- 28 Nisan 2015
- 6.387
- 13.531
- 248
Eski kotlarıma girene kadar yani 6-7 kiloNasıl 54 kaç kilo vereceksin ki şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski kotlarıma girene kadar yani 6-7 kiloNasıl 54 kaç kilo vereceksin ki şimdi
Yanii ne gerek var demi hahhhaahahYaa sen ben boşver biz yazmayalım zayıflayınca yazarız
İleri doğru gitmeyelim deBeni geçersin bence kilo verecen hissediyorum
Yarın pazartesi ama hahaha kurali bozmayalm kendi kuralm sürekli pazartesi günü başlardım diyete sonrası da yoktu tikinmaya devamBen yarın uzun yolcuyum salı başlarım
Olur emziriyoruz zaten çok sıkı diyet yapmayacağız.Ekmeğe alternatif varmı kızlar peki kahvaltıyı ekmeksiz çok zor yapıyorum tam buğday olur mu ?
Kendi sağlık uygulaması var ordan takip edilebilirBirde Apple için varmı adım uygulaması
Bende şu an vişne suyu ve keki gömüyorumSon mantımı gömdüm geldim yarın başlıyorum ben
Apple sağlık uygulamasında kendi adım sayarı var camımBirde Apple için varmı adım uygulaması
Ben 2 adet kepekli Grissini yiyorumEkmeğe alternatif varmı kızlar peki kahvaltıyı ekmeksiz çok zor yapıyorum tam buğday olur mu ?
Uslu kız seniBen 2 adet kepekli Grissini yiyorum
Ah ah içimde ne fırtınalar kopuyor hahaha hele eşim sabahları sıcak simit alınca…Uslu kız seni
Ben de çekirdekle katılıyorumApple sağlık uygulamasında kendi adım sayarı var camım
soyasosu elşmde cipsimle ben de katıldım, sonuçta bu akşam başlamıyoruz
Güncel 58.5
ilk hedef 55
Son hedef 52
Şeeyyy öncesinde de halka tatlısı gömmüş olabilirim neyse emziren anneyiz, hem dikkatli olacağız hem de kendime adıma kaçamaklar olacak, napalımBen de çekirdekle katılıyorum
HoşgeldiiinGeldimmmm
Bebeğini kucağına bağla 1 km olsa bile yürüBenim evde koşu bandı var ama benim kız gündüzleri hiç uyumadığı için kullanamıyorum sadece yediklerime dikkat etmemle bu kilolar gider inşallah yoksa ağlarımm