Aktif fırın kullanıcısıyım diyorsun. Aslında mantıklı en rahat fırında yapılır bebekle. Benim eşimin elinden iş geliyor kayseri yağlaması bile yapmışlığı var hamurunu dahi kendi açıpAma işten gelince oğluyla çok vakti olmadığı için pek ona bırakasım gelmiyor yemek işini. Biraz fırına ağırlık vereyim o zaman bi bakim nolcak
Oğlum elinde cipsle geldi ben naptım dayanamadım yedimCanım o kadar çok abur cubur istiyor fakat evde o kadar yokki köpeğin bisküvisini yememek için zor duruyorum
Canım o kadar çok abur cubur istiyor fakat evde o kadar yokki köpeğin bisküvisini yememek için zor duruyorum
Şey ben küçük kasede cips yedim ve 4 tane de lokumOğlum elinde cipsle geldi ben naptım dayanamadım yedimçocuk 1 saat ağladı. Niye yedin diye gözüm döndü diyemedim
Şey ben küçük kasede cips yedim ve 4 tane de lokum
Canım o kadar çok abur cubur istiyor fakat evde o kadar yokki köpeğin bisküvisini yememek için zor duruyorum
Oğlum elinde cipsle geldi ben naptım dayanamadım yedimçocuk 1 saat ağladı. Niye yedin diye gözüm döndü diyemedim
Şey ben küçük kasede cips yedim ve 4 tane de lokum
Ben her gün malum yiye yiye kilo verdimsoyasosu hocam arkadaş dikkatimizi dağıtıyor atabilirmiyiz he bide 26 beden pantola giriyor filan suçu büyük
soyasosu hocam arkadaş dikkatimizi dağıtıyor atabilirmiyiz he bide 26 beden pantola giriyor filan suçu büyük
İyi tarafından bakalım. 500gr gitmiş bir gündeKahvaltıdan sonra öğlen yola çıkmadan 2 küçük kare tahin helvası yedim az bir ekmekle. İyiki de yemişim. Basit bir iş için gitmiştim dişçiye. Hamilelikte son 2ay gitmemiştim. Doğumdan sonrada gidemedim hemensorunlu bir yer vardı. Düzelmemiş. Öyleydi böyleydi derken dikiş atıldı sıvı, yumuşak beslenme önerildi kahvaltı sonrası akşam 19.30 gibi çorba içebildim sadece.
Nasıl oldun peki?İyi tarafından bakalım. 500gr gitmiş bir gündesabah 5 beslemesinde bir muz yedim. Şimdide memede. O bitince kahvaltı inşallah çok açım
Yarın gideceğim tekrar. Birde 10gün sonra dikiş yerinin kontrolü olacak. Sorun devam ederse operasyon dediNasıl oldun peki?
Gruptan atılmamak için iyi fikirKahvaltı için üzerine muz ve şekersiz fıstık ezmesi koyduğum Müsliyi yiyiyorum
Ara öğünlerimi yazmayacağım artıkGruptan atılmamak için iyi fikir
Ara öğünlerimi yazmayacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?