- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
Varırız inşallah dur bakalım1.62 boya 77 kilodan selamlar ilk etap 75’ti, varamadım iki aydır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varırız inşallah dur bakalım1.62 boya 77 kilodan selamlar ilk etap 75’ti, varamadım iki aydır
Ben seni uzun sanıyordum1.62 boya 77 kilodan selamlar ilk etap 75’ti, varamadım iki aydır
Kilo verme konusundaki rahatlığıma bakılırsa, en az bir yetmiş beş olmam lazımdı tabiiBen seni uzun sanıyordum
1,62 yine kilon iyimiş canım ya 4 kilo kolay giderBen 55 olmak istiyorum ama ilk etap 58. Daha 4 kilom var 58 e de eminim boyun uzundur. Ben 162 en boy bir gibiyim
Bu kadar güzel şeyler yapmaya devam et şaka bir yana yemek önemli değil yemekten sonrası mühimAkşamüstü az şekerli sahlep, akşam fırında hindi but, brüksel lahanası ve yeşil mercimek salatası. İnşallah kapatmışımdır dükkanı
Ya benimde aklımda 1,70 kalmışBen seni uzun sanıyordum
Öyle hayal ettiysek demekYa benimde aklımda 1,70 kalmış
Çünkü çok güzel duygusal yeme ihtiyacımız çok ben hala doğum sonrası psikolojiye bağlıyorum zaten bunu atlatmak mesele ben bir ara üst üste 3,4 çikolata yemeye kadar ilerletmiştim hormonlarımız tarafından yönetiliyoruz gerçekten birde yedikten sonra üzülme canım hiç olmamış gibi devam et beslenmene ay yedim gitti zaten bozuldu düzen diye düşünme ip orda kopuyorBir iki gündür benim atak dönemim galiba depresifim birazcık. Yemek kısmı bozulmadı ama her an yoldan çıkabilirim. Bugün bir anda bir paket dankek mini bitiverdi mesela nasıl oldu anlamadım.
Yetmişlerde olan kilom maalesef. neyse akşam yemek faslını 19.30 gibi bitirmiş oldum çok şükür, heyecanla kahvaltıyı bekliyorumYa benimde aklımda 1,70 kalmış
Ya bende kaç gündür oruç tutuyorum diye alıştım gece yemek yemeye bugün rahatsızım ara vereyim dedim bir kaç gün ama acayip acıktım oğluma mama hazırlamaya kalktım gözüme pide ilişti ama durdurdum kendimi sabırsızlıkla kahvaltıyı bekliyorum bendeYetmişlerde olan kilom maalesef. neyse akşam yemek faslını 19.30 gibi bitirmiş oldum çok şükür, heyecanla kahvaltıyı bekliyorum
Lohusalığı 40 günle sınırlandırma fikri kimden çıktı acaba? Ya erkekler, ya kaynanalardır kesin. Bence en az 1sene sürüyordur. Fazlası vardır azı yoktur.Çünkü çok güzel duygusal yeme ihtiyacımız çok ben hala doğum sonrası psikolojiye bağlıyorum zaten bunu atlatmak mesele ben bir ara üst üste 3,4 çikolata yemeye kadar ilerletmiştim hormonlarımız tarafından yönetiliyoruz gerçekten birde yedikten sonra üzülme canım hiç olmamış gibi devam et beslenmene ay yedim gitti zaten bozuldu düzen diye düşünme ip orda kopuyor
Çok haklısın bencedeLohusalığı 40 günle sınırlandırma fikri kimden çıktı acaba? Ya erkekler, ya kaynanalardır kesin. Bence en az 1sene sürüyordur. Fazlası vardır azı yoktur.