- 6 Mart 2019
- 2.732
- 5.988
- 158
Sabah standart kahvaltı, öğlen çorba, ara öğün çok acıcık tahin helvası akşama kötü planlarım var. Hem yumuşak hem karbonhidrat hem protein içerecek
Ayy, yanına da kola galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah standart kahvaltı, öğlen çorba, ara öğün çok acıcık tahin helvası akşama kötü planlarım var. Hem yumuşak hem karbonhidrat hem protein içerecek
Tahminin neAyy, yanına da kola galiba
Tahminin ne
Mantarlı tavuklu fırın makarna. Ama kola içmedim dün mercimek çorbası pişirerek gaz sorunumuz bitti mi diye bir test yaptım. Ondan mı bundan mı olmasın şimdi diye içmedim.Mantı ama pizza veya pide de uyuyor tarife
Gerçi düşününce içli köfte, iskender ve lahmacun da olabilir
Ayy düşünmeseydim keşke
Aynı ben pazar gününden bugüne 900 gram gitmişBuraya çok bakamadım ya benim Pazartesi tartı günlerim 1 kg vermişim ama hala kilom dilendirebileceğim halde değil hahahhaha
Mantarlı tavuklu fırın makarna. Ama kola içmedim dün mercimek çorbası pişirerek gaz sorunumuz bitti mi diye bir test yaptım. Ondan mı bundan mı olmasın şimdi diye içmedim.
Çorba öncesi başlayan bir huysuzluğumuz var dünden illa kucak, illa ben, bendeyken bile ağlama uyurken bile hareket halinde
Kendi hayalin mi doğruyu söyleE mönün diyete uygun sayılırmış gayet (beşamel sos ile makarna birlikte olmasaymış daha iyiymiş tabii de) ben niye hayaller kurdum o kadar
Kızlar çok tatlısınız. Hepsi kulağa çok güzel geliyor ama bu saatte sadece kefir yerim ben
Ahshshsshshsh geçen gün ben de düşünmedim değil ama işte yapınca yiyorumVallahi ben bu gruptan ayrılıp sütlü tatlılar yarışması grubuna katılmayı düşünüyorum şu an
Aa, yapmak mı gerekiyor? Ben jüri üyesi olarak katılabileceğimi düşünmüştümAhshshsshshsh geçen gün ben de düşünmedim değil ama işte yapınca yiyorum
Efsanesin efsaneeMakarnayı da haketmişsin bence çok da iyi yapmışsın. Şart zaten böyle ödüllerKızlar bildirim gelmeyince ben durum güncellemesi yapmayı unuttum nasıl gidiyor sağlıklı beslenme her şey yolunda mı?
Benim bugün sporda 1.ayım doldu ölçüm günümdü iki hafta dikkat edebilmiştim çok umudum yoktu ama 1.7 kg vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bir de toplam 30 cm incelmişim aşırı mutluyum ya
Hatta kutlamak için koca 1 tabak makarna yedim
soyasosu nasıl kuzum iyi mi?
Tekrar burda aktif olmaya başladımValla bu güzel günün şerefine az önce çay ile yarım paket de Petit beure bisküvi yedim yarın dengeleyeceğim zaten bugün spor + 14 bin adım atmışımEfsanesin efsaneeMakarnayı da haketmişsin bence çok da iyi yapmışsın. Şart zaten böyle ödüller
Kızlar bildirim gelmeyince ben durum güncellemesi yapmayı unuttum nasıl gidiyor sağlıklı beslenme her şey yolunda mı?
Benim bugün sporda 1.ayım doldu ölçüm günümdü iki hafta dikkat edebilmiştim çok umudum yoktu ama 1.7 kg vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bir de toplam 30 cm incelmişim aşırı mutluyum ya
Hatta kutlamak için koca 1 tabak makarna yedim
soyasosu nasıl kuzum iyi mi?