Diyet yapmadan sadece emzirerek 58 kiloya düşmeyi Başarmışım kızlarrbaşlangıç noktama kalan kilo 2 emzirmeye devam edip 2 kiloyuda verirsem diyete başlayıp 2 kiloda öyle veririm ben tamamım
Gördüğün gibi artık yazmıyorum yediklerimden utanıpOh, oh Allah arttırsınama bence arkana bakmadan kaç bu gruptan, kaçan kendini kurtarıyor, biz kalanlar homini gırtlak gidiyoruz vallahi
Gördüğün gibi artık yazmıyorum yediklerimden utanıpama 57.9 olarak yola devam ediyorum
HahahOh, oh Allah arttırsınama bence arkana bakmadan kaç bu gruptan, kaçan kendini kurtarıyor, biz kalanlar homini gırtlak gidiyoruz vallahi
Yok yok ben elendim, menülerinize bakmak için giriyorumBen de eksik yazıyorum zaten farkında olmadan, bir nevi otosansür
Neyse soyanın babası yarın dönecekmiş, evde birkaç günlük yemek bırakmış olsa, pazartesiye hizaya sokar bizi
A aaaa, biz öylesine değil ölesiye aşığızHahahbahar gelsin yeme aşkınız kaçar bence yaz geliyor tatile gidilecek kilo vermeliyim telaşı başlar
Bende gebeyken öyleydim ya hayatımda yemediğim kadar yemek yiyordumYok yok ben elendim, menülerinize bakmak için giriyorum
A aaaa, biz öylesine değil ölesiye aşığızneyseki 59 benim direnç kilomdu, uzun süre orda kaldım. ordan düşmeye başladığım için rahatım artık
Ay ben de burdayım. Babam gitti. Yarın en ciddisinden diyete ben de gireceğim. Düşük karbonhidrat besleneceğim.
Daha aktif şekilde buraya yazarım. Pazartesi bir günlük sıfır karbonhidrat yapabilirim. Bundan tam emin değilim. Yaparsam yazarım ama
Sıfır karbonhidratta bırak baklagili bir tane salatalık bile olmuyorİzindeyiz soyam
Sıfır karbonhidratta baklagil falan da mı olmuyor?
Bir de, bitterler de mi karbonhidrat
Sıfır karbonhidratta bırak baklagili bir tane salatalık bile olmuyor
Bir günün etkileyeceğini çok düşünmesem de emzirme döneminde size öneremem. Kendim de henüz karar vermedim.
Belki düşük karbonhidratlı bir liste yaparım tek günlük. Uymak isteyen uyar
Evet ama sadece protein alıyorsunNasıl salatalık? Salatalığın yüzde bilmem kaçı su değil miydi?
Evet ama sadece protein alıyorsuntarzı bu. Yoksa uygulayın diye dediğim bir şey değil
Annem evde olmasına rağmen 20 dk içinde hem kahvaltı yapmam gerekiyordu hem de hazırlanıp çıkmamKendimle ilgili sorunu çözdüm. Eski rutinimde yemekten zevk almayı tercih eden biriydim. Uzun uzun keyfile yemek yerdim. Hep derim. Tabak ne kadar özenliyse insan o kadar iyi doyar. Görsel tokluk :)
Ama şimdi hem üç dk da yemek yiyorum hemde tabaklarım özensiz. Yemekten hiç zevk almadığım için hazzı alamadığım için de hem daha fazla hem daha sık yemek istiyorum. Aç olmasam bile mutfağa her girişimde ağzıma bir şey atıyorum.
Sen paketli gıdaları bıraksan aslında fena beslenmiyorsunDiş randevum vardı yine bugün. Kısa kesilmiş kahvaltı, öğlen yarım kuşbaşılı pide, ayran akşam üstü de yarım simit. şimdi dikkat ettim de herşeyin yarısını yemişim.Eve dönerken tatlı krizim tuttu. Dankek lokmalık kakaolu kekten 4 tane yuttum eve girer girmez. Şu an aç değilim ama acıkırsam tavuk ve salata var.
Bu arada dün kolajenim geldi. Bu sabah ona da başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?