İmzamı atarımKayısı evet yesılcay no kıraz sapı no maydanoz no
Soyasosunun askerleriyizİmzamı atarım
Ben de bayadır gördüğüm bı tarıf var onu yapıcam dişimin iyileşmesini bekliyordumKızlar sabah kahvaltı da ekmek yerine mercimekli ekmek tüketebilirsiniz. Kek gibi peynirli yapıyorum ben. Baya da güzel oluyor. İnternette tarif çok ama isteyene veririm
Ne zamandır canım istiyordu. Eşimi beklerken ara öğün niyetine sahlep
Ay yine iyiymiş o, neresi orasıAfiyet olsun. Ben de bayılırım ama kilosu 3.500 tl olmuş bizim burada
Ay yine iyiymiş o, neresi orasıbenim baktığım sitede kilosu 10 binlere denk geliyor
Kızlar sabah kahvaltı da ekmek yerine mercimekli ekmek tüketebilirsiniz. Kek gibi peynirli yapıyorum ben. Baya da güzel oluyor. İnternette tarif çok ama isteyene veririm
Pişi diyoruz bizde of bende severim yumuşak yumuşak içi dolu olanınıda yaparız onun adına velibah diyoruz onuda çok severim içi patlıcan soslu yapıyoruz of patateslide güzel aöa patlıcanlı başkaEvde babamın olduğu yetmezmiş gibi üst komşum da pişi yapıp getirmiş.
Pişi kırmızı çizgim sanırım yasiz adına ne diyorsunuz gerçi bilmiyorum da
Köfte salata yiyeceğim ben ama pişinin üstüneBugün kahvaltıda 2 kapya biber vardı közlenmiş annem dondurucu için yapmıştı onu yedim bi dilim ekmekle midemi yaktığı için bişey yemedim başka kahve ve yanına uzun bir aradan sonra normal çikolata yedim
Ara öğün olarak kefir ceviz
5 de oğlumla birlikte çorba içicem tarhana
Ama akşama ne yemek yapsam bilmiyorum oğlum makarna yap demişti giderken de ben ne yicemsizlerin menü neler belki fikir olur
Sen zayıfsın ye sana serbestKöfte salata yiyeceğim ben ama pişinin üstüne
Evde babamın olduğu yetmezmiş gibi üst komşum da pişi yapıp getirmiş.
Pişi kırmızı çizgim sanırım yasiz adına ne diyorsunuz gerçi bilmiyorum da
Ahah. Yok Denizliliyim.Pişi diyoruz, başka ne diyelim, İzmirli miyiz biz?
Ay, yoksa sen mi İzmirliydin?
İzmir canımız tabii ki bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?