- 28 Nisan 2015
- 6.387
- 13.531
- 248
Var :)Yapmak için sormadım, ben dayanamam zaten 5-6 saat gibi kısa süreli açlıkların bir faydası var mı diye sormak istedim aslında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var :)Yapmak için sormadım, ben dayanamam zaten 5-6 saat gibi kısa süreli açlıkların bir faydası var mı diye sormak istedim aslında.
Ben de dün cuma keyfi yaptım baya geç kapadım dükkanı. 12 saati tamamlayalım hadi bekleDaha on bir saat olmadı ama çok açım o son mandalinayı yemesemiydim acaba dayamamadım tartıldım, üç seferdir 77 çıkıyorum, ki geçen hafta 78’i gördüğümü düşünürsek iyi gidiyorum gibi görünüyor o yüzden vazgeçmeyeyim diyorum ama çok açım
Gece muz yiyecek enerjim bile olmuyor. Gözüm kapalı hepBen sabah 4te muz yedim. Şimdide kahvaltıyı bekliyorum. Defne hanımdan sıra gelmedi
Mama hazırlayınca, mamayla beraber yanıma alıp odaya dönüyorum. O mama yedikten sonra omzumdayken muzu yiyorumGece muz yiyecek enerjim bile olmuyor. Gözüm kapalı hep
Sen nasıl kalkıp muz yiyorsun mesela
Geceleri muzu bırakalımMama hazırlayınca, mamayla beraber yanıma alıp odaya dönüyorum. O mama yedikten sonra omzumdayken muzu yiyorum
Uyanıksa yolluyorum. Değilse ha bebeği uyandırmış uyurken ha onu çekilmez.Geceleri muzu bırakalım
Ben hep kocamı gönderiyorum mutfağa. İlk tuvalete giriyor ve mamayı yapıp gelmesi yaklaşık 15 dk sürüyor gibi geliyor bana ama olsun
Ay benim de gece kalkış rutinim: önce tuvalete uğrayış, sonra mutfağa girip su içiş, çıkışta termostatın derecesini kontrol ediş, (saat 4’ü 5’i geçmişse salona uğrayıp modemi ve panjurları açış), oğlanın odasına uğrayıp üstünü örtüş, yataktan dışarı fırtlamış kolunu bacağını geri sokuş ve nihayet odaya dönüp mıkırdanması ağlama krizine dönüşmeden bebişi alıp alt kontolü yaptıktan sonra memeye alışGeceleri muzu bırakalım
Ben hep kocamı gönderiyorum mutfağa. İlk tuvalete giriyor ve mamayı yapıp gelmesi yaklaşık 15 dk sürüyor gibi geliyor bana ama olsun
Almamışım vermemişim 72.5 ile devam.Nasıl oldu bilmiyorum ama - 300 le 72.5çıktım.
Ben -700 üm. Çaktırmadan 55 olmuştum. Şimdi 54.3
Şu an çok imrendim sana. Kabaklı yumurta bir dilim ekmek ve peynir ceviz zeytinle kahvaltı yaptım. Öğlen yulaflı elmalı yoğurt akşam lorlu avokadolu salata yiyeceğim. Ara öğünlerde de rezeneli çay hurma fındık badem300 gr daha vermişim.
Ki bu hafta sadece saatlere dikkat ettim. Benim için yeterli o yüzden ben şimdi gidip en sevdiğim kahvaltıcıda mıhlama yiyeceğim.
Miden boş ama çok normalDün öğlen yemeğinden sonra bişey yemeye fırsatım olmadı Akşam bir tabak yoğurda dereotu, taze nane ve salatalık doğradım. 1 dilim tb ile onu yedim. Sonra yarım paket bitter. 9 gibi işte. Hala kahvaltı etmedim ve tartılayım dedim 71.8 çıktım. Bir gece yememekle mi oldu yani bu. Dün sabah 72.5tum
Dünde boştu. Şartlarda aynıydıMiden boş ama çok normal