2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende Bursa Acıbadem de okuyorum ama transferim istanbul ataşehirde olacak çünkü merkez tadilatta sadece muayene oluyor suan transfer yapılan yer tadilatta o yüzden embriyo taşıyacağım böyle denk geldi bize 🥹🥹
Nasip tabi kolaylıkla geçirin bu süreci insaallah🌺🌺 sonucunuz güzel olsun Rabbim sevindirsin hepimizi 🤲💜

Hadi hayırlı olsun canım evet muayeneden sonra transfer tarihini belki söyleyebilir ya da bir kere daha muayeneye çağırabilir umarım hemencecik transfer tarihini söyler 🥳🥳🥳🥳
canım yazabilirsin, doktorum kasım 19 da plan yaptı. transferimin tarihi belli oldu şuan için. İnşallah o tarihe kadar herşey olumlu olur güzel sonucumu da buradan sizlerle paylaşırım :dua::dua:

:emir_bebek:Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun :emir_bebek:

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Embriyo GünTransfer TarihiSonuç
Iron Butterfly Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci günKasım
@merry06261.ci deneme 5.ci gün
@Xiangwei4.cü deneme3.cü gün
Çift
Kasım
@nesem35352.ci deneme 5.ci gün
Çift
9 Kasım
madamemeri17 madamemeri17 293.cü deneme 5.ci gün Kasım
1sevgi1 1sevgi1 241.ci deneme 5.ci gün
@tomrisn241.ci deneme 3.cü gün
Çift
17 Ekim 🤰🏻💘🧿
@ig_budan331.ci deneme Kasım
@cicekacarumutlar332.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
E esrysn 333.cü deneme 5.ci gün
Çift
Kasım
@nevra07281 ci deneme 5.ci gün
Çift
Kasım
filozofia filozofia 311.ci deneme 5.ci gün
@ananasmango401.ci deneme 26 Ekim
@Ruyaaam123301.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
@Bidebayilistersenferiha292 ci deneme5.ci gün
Çift
Kasım

Sol tüp kapalı amh değeri düşük. 15 aylık bebeğim var onuda aynı yerde aynı doktorda tüp bebekle oldu şimdi kızım tek büyümesin diye ikinciyi yaptık :)
Çok geçmiş olsun canım benim 🌹Ay ne güzel rabbim ona uzun ömürler versin inşallah🧿 🥰♥️Kardeside olur inşallah ♥️♥️

canım cok saol mesajını yeni gordum biraz yalnız kalmak istedim moralim bozuk. doktorum gelmene gerek yok zaten ultrasonda bir şey cıkmaz dedş yarın aynı yerde tekrar kan ver düşüyormu bi bakalım dedi şimdilik bir şey demedi
Sen iyi ol da gelirsin önemi yok gülüm ne demek
cok gecmiş olsun ilaç kullanmadan atlatmaya calış bol c vitamini al canım inşalah hemen toparlarsın
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun birazdan Ihlamur kaynatıp içicem
Geçmiş olsun canım. 💐
Teşekkür ederim canım sağ ol
canım yazabilirsin, doktorum kasım 19 da plan yaptı. transferimin tarihi belli oldu şuan için. İnşallah o tarihe kadar herşey olumlu olur güzel sonucumu da buradan sizlerle paylaşırım :dua::dua:
İyi hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun
Merhaba bende 31 Ekim yanı bugün transfer oldum. Hayırlısıyla 12 kasımda sonuç alacam. Tek embriyo 3.gün 8 hücreli kalitesi güzel dedi doktorum. İnşallah güzel sonuç alırım 🙏
Iron Butterfly Iron Butterfly
Merhaba canım hoş geldin eklerim tabii ki neden olmasın 🌹🌹🌹 hepimiz güzel haberler alırız inşallah

X