Kuzum ben kanguru ile yürüyemem kiYa acaba kas kütlem arttı da ondan mı kilo aldım8-10 bin adım baya iyi ama sen önceden alışkınsın, benim max 5 bin oluyor.
Güzel uygulama vala kaçamak yapana da ceza verilseydiBen yaklaşık 2 bucuk senedır olan bı gruba dahıl oldum orda cuma gunlerı asıl bıldırımımız , pazartesı de kontrol bıldırımı haftasonu kaçamak varmı yokmu bakmak için
Asayiş berkemal mi diye bakıyorlar sanırımBen yaklaşık 2 bucuk senedır olan bı gruba dahıl oldum orda cuma gunlerı asıl bıldırımımız , pazartesı de kontrol bıldırımı haftasonu kaçamak varmı yokmu bakmak için
Bana göre 165 doktoruma göre 163Senin boyun kaç cm kuzum sende zayıfsın
Olur olur. Yağı abartmadığımız sürece kısmaya gerek yok. Zeytinyağı ve tereyağı serbest. Çünkü onlar sağlıklı yağlarBen haşlama şeklinde ekmeksiz yiyemiyorum ama şöyle yapıyordum bir dönem yulafı biraz tavada kızartıp üstüne 2 yumurta kaşar pişirip yiyorum olur dimi
Yalnız çok mantıklıymışAsayiş berkemal mi diye bakıyorlar sanırım
Yaa sınıyorlar bizi bu bebişlerBen yürüyemiyorum bacım bi gün eve geldim cıddı anlamda tansıyonum dustu kustum ıkı saat yattım
Ben de daha iki kere çıktım kanguruyla, geneli araba. Reformer iyi olur ya ben de haftasonu eşim bakarken bir şeyler ayarlamaya çalışıcam bir iki saat idare etsin.Kuzum ben kanguru ile yürüyemem kiOğluş 5 kilo zorlanıyorum valla Biz bebek arabası ile gidiyoruz parka bir de Lucky ile koşup oynuyorum zaten
Bu arada reformer pilatese de başladım salı günü 7.derse gidicem bakalım
Deliye her gün bayram gibi oldu buYalnız çok mantıklıymışama bize her gün hafta sonu bence
Bi kaç kahvaltı fotısı atayımBen haşlama şeklinde ekmeksiz yiyemiyorum ama şöyle yapıyordum bir dönem yulafı biraz tavada kızartıp üstüne 2 yumurta kaşar pişirip yiyorum olur dimi
Evet her hafta 2 ayrı takım kuruluyor yarış oluyorAsayiş berkemal mi diye bakıyorlar sanırım
Kuzum bende sırt bölgesinde skolyoz var gebelikte emzirmeydi bel ve sırt ağrılarım arttı; kilo verme amacıyla değilde kasları rahatlatma, esneme amacıyla gidiyorum ağrılarım azaldı işte sıkılaşırsam bu da bonusu olacakBen de daha iki kere çıktım kanguruyla, geneli araba. Reformer iyi olur ya ben de haftasonu eşim bakarken bir şeyler ayarlamaya çalışıcam bir iki saat idare etsin.
Tereyağıyla yapıyordumBana göre 165 doktoruma göre 163
Olur olur. Yağı abartmadığımız sürece kısmaya gerek yok. Zeytinyağı ve tereyağı serbest. Çünkü onlar sağlıklı yağlar
Selam kızlar, 72 ile hamile kaldım, 85 ile doğuma gittim, doğum sonrası 75 idim ne güzel Allah im hiç bisi yokmuş hemen göbüş bile gider derkeennn hop dün tartildim 80 !!!!!ben çok abur cubur a tatlıya düştüm.. az önce iki halley gömdüm de geldim..
Süt azalmadan sağlıklı beslenerek nasıl kilo vericezz?
Tatlı ihtiyacınızı neyle koreltiyorsunuz?
Evde kv ile bunları yapmak zor olur ama muhteşem valla helal sanaBi kaç kahvaltı fotısı atayım
En cok doyuranlardan yulaf yoğurt yumurta peynır dereotu
Diğeri kızarmış ekmek avokado yumurta
Ben uno denge ekmeklerinden alıyorum
Maşallah böyle devamEvet her hafta 2 ayrı takım kuruluyor yarış oluyor
Bu hafta için en cok kılo veren bendim kaptan secıldım ama annemlerde oldugum ıcın izin aldım
Kızlar yarın kahvaltıyı güzel yapıyoruz. Yumurta sevenler 2 yumurta yesinler, bol dereotu, zeytin, avokado olabilir. Peyniri kısmaya gerek yok. Ekmek kısabiliriz ama
Ben tatlı yiyerek köreltiyorumo yüzden buradayım
Ben tatlı yiyerek köreltiyorumo yüzden buradayım
Henüz köreltmeye başlamadıkSelam kızlar, 72 ile hamile kaldım, 85 ile doğuma gittim, doğum sonrası 75 idim ne güzel Allah im hiç bisi yokmuş hemen göbüş bile gider derkeennn hop dün tartildim 80 !!!!!ben çok abur cubur a tatlıya düştüm.. az önce iki halley gömdüm de geldim..
Süt azalmadan sağlıklı beslenerek nasıl kilo vericezz?
Tatlı ihtiyacınızı neyle koreltiyorsunuz?
Mük tabaklarBi kaç kahvaltı fotısı atayım
En cok doyuranlardan yulaf yoğurt yumurta peynır dereotu
Diğeri kızarmış ekmek avokado yumurta
Ben uno denge ekmeklerinden alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?