- 29 Mart 2023
- 803
- 973
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.361
Amin canım inşallah haberleşelim inşallah canımNasip tabi kolaylıkla geçirin bu süreci insaallahsonucunuz güzel olsun Rabbim sevindirsin hepimizi
Sana nasıl yazmış doktorAnladım cnm mantıklı aslında dozu az olur işte
Ayyyy çok sevindim,Kızlar yarın 12.30da transfer olucakmisim şimdi haber geldi
Kalbim yerinden cikicak sankiAyyyy çok sevindim,
Yaa masaallahKızlar ben yarın transfer oluyorum biraz önce haber geldi dua edin
Aşkım bana yaş deneme Embriyo Transfer tarihi yazarmıdın listeye ekleyeyim seniKızlar ben yarın transfer oluyorum biraz önce haber geldi dua edin
Sizinle birlikte bende çok heyecanlanıyorum umarım mutlu haberler almaya devam eder güzel ilerleme sağlarızKalbim yerinden cikicak sanki
Böyle yazınca bende heyecanlandımKalbim yerinden cikicak sanki
4 Kasım'da mı transfer olacaksın canısıBöyle yazınca bende heyecanlandım
ay canım cok az kalmışKızlar yarın 12.30da transfer olucakmisim şimdi haber geldi
sen basıl oldun canım iyi oldun mu biraz4 Kasım'da mı transfer olacaksın canısı
ay evet bi de kasım da doğum günüm inşallah bana şans getirir hepimizin dilekleri istekleri gönlümüzce olur" Kasım aşkımız başlıyor"
İyiyim gülüm teşekkür ederim grip devam regli de olamadım sanırım 6 Kasım yada ona yakın bir zaman da olacağım erken olma şansım yok sanırım. Sen nasılsın ne zaman kan verme durumun olacak nasıl hissediyorsun kendinisen basıl oldun canım iyi oldun mu biraz
Aklıma sürekli sendeay evet bi de kasım da doğum günüm inşallah bana şans getirir hepimizin dilekleri istekleri gönlümüzce olur
Dualarımız seninleKızlar ben yarın transfer oluyorum biraz önce haber geldi dua edin
İnşallah canım benim dualarimdasinYaa masaallahtransferler başladı benimde cumartesi hep peş peşe haberler alacağız insaallah pozitif olur herkesin hayırla sağlıkla gelsin bebişler hepinize dua ediyorum
Evet listeye ekleyebilirsin4 Kasım'da mı transfer olacaksın canısı
İkisi en iyisiAret kamar da duydum bende gitme şansım olmadı
Mehmet reşit asoğlu var ikisini çok duydum lab ları da iyi diyorlar