- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
SüperBen de tekrardan 58.2ye düşmüşüm ama az önce kahvaltı sonrası tartıldım demek ki tekrar 57lere düşmüşüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüperBen de tekrardan 58.2ye düşmüşüm ama az önce kahvaltı sonrası tartıldım demek ki tekrar 57lere düşmüşüm
-700 de benden bugun pasta yedım neden cunku yarın doğum günümCumartesiden bu cumartesiye -1.450
Öncelikle iyi’ki doğmuşsun nice huzurlu güzel yaşlara ailenle sevdiklerinle-700 de benden bugun pasta yedım neden cunku yarın doğum günüm
Olur arada o kadar ya dengeyı korursan bişey olmaz hangi takımdasın bu haftaÖncelikle iyi’ki doğmuşsun nice huzurlu güzel yaşlara ailenle sevdiklerinle
Ben iki gün önce de bu kilodaydım iki gündür kaçamaklarım oldu çikolata kek vs ondan sanırım iki gündür 1 gram bile gitmedi
Kırmızıdan devamOlur arada o kadar ya dengeyı korursan bişey olmaz hangi takımdasın bu hafta
Bende maviden devam ıkı kez kırmızı takım kaptanı olmaya hak kazandım birinde izinliydim ikinciye geçti hakKırmızıdan devam
İyi ki doğmuşsun papatyacııım-700 de benden bugun pasta yedım neden cunku yarın doğum günüm
soyasosu trueliving_ Teşekkür ederim kızlarBende maviden devam ıkı kez kırmızı takım kaptanı olmaya hak kazandım birinde izinliydim ikinciye geçti hak
Ayy çok karışık yaa bir sürü liste filan ben yapamazdım ama sen sanki bebek istediğimiz zamanlardaki bir kpnuyuda yürütüyordun aşinaydın bazı arkadaşlar var onları da merak ediyorum ama bulamadımBende maviden devam ıkı kez kırmızı takım kaptanı olmaya hak kazandım birinde izinliydim ikinciye geçti hak
İnce bulgur kalmadığı için düz köfteye döndü menüm bazen yapacağım şeylerde bir şey eksik olunca sinir oluyorum ben akşama kadar kafamda o yemeği kurmuşum yani ne gerek varBugün kahaltı peynirli yumurta 1 dilim tam buğ. Ekmeği
Ara kahve yanına 1 dilim tb ekmeği tahin pekmez 1 tatlı kaşığı
Saat 5 ye çiğkögte yedim
Akşama zeytinyağlı taze fasülye ve sömelek köfte yapacağım
Zayıflama grubunda tariflerin havada uçuşuyor olması kaç puan
Şekerpare tarifini vermedim bilerek lavaş garibim incecik kuru bi ekmekcik işte
Babam hala bizde. Kendisi bu dünyaya yemek yemeye ve yapmaya gelmiş. Şu an yapabildiğim tek şey porsiyon kontrolüTarifleri sen versen daha iyi olurdu tabii ama sen de kabak çorbası falan diyorsun
Lavaşta sıkıntı yok bence de ya, isteyen nohut unuyla yapsın
Yarın tartılmamayı teklif ediyorum 2 3 üye hariç geri kalanımız tam fiyasko yok baba, yok kuzen, gelin, kaynana, eltiBabam hala bizde. Kendisi bu dünyaya yemek yemeye ve yapmaya gelmiş. Şu an yapabildiğim tek şey porsiyon kontrolü
Kim mesela kuzumAyy çok karışık yaa bir sürü liste filan ben yapamazdım ama sen sanki bebek istediğimiz zamanlardaki bir kpnuyuda yürütüyordun aşinaydın bazı arkadaşlar var onları da merak ediyorum ama bulamadım
Nicklerini tam hatırlamıyorum ama Fnd- vardı Melisa vardı bir kaç arkadaş vardı onları gördüm en son hamişti isimleri gelmiyor aklıma ama hepsini hatırlıyorum neredeyse sadece isimler yokKim mesela kuzum
Babam vallahi bahane değil ya anlatılmaz yaşanır. Şu an mutfakta mesela kalorili bir şeyler hazırladığını tahmin edebiliyorum ama daha odadan çıkmadığım için göremiyorumYarın tartılmamayı teklif ediyorum 2 3 üye hariç geri kalanımız tam fiyasko yok baba, yok kuzen, gelin, kaynana, elti