Ben de dün akşam 10 gibi mandalina yiyordum. Dedim phaedra yer şimdiGünaydın, 13 saat anca dayanabileceğim bugün, akşam on gibi mandalina yemiştim. Şimd yumurta haşlayacağım, dünden kalan azıcık ramazan pidesiyle fırında açık tost yapacağım. Çok açım. Bebişi kucağımdan indiremediğim için on üç saatler buldum valla, yoksa on ikide keserdim
sabah bir fincan ıhlamur içtim bu arada , umarım o da bozmuyordur.
Ay bayılırım. Ben de şimdi edeceğim, yumurtam pişsin.Ben çılbır hazırladım. Onu yiyeceğim. Ekmek yemem, yanında standart kahvaltılık yerim.
Ben de bayadır yapmamıştım. Tabi bol tereyağlısı makbuldür ama azcık zeytinyağ gezdirdim üstündeAy bayılırım. Ben de şimdi edeceğim, yumurtam pişsin.
Ben de bayadır yapmamıştım. Tabi bol tereyağlısı makbuldür ama azcık zeytinyağ gezdirdim üstünde
Yok hayır çökmek yok. Beş yemek kaşığı ile kendini tutabileceksen nefsini köreltAh üstüne de pul biber ve nane
Ay yine çöküşe gidiyorum ben galiba, sarımsaklı yoğurt üstüne tereyağ deyince canım ne çekti dersin
Yok hayır çökmek yok. Beş yemek kaşığı ile kendini tutabileceksen nefsini körelt
Ahahahaah.Yemek kaşığı olarak çorba kepçesini saydırabiliyorsak tutarım tabii ki
Bir teoriye göre sarımsaklı yoğurt+ yağ+ nane ve pulbiberi neyin üstüne döksen, yenirmişAhahahaah.
Akşama karbonhidrat yememeyi düşünürken pek iyi olmadı ama kabak falan yoğurtlayıp nanelerim artık
Aaa ben de kırmızı mercimek ekmeği yapayım bari. Onun üstüne döküp yerim artıkBir teoriye göre sarımsaklı yoğurt+ yağ+ nane ve pulbiberi neyin üstüne döksen, yenirmiş
Ben yine gidip yeşil mercimek ıslatayım en iyisi, yoksa günah benden gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?