- 28 Nisan 2015
- 6.387
- 13.531
- 248
Eğer bilinen bie rahatsızlığı veya şeker hastalığı gibi bi durum yoksa uygun olur. Ben de bugün başlayacağım buna. Hadi eşlik et banaAralıklı oruç her bünyeye uygun değil diye biliyorum. Gerçi ben sabahları pek acıkmıyorum aslında ama ailecek sofraya oturmaya önem verdiğim için erkenden kahvaltı ediyorum. Ama düşüneyim cidden bunu bir, geceyi erken kapatamam ama güne geç başlayabilirim aslında
16 saat açlık 8 saat tokluk yapacağım.
Benim eski rutinim gibi aslında. En son saat 19.00 gibi yediysen ertesi gün 11.00e kadar su ve sütsüz kahve çay dışında tek bir şey yok. Hatta bazıları diş fırçalamanın bile bunu bozduğunu düşünür ama o kadar abartmayız
Ama tek bir lokma yok. Bir tane fındık atayım bir kaşık yoğurt yiyeyim bile yok.
İlk öğün az karbonhidratlı olursa daha da iyi olur. Akşam öğününe kadar abartmamak şartıyla serbest.
Ah sigara öyle bir şey sigara içki konuşuldukça gidip bi kadeh koyup yanına da bir mentollü sigara yakasım geliyorBu arada ben hem içki hem sigara içtiğim zamanlarda çok daha fittim galiba, içkinin yanında oturup bir paket cips veya cips yemeyeyim diye yarım kilo kuruyemiş yemiyordum, bademli, çedarlı, kuru etli tabaklar hazırlanıyordum, veya içki içmeyeyim diye meyveler tatlılar yemiyordum, içkim sigaram takılıyordum