- 17 Nisan 2022
- 80
- 90
- 18
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Aydan sonra yol açıldı bana bende sadece emziriyorum ve daha kalıtelı beslenıyorum kesınlıkle aç kalmıyorumBende Al_pi gibi meraktan geldim çocuk doktoru bana diyet yapma sakın emziriyorsun dedi bebem anne sütünden başka bişey almıyor ve biberonuda reddediyor bende diyet yapmaya 3 ay sonra başlamayı düşünüyorum bu yüzden güncel kilom 59 hedefim 54 siz zayıflayın arkanızdan geleceğim kızlar hepinize başarılar
60 olsan bile süper yapamam deme çokta güzel oluyorBenim de kilo 69 hedef 58 olsun :) çook uzun yıllar önceydi 58 baya zor olacak. Şimdiye kadar hiç diyet yapmadım irademde sıfırdır. Tüp bebek doğum derken doğumdan sonra daha ok yemeye başlayanlardanım, dur demem lazım motivasyona ihtiyacım var benim de
Ne kadar minnak meselaBen de geldim hoş geldim, hoş giderim inşallah şöyle 10 kg eksik ile güncel kilom 59. Hedef 50. Boyum minnak
Halley demeseydin iyiydi. Senelerdir yemedim ama canım çekti şimdiSelam kızlar, 72 ile hamile kaldım, 85 ile doğuma gittim, doğum sonrası 75 idim ne güzel Allah im hiç bisi yokmuş hemen göbüş bile gider derkeennn hop dün tartildim 80 !!!!! ben çok abur cubur a tatlıya düştüm.. az önce iki halley gömdüm de geldim..
Süt azalmadan sağlıklı beslenerek nasıl kilo vericezz?
Tatlı ihtiyacınızı neyle koreltiyorsunuz?
Ben tatlı krizini hoşaf (şekersiz, kuru üzümlü) ve bitter çikolata ile bastırmaya çalışıyorum diyet kafasına girince. Zaten şeker tüketimini azaltınca insanın canı eskisi kadar çekmiyor. Böyle böyle azalarak bitecek diye umuyorum.Bizim tup bebek gecmisimiz var canım, 90 kg idim. Kilo vermem ve paketli gıdaları bırakmam gerektiğini bildiğim için 2 sene çok dikkat etmiştim.. şimdi amacıma ulaşınca çok şükür fena saldım gibi
soyasosu canım şimdi biraz araştırdım ama malum netten ne kadar olursa kendimi yanlış yönlendirmek istemiyorum sana danışayım işi bilene sormak lazım şimdi zayıflamak için özellikle kalori açığı yapmak gerek sanırım bizim bayan olarak kaç kalori alma hakkımız var ve bu açığı ne kadar sınırlandıranilirz yani emzirdiğimiz içinde en fazla kaç kalori tüketmemiz gerek yediklerimizden
Ooo süpper hoşgeldinBenim de kilo 69 hedef 58 olsun :) çook uzun yıllar önceydi 58 baya zor olacak. Şimdiye kadar hiç diyet yapmadım irademde sıfırdır. Tüp bebek doğum derken doğumdan sonra daha ok yemeye başlayanlardanım, dur demem lazım motivasyona ihtiyacım var benim de
Benimki de Ekim görünümlü Ağustos aslında Oğlum sabırsız çıktı 31.haftada geldiBen Kasım görünümlü Ekim annesiyim sorun olmaz bence
Yalnız ben şu alkolsüz birayı yeni aklıma getirmiştim arada kaçamak yapabilir miyim Daha başlamadan pazarlık Benden olmaz diyeceğim ama daha önce 17 kilo vermiş biriyimtrueliving_ kuzum emzirirken kalori hesaplamayalım. Zaten kişiden kişiye hareketine bebeğin emmesine göre değişecektir.
Bir anda çok kilo vermeyeceğiz zaten.
Paketli gıdaları bırakmak, karbonhidratı sınırlamak ilk amacımız.
Ve tabiki beyaz şekeri olabildiğince azaltmak
Hooops ve Al_pi böyle bir satış görmedim kızlar hani asla yalnız yürümeyecektik
Malt içecekler anne sütünü arttırıyor psikolojik de olsa iyi geliyorYalnız ben şu alkolsüz birayı yeni aklıma getirmiştim arada kaçamak yapabilir miyim Daha başlamadan pazarlık Benden olmaz diyeceğim ama daha önce 17 kilo vermiş biriyim
Hepimizin vücut kitle indeksine göre haftada vereceği kilo değişecektir. Ancak ortalama haftada 0.5 kilo emzirme sürecinde idealdir. Daha fazlası hem psikolojik hem fiziksel olarak gerekli değil.Malt içecekler anne sütünü arttırıyor psikolojik de olsa iyi geliyor
Psikoloji her zaman her şeyden önde gelir.
Zamana bağlı hedeflerimiz yok zaten. Sağlıklı, mutlu( istediği bedende) anneler olacağız.
Aaa sakatat in böyle bir özelliğini bilmiyordum.. çok saol canım.. yapicax artık ister istemez aynaya bakınca eski formuma dönmem lazım diye konusuyorum kendinle.Ben tatlı krizini hoşaf (şekersiz, kuru üzümlü) ve bitter çikolata ile bastırmaya çalışıyorum diyet kafasına girince. Zaten şeker tüketimini azaltınca insanın canı eskisi kadar çekmiyor. Böyle böyle azalarak bitecek diye umuyorum.
Bir de tatlı krizini ille tatlı ile bastırmaya gerek yok aslında. herkeste farklı olabilir tabii tatlı krizine karşı başvurulacak gıda grubu ama bende mevsimine göre tatlı ekşi meyveler (şimdi mandalina mesela) veya tam tersi hayvansal yağ ( olgunlaştırılmış peynir, söğüş veya çorba olarak sakatat) işe yarıyor, tatlı ihtiyacımı kesiyor mesela.
Ayy özür dilerim süt çeker diye bir hurafe var sanırım yada gerçek ne olur bugün al ve ye.. Bir daha gıda ismi yazmak yok.. gercekten uzulurum..Halley demeseydin iyiydi. Senelerdir yemedim ama canım çekti şimdi
Canım bende Electrolux cam sürahili model var ama o sürahi çok ağır Şöyle sabah kendime hemen bi smoothie yapayım diyemiyorum. Hızı falan güzel hatta alırsan ben farketmemiştim sürahinin altı açılıp bıçaklar çıkıyor temizliği baya kolaylaştırıyor, galiba smoothie aparatlı modeller de var onlar daha mantıklı olabilir. O bıçaklar çıktığı için bi kere bıçaksız takıp motor kısmına kadar yulaf dökmüşüm ama hala çalışıyor xjxjdjElektrolux hoşuma gitti de bakalım bi
Sakatatın öyle bir özelliği var mı bilmiyorum da beni kesiyor demek istedim. Kolestrolüm yükselince şekerim yükselmiş gibi oluyorsa artık Belli bir doygunluk seviyesine erişmiş oluyorum tarz şeyler tüketince, tatlıyı unutuyorum.Aaa sakatat in böyle bir özelliğini bilmiyordum.. çok saol canım.. yapicax artık ister istemez aynaya bakınca eski formuma dönmem lazım diye konusuyorum kendinle.
Ay aşkolsun. Hamile değiliz sonuçta. Hem ulaşılamayacak şey de değil. Yazacağız her şeyi, boşver senAyy özür dilerim süt çeker diye bir hurafe var sanırım yada gerçek ne olur bugün al ve ye.. Bir daha gıda ismi yazmak yok.. gercekten uzulurum..
Bugün ye diyete ve dikkat etmeye akşam baslariz