- 9 Mart 2023
- 3.483
- 6.180
- 78
Aaa doğum sonrası soya ile zayıflıyoruz programı başlamış yaşasın. Bu grubu çayıma petibör bisküvi batırırken gördüm tatlı baydı şimdi Çiğdem yiyorumbende kilomu yazmak görmek duymak dahi istemiyorum kızlar ama aranıza katılıyorum an itibari ile
İşte orda gruba yazıyoruz ve kendimizi tutuyoruzAh ben her gün böyle kahvaltı ediyorum da sofradan kalktıktan yaklaşık yarım saat sonra acıkınca ne yapıyorduk asıl, o mühim
2 sene tatlı yemedim ben çikolata bile yemedim.. şimdi tatlısız öğün yok
Benim de boyunda düzleşme falan vardı sporu bırakınca ağrılarım geri döndüKuzum bende sırt bölgesinde skolyoz var gebelikte emzirmeydi bel ve sırt ağrılarım arttı; kilo verme amacıyla değilde kasları rahatlatma, esneme amacıyla gidiyorum ağrılarım azaldı işte sıkılaşırsam bu da bonusu olacak
Kesinlikle imkan olursa gitmelisin hem fiziken hem ruhen iyi geliyor
Bize de artık tarifler gelir dimiHenüz köreltmeye başlamadıkyarın hurma ve yulaf ile tatlı yapıp körelteceğim inşallah
Mük tabaklar
Bebekle bacak kası yapılıyorsa yakında bende yaparım ondanBende yürüyüş yapıyorum haftada 4-5 kez 8-10 bin adım oluyor ama bazen hiç hareket olmadığı da oluyor
8 kilo ağırlıkla bacak kası yaparsın kuzum sen
Bizim tup bebek gecmisimiz var canım, 90 kg idim. Kilo vermem ve paketli gıdaları bırakmam gerektiğini bildiğim için 2 sene çok dikkat etmiştim.. şimdi amacıma ulaşınca çok şükürOy iki sene mi
Ben hamilelikte 4. Aydan sonra kısmak zorunda kalmıştım, doğumdan sonra kıtlıktan çıkmış gibi oldum
Belirtmek istemiyorumKaç kılosun
Ben tarçınlı su ıcıyorum tatlı krızını dengeliyor cok tatlı krızlerımde muz tahın , muz fıstık ezmesi , muz kakao olarak tüketiyorumBizim tup bebek gecmisimiz var canım, 90 kg idim. Kilo vermem ve paketli gıdaları bırakmam gerektiğini bildiğim için 2 sene çok dikkat etmiştim.. şimdi amacıma ulaşınca çok şükürfena saldım gibi
Devam daha yeni başlıyoruzEvde kv ile bunları yapmak zor olur ama muhteşem valla helal sana
Bende artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum dedim bugün bakalım her gün katılırım
Maşallah böyle devam
Gelir geliiirBize de artık tarifler gelir dimi
Ben kendim bile ekim annesiyim ama ağız alışkanlığıEkim anneleri de Kasım annelerine eşlik edebiliyor dimi
Bugün halam sen zayıflamışsın sanki dedi üstüne tatlı verdi bi güzel yedim
Yarın tartılıp başlasam iyi olacak galibaHiçbir kıyafetime sığmıyorum
Gel sarılalım, benim için de ilk olacak
Öyle canım ben grup olarak söyledim dediğin gibi ağız alışkanlığı yoksa ben Ağustos annesi oldumGelir geliiir
Ben kendim bile ekim annesiyim ama ağız alışkanlığı
Sen sanırım ağustos oldun hatta dimi?
Bende EylülGelir geliiir
Ben kendim bile ekim annesiyim ama ağız alışkanlığı
Sen sanırım ağustos oldun hatta dimi?
Bende mix go var vestelin. Gayet memnunum ama çoğu marka aynı görevi görüyor bence. Fiyat performans değerlendirmesi yap sadeceKızlar hep smoothie konuştuk iyi bi smoothie blender almak istiyorum ama sürahi olanlardan var mı bi öneriniz?
Elektrolux hoşuma gitti de bakalım biBende mix go var vestelin. Gayet memnunum ama çoğu marka aynı görevi görüyor bence. Fiyat performans değerlendirmesi yap sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?