- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
6-8 dilim kaç grama denk gelıyor pekıSaygı duyuyorum bordo bereli
Ortalama 30 gramdır bir dilim ekmek.6-8 dilim kaç grama denk gelıyor pekı
Ben kahvaltı iki yada bir
Akşam 1 dilim başka yemıyorum
Ve Lina kalktığından beri hıc uyumadı
Neyse bırde kurufasulye bı tabak yenır mıhiç yemedım gaz yaparmı artık
Ne kadar fark var. Maks 100 gr oynaması lazımYa benim tartı iki kez üst üste çıkınca farklı sonuç veriyor ilk çıktığımı mı baz almalıyım yoksa yeri mi sabit değil acaba
Bu aksam pilav kuru fasülye var ıkı uc yk yiyorumOrtalama 30 gramdır bir dilim ekmek.
Akşam yemeğinde karbonhidrat olarak ne yiyorsun peki?
Valla ben yiyorum Peranın gaz problemi çok olmadığı için. Üstelik bu konuda doktorlar bile 2ye ayrılıyor. Bazıları gazın sütten geçmeyeceğini söylüyor ben de biraz buna katılıyorum ama sen Yine de bol kimyon dök
Ya benim tartı iki kez üst üste çıkınca farklı sonuç veriyor ilk çıktığımı mı baz almalıyım yoksa yeri mi sabit değil acaba
Ay ben reçel aşığıyım, bayılıyorumYa ben de yanlışlıkla şahane bir reçel yaptım (portakallı havuç reçeli), benim pek aram yoktur ama eşim istediği gibi reçel bulamadığından yakınıyordu, dur dedim ben yapayım. evdeki malzemelerle de anca bunu yapabildim ama uff, çok acayip güzel olmuş. Kaşığın ucuyla tadına bakmıştım ama şimdi sen hatırlatınca gidip bakıcam mecburen daha oturmuş mu diye
SüpersinBu aksam pilav kuru fasülye var ıkı uc yk yiyorum
Akşamları da bir dilim ekmek yiyorum pilav makarna yoksa menüde , yetmediyse ikinci dilimi de yiyorum ama ıkıyı geçmiyorum
Kimyonlu yiyim
Banyoda tartılıyorum aslında ama hafif eğim var banyoda ondan mı tartıdamı sıkıntı var çözemedim yeni aldım halbukiBanyoda fayansta tartıl mutlaka hep aynı yerde
Bir kaç kiloNe kadar fark var. Maks 100 gr oynaması lazım
Ahaha. Yok kendini kandırma.
Aaaa ama hani ağlayarak gruba yazacaktık
Ama ben sınıfın tembel öğrencisi olacağımı baştan söylemiştimRedpanda11 atılmadan çıksak mı biz gruptan ya
Birilerinin günahına girdiysek affola, kalorileri bize yazılsın bari
Dur kız ben de tek öğün yedim dahaBen kilo verdiğimi hissediyorum desemya görümcem perşembe dönecek, o güne kadar böyle ufak tefek bozukluklar olur ama sonrasında asıl amacım olan paketli gıdaları hayatımdan çıkarmak ve karbonhidratı azaltmak konusunda istikrarlı olacağıma inanıyorum.
Hani marketten kek alıp yemek yerine evde kek yapıp nefsimi köreltecek kadar yemek harika olur. Gebelik dönemimdeki gibi. Ben senin ya da buradaki bazı arkadaşların yediği gibi yesem baya kilo veririm de, nefsime de yazık. Yapamam ona böyle şeyler
Yok yok değiştirmemiştir. Bakma ben 58-59da sabit kaldım diyordum ama pazartesi başlamadan önce tartıldım, 58.2 kg ye düşmüşüm. Ki o kadar sağlıksız beslenmeye rağmen. Şimdi dikkat edince hepimiz istediğimiz kilolara hızlıca ulaşacağızDur kız ben de tek öğün yedim dahabenim metabolizmama güvenim sonsuz ama görcez hamilelik değiştirmiş mi
Her gün börek yemezsek evetOf eşim bi kilo ıspanak almış, ben de fırınım bozuk olmasına rağmen gittim yufka aldım sabahtır tavada börek çeviriyorum jddjdjdj hem sabah hem öğlen onu yedim ve akşam yemeğim yokyanına domates zeytin sabah çay öğlen ayran. Ara öğünde de kahve muz fındık çiko. Böyle kilo verebilir miyim
İki börek daha var onları eşim yesin diye bıraktım, kendime de ya köfte salata ya da baklagil salata yapıcam galiba bari akşamı kurtaralımHer gün börek yemezsek evet
Ben kilo verdiğimi hissediyorum desemya görümcem perşembe dönecek, o güne kadar böyle ufak tefek bozukluklar olur ama sonrasında asıl amacım olan paketli gıdaları hayatımdan çıkarmak ve karbonhidratı azaltmak konusunda istikrarlı olacağıma inanıyorum.
Hani marketten kek alıp yemek yerine evde kek yapıp nefsimi köreltecek kadar yemek harika olur. Gebelik dönemimdeki gibi. Ben senin ya da buradaki bazı arkadaşların yediği gibi yesem baya kilo veririm de, nefsime de yazık. Yapamam ona böyle şeyler
Ben demiştim bu ikisini almayın diyeRedpanda11 atılmadan çıksak mı biz gruptan ya
Birilerinin günahına girdiysek affola, kalorileri bize yazılsın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?