- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
Kuzum paketlı gıda yemeyı komple kestim cunku efsane tatlı cıkolata cıps bla bla yıyordum hergunMaşallah azimli olman süperneler yiyorsun neleri özellikle tamamen çıkarttın
İlk ay gitsinde gaza geleyimİlk ay hızlı gıttı ama artık spor eklemem lazım sanırım
Ya ahahshshsshsNiyetim sizden saklamak değil de, bu hafta sonu yediklerimi sindirip vücudumdan atmam birkaç günü bulur. Şimdi haksız rekabet gibi olmasın, 80 deyip üç günde yetmiş beşe düşmüş gibi olmayayım yani
Ayy kaderdaşım.Bende geldim
Boy 159 cm
Güncel 54.5 kg
İlk hedef 51 kg
İkinci heder 48 kg hadi bakalım
83'le ben de katılıyorum. 78le hamile kaldım, 90 olmadan doğurayım diye diye 36 haftalık doğurup Eylül annesi oldum. Doğumdan sonraki hafta doğum öncesi kiloma düşmüştüm ama şimdi üzerine ekleme yaptım İlk hedef doğum öncesi 78 Her gün bebişle çıkıyoruz bu ara kanguruyla da çıkmaya başladım. Üzerimde sekiz kiloyla yürümek bana iyi gelecek
Bende yürüyüş yapıyorum haftada 4-5 kez 8-10 bin adım oluyor ama bazen hiç hareket olmadığı da oluyor83'le ben de katılıyorum. 78le hamile kaldım, 90 olmadan doğurayım diye diye 36 haftalık doğurup Eylül annesi oldum. Doğumdan sonraki hafta doğum öncesi kiloma düşmüştüm ama şimdi üzerine ekleme yaptım İlk hedef doğum öncesi 78 Her gün bebişle çıkıyoruz bu ara kanguruyla da çıkmaya başladım. Üzerimde sekiz kiloyla yürümek bana iyi gelecek
Senin boyun kaç cm kuzum sende zayıfsınAyy kaderdaşım.
Ben yürüyemiyorum bacım bi gün eve geldim cıddı anlamda tansıyonum dustu kustum ıkı saat yattım83'le ben de katılıyorum. 78le hamile kaldım, 90 olmadan doğurayım diye diye 36 haftalık doğurup Eylül annesi oldum. Doğumdan sonraki hafta doğum öncesi kiloma düşmüştüm ama şimdi üzerine ekleme yaptım İlk hedef doğum öncesi 78 Her gün bebişle çıkıyoruz bu ara kanguruyla da çıkmaya başladım. Üzerimde sekiz kiloyla yürümek bana iyi gelecek
Yarın sabah tartılayım bakalım sağlıklı beslenme öncesiHer pazar sabahı aç karna tartılıyoruz
Bence iyi vermişsn bana göre ama tartı süresini biraz daha uzat çünkü kilo ayni olunca moral gidiyor heves kalmıyor ama biz kadınlar öyleyz işteBenım ana başlık da yazıyor 2024 2 ocakta basladım guncel kılom budur pzrtesı ve cuma tartım yapıyorum
83'le ben de katılıyorum. 78le hamile kaldım, 90 olmadan doğurayım diye diye 36 haftalık doğurup Eylül annesi oldum. Doğumdan sonraki hafta doğum öncesi kiloma düşmüştüm ama şimdi üzerine ekleme yaptım İlk hedef doğum öncesi 78 Her gün bebişle çıkıyoruz bu ara kanguruyla da çıkmaya başladım. Üzerimde sekiz kiloyla yürümek bana iyi gelecek
Kaç kılosunİlk ay gitsinde gaza geleyimzaten zor dayanıyorum
Ben yaklaşık 2 bucuk senedır olan bı gruba dahıl oldum orda cuma gunlerı asıl bıldırımımız , pazartesı de kontrol bıldırımı haftasonu kaçamak varmı yokmu bakmak içinBence iyi vermişsn bana göre ama tartı süresini biraz daha uzat çünkü kilo ayni olunca moral gidiyor heves kalmıyor ama biz kadınlar öyleyz işte
Ya acaba kas kütlem arttı da ondan mı kilo aldımBende yürüyüş yapıyorum haftada 4-5 kez 8-10 bin adım oluyor ama bazen hiç hareket olmadığı da oluyor
8 kilo ağırlıkla bacak kası yaparsın kuzum sen
Ben haşlama şeklinde ekmeksiz yiyemiyorum ama şöyle yapıyordum bir dönem yulafı biraz tavada kızartıp üstüne 2 yumurta kaşar pişirip yiyorum olur dimiKızlar yarın kahvaltıyı güzel yapıyoruz. Yumurta sevenler 2 yumurta yesinler, bol dereotu, zeytin, avokado olabilir. Peyniri kısmaya gerek yok. Ekmek kısabiliriz ama
Ben ekmeksiz yapamıyorumKızlar yarın kahvaltıyı güzel yapıyoruz. Yumurta sevenler 2 yumurta yesinler, bol dereotu, zeytin, avokado olabilir. Peyniri kısmaya gerek yok. Ekmek kısabiliriz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?