- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.358
- 53
Hamileyken aşermiştimEvde babamın olduğu yetmezmiş gibi üst komşum da pişi yapıp getirmiş.
Pişi kırmızı çizgim sanırım yasiz adına ne diyorsunuz gerçi bilmiyorum da
Öğlenden sonra dürüm döner - ayranAkşam sebze yemeği yanında makarna ve yoğurt yedim
Tulumba çerez gibi gidiyor sanırım elime geçse dayanamam bende heleki çıtır çıtır tazeyse birdeÖğlenden sonra dürüm döner - ayran
Akşam tulumba tatlısıresmen adam bana komplo kuruyor. Fethiyede bir yerin ekmeğini beğeniyoruz. Ekmek diye gitti tatlıda almış. Dönüş yolunda bir kısmı eksildi
Acıkırsam yoğurt ekmek yerim
Şerbetli tatlılar içinde tek canımın çektiği odur. Diğerlerini 10sene yemesem aramamTulumba çerez gibi gidiyor sanırım elime geçse dayanamam bende heleki çıtır çıtır tazeyse birde
Hamileyken aşermiştimsonra unutmuşum. Bir gün lavaş yapmak için hamur hazırlamıştım ki aklıma geldi. Pişi yapıp yedim bi güzel eşime de dedim gelirken lavaş alıver fırından bari
Şerbetli tatlılar içinde tek canımın çektiği odur. Diğerlerini 10sene yemesem aramamben sütlü tatlıcıyımdır.
Bana tatlı olsun hiç fark etmezŞerbetli tatlılar içinde tek canımın çektiği odur. Diğerlerini 10sene yemesem aramamben sütlü tatlıcıyımdır.
Yahu bu nasıl bir mandalina aşkıdırAkşam yemeği sebzeli hindi but sote, biraz zeytinyağlı sarma, kuru üzümlü hoşaf.
Gece de mandalina yerim.
Gerçi eşim bira mira diyordu, cipsler falan açılırsa bilemiyorum hiç neler olur
Yahu bu nasıl bir mandalina aşkıdır
Bak şekerpare de itinayla götürülür doğruLavaş evde yapılabilen bir şey mi ya
Ben de şerbetli tatlı sevmem pek, bir tek şekerpare. Ama yıllardır yemedim, daha doğrusu bir iki kez teşebbüs ettim ama öyle felaketti ki yediklerim, hazır alınmış da yapılmış gibi, hayattan soğudum resmen
Sessizce izliyorum, grubu yoldan çıkaran ben değilmişimZayıflama grubunda tariflerin havada uçuşuyor olması kaç puan
Şekerpare tarifini vermedim bilerekZayıflama grubunda tariflerin havada uçuşuyor olması kaç puan
Bence buraya bakmamakla iyi etmişsin, keza grup yoldan çıktıGünaydın güzel hanımlarben evde olmadığım için diyet biraz sarktı dışarda yedim genelde ama kilomu sabit tutmayı başarmışım o yüzden pek buraya bakamadım, Pazartesi eski düzene döneceğim inşallah..
Bebem sabah 9 da uyandı kolajenli kahvemi içtim bebemi uyutuyorum şimdi
Ben dedim orası disipline sokuyor insanı ister istemez giriyorsun yaBence buraya bakmamakla iyi etmişsin, keza grup yoldan çıktıtrueliving_ ve Papatyamaviss başka gruplar sayesinde maşallahları var
İnsanın aklında olmayan şeyleri canı çekiyor burdaBen dedim orası disipline sokuyor insanı ister istemez giriyorsun ya
Ben de tekrardan 58.2ye düşmüşüm ama az önce kahvaltı sonrası tartıldımCumartesiden bu cumartesiye -1.450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?