Sabah standart kahvaltı, öğlen çorba, ara öğün çok acıcık tahin helvasıakşama kötü planlarım var. Hem yumuşak hem karbonhidrat hem protein içerecek
Tahminin neAyy, yanına da kola galiba
Tahminin ne
Mantarlı tavuklu fırın makarna. Ama kola içmedimMantı ama pizza veya pide de uyuyor tarife
Gerçi düşününce içli köfte, iskender ve lahmacun da olabilir
Ayy düşünmeseydim keşke
Aynı benBuraya çok bakamadım yabenim Pazartesi tartı günlerim 1 kg vermişim ama hala kilom dilendirebileceğim halde değil hahahhaha
Mantarlı tavuklu fırın makarna. Ama kola içmedimdün mercimek çorbası pişirerek gaz sorunumuz bitti mi diye bir test yaptım. Ondan mı bundan mı olmasın şimdi diye içmedim.
Çorba öncesi başlayan bir huysuzluğumuz var dündenilla kucak, illa ben, bendeyken bile ağlama uyurken bile hareket halinde
Kendi hayalin mi doğruyu söyleE mönün diyete uygun sayılırmış gayet (beşamel sos ile makarna birlikte olmasaymış daha iyiymiş tabii de) ben niye hayaller kurdum o kadar
Kızlar çok tatlısınız. Hepsi kulağa çok güzel geliyor ama bu saatte sadece kefir yerim ben
Ahshshsshshsh geçen gün ben de düşünmedim değil ama işte yapınca yiyorumVallahi ben bu gruptan ayrılıp sütlü tatlılar yarışması grubuna katılmayı düşünüyorum şu an
Aa, yapmak mı gerekiyor? Ben jüri üyesi olarak katılabileceğimi düşünmüştümAhshshsshshsh geçen gün ben de düşünmedim değil ama işte yapınca yiyorum
Efsanesin efsaneeKızlar bildirim gelmeyince ben durum güncellemesi yapmayı unuttum nasıl gidiyor sağlıklı beslenme her şey yolunda mı?
Benim bugün sporda 1.ayım doldu ölçüm günümdü iki hafta dikkat edebilmiştim çok umudum yoktu ama 1.7 kg vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bir de toplam 30 cm incelmişim aşırı mutluyum ya
Hatta kutlamak için koca 1 tabak makarna yedim
soyasosu nasıl kuzum iyi mi?
Tekrar burda aktif olmaya başladımEfsanesin efsaneeMakarnayı da haketmişsin bence çok da iyi yapmışsın. Şart zaten böyle ödüller
Kızlar bildirim gelmeyince ben durum güncellemesi yapmayı unuttum nasıl gidiyor sağlıklı beslenme her şey yolunda mı?
Benim bugün sporda 1.ayım doldu ölçüm günümdü iki hafta dikkat edebilmiştim çok umudum yoktu ama 1.7 kg vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bir de toplam 30 cm incelmişim aşırı mutluyum ya
Hatta kutlamak için koca 1 tabak makarna yedim
soyasosu nasıl kuzum iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?