Benim canım şarap bira neyse de sigara çekiyor sürekli.. Kendime sözüm var emzirdiğim sürece içmem diye ama her an çiğneyebilirim sözümü.. rüyama bile girdi geçen gecehatta kolajenli kahvenin ilk günü tam yakacaktım, geri koydum yerine
Gece düşündüm bende. Grubun adını değiştirme şansı varsa değişsin diyeYalnız bu grup giderek niyeti bozuyor gibi
Zaten bir taneyle kalmama işi beni durduran. Hamileyken kahve içemedim sırf sigara yok diye. Sonrada kahveden soğudum. Hala anlamı yok sigarasızEmzirirken sigara içmenin doğru olmadığını biliyorum ama tam etkisini bilmiyorum açıkçası. Bağımlılık yapma ihtimali olmasa, yak gitsin bir tane derdim ama bir taneyle kalmama olasılığı çok yüksek.
Ben yedi sekiz yıldır içmiyorum, normalde içki falan içince canım çekerdi bazen ama ne hikmetse benim de hamilelikte çok canım çekti, vallahi birinden alıp içecektim ama o kadar içki sofralarında tuttum kendimi, hamileyken de içmeyeyim bir zahmet dedim
Zaten bir taneyle kalmama işi beni durduran. Hamileyken kahve içemedim sırf sigara yok diye. Sonrada kahveden soğudum. Hala anlamı yok sigarasıziçki de öyle
Emzirirken sigara içmenin doğru olmadığını biliyorum ama tam etkisini bilmiyorum açıkçası. Bağımlılık yapma ihtimali olmasa, yak gitsin bir tane derdim ama bir taneyle kalmama olasılığı çok yüksek.
Ben yedi sekiz yıldır içmiyorum, normalde içki falan içince canım çekerdi bazen ama ne hikmetse benim de hamilelikte çok canım çekti, vallahi birinden alıp içecektim ama o kadar içki sofralarında tuttum kendimi, hamileyken de içmeyeyim bir zahmet dedim
Üç kişi kaldık ciddenGece düşündüm bende. Grubun adını değiştirme şansı varsa değişsin diye3 kişi debelenip duruyoruz şurda üstüne bide tatlılar, içkiler, sigaralar havada
Üç kişi kaldık cidden
Ben de sosyal içiciydim. Sosyal ortamlarda seviyordum açıkçası hele şu patlatmalı sigaralar var ya onları
Hamile kalmadan önce tamamen bıraktım ama bu ara benim de çook istiyor. Evde de patlatmalı sigara var cidden zor duruyorum. Bu arada bir tane içip sonra içmeyeceksen sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sadece üstünü değiştirip el yü yıkamak lazım
Sosyal içicicilik de bir tür bağımlılık zaten nerden bildiğimi sormaO patlatmalılar hala var mı ya? Bir arkadaşım buzluğa koydurup içiriyordu onları bize
Ben ilk bırakma denememde kendimi sosyal içicilikle sınırlamıştım. Yalnızca içki ortamında içiyordum ama sonra bir baktım, canım istiyor her gece her gecebir ara her gece çıkmaya başlamıştım o yüzden, sonra anladım ki böyle olmayacak, kökten kestim. Yaşlanana kadar dönmem daha herhalde.
Sosyal içicicilik de bir tür bağımlılık zaten nerden bildiğimi sorma
Patlamalıları büyük tekeller satıyor sadece sormak gerekiyor özel bölmelerinden çıkarıyorlar
Sizin oralarda kesin var biz hep caddeden alıyoruz çünkü.
Of gruba bak be
Geçen haftayı ben de hatırlamıyorum ama 57.2yim. Sanki geçen haftada aynı kilodaydım, emin değilimGünaydın,
Aha grup düşmüş
Ya tartı gününü neden pazar demiştik biz? cumartesi yiyip içtikten sonra pazar tartısı pek şık olmuyor, ondan belimizi doğrultamadık bence
Neyse ben tartıldım yine de, 77.2. Geçenki pazarı hatırlamıyorum ama haftaiçi 77.7 yi gördüğüm için aslansın, kaplansın diyorum kendime. Şimdi muhlama yaptım oğlana, bakayım nasıl olmuş
Aaaa bi ayar varmış, ordan mesajlarımı gördümGeçen haftayı ben de hatırlamıyorum ama 57.2yim. Sanki geçen haftada aynı kilodaydım, emin değilimneyse siz benim motivasyonumsunuz
Aaaa bi ayar varmış, ordan mesajlarımı gördüm200 gr vermişim. Maşallah karıncanın hızı 1, benimki 2
Lifalif bulamadım. Nesfit inde varmış bitterlisiHaline şükret, beterin beteri var demişler. Ben gruba başladığımda şu andakinden beş yüz gram daha zayıftım
Bi nebze aralıklı oruç çünkü. Aralıklı oruç yapıp da kilo vermeyen görmedim. Üstelik sağlıklı olduğunu düşünüyorumBen beğendiğim şeyi o sanıp almıştım, sevmedim. Lifaliften şaşmamgerçi dün en sevdiğim şeylerden birinde indirim vardı macroda, bugün 50 gram ondan gömdüm.
Bu arada günü akşam beş - altı gibi yediğin akşam yemeğiyle kapatıyorsan, gün içinde ne yersen ye (çok abartmadığın sürece tabii) kilo almazsın, hatta verirsin gibime geliyor.
Ben de öyle işliyor en azından.
Bi nebze aralıklı oruç çünkü. Aralıklı oruç yapıp da kilo vermeyen görmedim. Üstelik sağlıklı olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?