- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.341
Bende öyle yapıyorum bakalım Allah büyük nasıl olacak nasıl devam edecekbebegine adım adım yaklasıyorsun. güzel düşün güzel enerji gönder bol vitaminli beslen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapıyorum bakalım Allah büyük nasıl olacak nasıl devam edecekbebegine adım adım yaklasıyorsun. güzel düşün güzel enerji gönder bol vitaminli beslen
Azitro ilk defa duydum cnm progrstanj ne zaman başlamış oldu cnmDoktorum 2 kutu estrofem 1 tane folik asit 1tane coraspin verdi regliyken zaten ben tiroid hastası olduğum için başka ilaçta alıyorum . Cumartesi günü de azitro ile progestan yazdi
1 hapı dörde bölüyorum hergun çeyrek kullanıyorum 4 günde 1 hap oluyorÇeyrek olarak derken cnm kendin mi çeyrek alıyorsun
Bende Bursa Acıbadem de okuyorum ama transferim istanbul ataşehirde olacak çünkü merkez tadilatta sadece muayene oluyor suan transfer yapılan yer tadilatta o yüzden embriyo taşıyacağım böyle denk geldi bizeAmin inşallah Antalya tüp bebek merkezi sen nerede tedavi oluyorsun ?
Cumartesi günü kontrole gittim pazar günü kullanmaya başladım yarın 4.cu iğneyi olucamAzitro ilk defa duydum cnm progrstanj ne zaman başlamış oldu cnm
Nasip tabi kolaylıkla geçirin bu süreci insaallah sonucunuz güzel olsun Rabbim sevindirsin hepimiziBende Bursa Acıbadem de okuyorum ama transferim istanbul ataşehirde olacak çünkü merkez tadilatta sadece muayene oluyor suan transfer yapılan yer tadilatta o yüzden embriyo taşıyacağım böyle denk geldi bize
canım yazabilirsin, doktorum kasım 19 da plan yaptı. transferimin tarihi belli oldu şuan için. İnşallah o tarihe kadar herşey olumlu olur güzel sonucumu da buradan sizlerle paylaşırımHadi hayırlı olsun canım evet muayeneden sonra transfer tarihini belki söyleyebilir ya da bir kere daha muayeneye çağırabilir umarım hemencecik transfer tarihini söyler
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün Kasım 1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım E esrysn 33 3.cü deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @nevra07 28 1 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün @ananasmango 40 1.ci deneme 26 Ekim @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım
Hayırlı uğurlu olsun canım benim Sen hangi doktora gittinMerhaba bende 31 Ekim yanı bugün transfer oldum. Hayırlısıyla 12 kasımda sonuç alacam. Tek embriyo 3.gün 8 hücreli kalitesi güzel dedi doktorum. İnşallah güzel sonuç alırım
Iron Butterfly
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlı olur İstanbul medikal park feneryolundaHayırlı uğurlu olsun canım benim Sen hangi doktora gittin
İyi bakalımYanlış anlama sorun neydi pekiTeşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlı olur İstanbul medikal park feneryolunda
Sol tüp kapalı amh değeri düşük. 15 aylık bebeğim var onuda aynı yerde aynı doktorda tüp bebekle oldu şimdi kızım tek büyümesin diye ikinciyi yaptık :)İyi bakalımYanlış anlama sorun neydi peki
Doktorunuz kım acabaCanım pcos değilim ama doğal siklusla transfer sürecindeyim adetinin kaçıncı günündesin?
Çok geçmiş olsun canım benim Ay ne güzel rabbim ona uzun ömürler versin inşallah Kardeside olur inşallahSol tüp kapalı amh değeri düşük. 15 aylık bebeğim var onuda aynı yerde aynı doktorda tüp bebekle oldu şimdi kızım tek büyümesin diye ikinciyi yaptık :)
Sen iyi ol da gelirsin önemi yok gülüm ne demekcanım cok saol mesajını yeni gordum biraz yalnız kalmak istedim moralim bozuk. doktorum gelmene gerek yok zaten ultrasonda bir şey cıkmaz dedş yarın aynı yerde tekrar kan ver düşüyormu bi bakalım dedi şimdilik bir şey demedi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun birazdan Ihlamur kaynatıp içicemcok gecmiş olsun ilaç kullanmadan atlatmaya calış bol c vitamini al canım inşalah hemen toparlarsın
Teşekkür ederim canım sağ olGeçmiş olsun canım.
İyi hadi bakalım hakkında hayırlısı olsuncanım yazabilirsin, doktorum kasım 19 da plan yaptı. transferimin tarihi belli oldu şuan için. İnşallah o tarihe kadar herşey olumlu olur güzel sonucumu da buradan sizlerle paylaşırım
Merhaba canım hoş geldin eklerim tabii ki neden olmasın hepimiz güzel haberler alırız inşallahMerhaba bende 31 Ekim yanı bugün transfer oldum. Hayırlısıyla 12 kasımda sonuç alacam. Tek embriyo 3.gün 8 hücreli kalitesi güzel dedi doktorum. İnşallah güzel sonuç alırım
Iron Butterfly
Anladım cnm mantıklı aslında dozu az olur işte1 hapı dörde bölüyorum hergun çeyrek kullanıyorum 4 günde 1 hap oluyor
Hoşgeldin canımHoşbuldum canım amin inşallah ğzel haberler gelir takipteyim