Yok derken var demek istemişimDuygusal açlık dedikleri o işte zaten
Standart kahvaltıBen dün akşamdan sonra tartılayım dedim, tartılmaz olaydım. Mönü italyan mutfağı olunca kaloriyi de döviz üzerinden yazmışlar
Sabah omletli peynirli az ekmekli kahvaltı
Öğlen bir dilim kıymalı börek, az yoğurt.
Ara öğün çiğ fındık, sütlü müsli.
Kahve yanına üç beş şey…
Akşam kereviz ve tatlı patates yatağında dana incik, az patates, mor lahana salatası.
Bir de on bin adım ama iki parça halinde atıldı.
Standart kahvaltı
Yulaflı çıtır
Kıymalı makarna, yoğurt
1 paket şey (duygusal açlığın dibiydi)
Kereviz yemeği, yoğurt i, 1 dilim tb ekmeği
Geçen spagetti bolonezden kalan kıymalı sos ve şu aşağıdakiYulaflı çıtır kıymalı makarna değil di mi yemeğin adı? Şu an kafamda çok fena fanteziler dönmek istiyor uzakdoğu mutfağı falan gibi ama kıyma işi bozuyor
Çok ıssız kalmış buralaryiyen yiyene mi acebaa ben sadece kahvaltı ettim. En masumundan. Başka bişey yok daha
O şey, bu şey zaten bizi engelleyenBence ciddi ciddi diyet yapanlar kapıyı üstümüze kapatıp başka gruplara gittilersoyasosu nun da babası daha gitmedi herhalde
Sabah kahvaltıda bir buçuk haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bir iki parça mısır ekmeği.
Evde yemek olmadığı için öğlen de salçalı beyaz peynirli mısırlı yumurta, bir parça mısır ekmeği, bir avuç çiğ fındık.
Arada da kahve yanı şeyler…
Ya bizim bu şeyleri de mi kesmemiz gerekiyordu acaba
O şey, bu şey zaten bizi engelleyenbirde hareketsizlik bendeki olay. Pilates diyordum. Mesela bugün gidecek olsam imkansızdı. Sabahtan beri bensiz durmuyor yine. Oturup kalıyorum öyle
Eşe ver on kaplan gücünde her işi yapsın. Yeterki çocukla yalnız kalmasın. Lafa gelince bakarım ederim. İcraat yok ama. Peşinden gelirkesin, bırakıp çıksamBu satırları yazarken ikinci şey paketini yarılamış olmam
Ben de kendim evde yapmaya başladım ufaktan. Bir yere gitmem zor benim bırakacak kimse olmadığından ama eşim fiziksel olarak evde olsaydı bırakır kaçardım vallahi, hiçbir güç tutamazdı beniistediği kadar ağlasın arkamdan annesi seni istiyor diye
Evde yürüme bandı mı varAkşam yemeği kereviz saplı et suyuna domatesli şehriye çorbası, somon balığı, fırında kış sebzeleri (küp küp kesilmiş pancar, balkabağı, tatlı patates, normal patates) mor lahana salatası.
Yedi bin adım.
Gece de meyve yerim.
Selam kızlarben 1 Mart ta diyete başlamak için online destek almaya karar verdim, çünkü anlamadığım bir şekilde 2 kilo verdim ve böyle kaldım yaza fit girebilmek adına bunu yapmak zorundayım
Evde yürüme bandı mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?