Benim çok iştahımda yok süt yapcak kadar yemek yiyorum belki o yüzdendir şuan çok zayıf değilim ama dışardan görenler çok güzel kilo vermişsin diyorBen 31.haftada doğum yaptım 2 kg doğdu doktor hiç diyetle ilgili birşey demedi bana.
Çok şişko gördü herhalde buna demeyim anca zayıflar dedi
İşte ben istesemde çok yiyemiyorum bide ben bişeye azcık stres yapayım hop iştah falan hiç kalmıyor tatlıyı ağzıma sürmem sevmiyorumBenim ki 1400 gramdımesele diyet değil aslında sadece porsiyonları azalttık en azından ben öyle yapıyorum sebze protein hiç birini aksatmıyorum, ama insanın yedikçe yiyesi geliyor bir yerde önünü kesmem gerekiyordu
Kilo çok önemli degıl gelişim olarak yine güzel zaman geçirmiş içerde36+5 te doğum yaptım ama bebişimde küçüktü benimm 2445 gram doğdu
Evet kahvaltısını geç yapmış bir birey olarak yazayım, 2 tereyağlı sahanda göz yumurta, peynir,zeytin vs yedim. Hiçbir reçeli yemedim, içim gittiama annem onların telafisini bol şekerli sütlaçla giderdi
Ben alıştım bayaMidem tok tok ama ruhum aç aç diye söyleniyorum evin içinde
1 kase tavuk suyu çorba, yoğurt, bir dilim tam buğday. Ve %74 lü şeyÖğle yemeğinden bildiriyorum. Sebze çorbası, fırında pişmiş felafel ve humus.
Ara öğün olarak da azıcık paketli bitter bir şey.
Yine mi az yedim acaba
Kahvaltı'da 3 yumurta 4 yk yulaf 1 çay b.yoğurt yarım demet Dereotu ile omletAaa hiç kahvaltısını yazam olmamış
Herkes öğle yemeğini yerken benim kahvaltı yapmamÖğle yemeğinden bildiriyorum. Sebze çorbası, fırında pişmiş felafel ve humus.
Yine mi az yedim acaba
Yalnız değilsin bende 14te yaptım kahvaltıyıEvet kahvaltısını geç yapmış bir birey olarak yazayım, 2 tereyağlı sahanda göz yumurta, peynir,zeytin vs yedim. Hiçbir reçeli yemedim, içim gittiama annem onların telafisini bol şekerli sütlaçla giderdi
Ahaha. Yok kendini kandırma.Öğle yemeğinden bildiriyorum. Sebze çorbası, fırında pişmiş felafel ve humus.
Yine mi az yedim acaba
Aaaa ama hani ağlayarak gruba yazacaktıkEvet kahvaltısını geç yapmış bir birey olarak yazayım, 2 tereyağlı sahanda göz yumurta, peynir,zeytin vs yedim. Hiçbir reçeli yemedim, içim gittiama annem onların telafisini bol şekerli sütlaçla giderdi
Burası dıyet grubundan zıyade kim daha çok yiyoruma dönmüşaklıma gelmeyen canımın cekmedıgı seylerı çektirdiniz kız
Kahvaltım bu sekılde 1.5 lt su içtim şimdiye kadar
soyasosu bir şey sorucam sana
Ben uno tam tahıllı ekmek yıyorum bazıları tava bazıları küçük kare şeklinde gram olarak kahvaltıda kac gramı geçmemek gerekır
Tava ekmeği olan 30 grammış bazen iki tane yiyordum boyle ama bıraz tıkadı fazla tüketmeyeyim dıye soruyorum
Herkes öğle yemeğini yerken benim kahvaltı yapmam
Yalnız değilsin bende 14te yaptım kahvaltıyı
Ben öğle yemeği olarak muzlu yulaflı cevizli bir şey yiyorum
Kaçamak yapmadım
Gün içinde yediklerine bağlı olarak değişir bu sorunun cevabı.Burası dıyet grubundan zıyade kim daha çok yiyoruma dönmüşaklıma gelmeyen canımın cekmedıgı seylerı çektirdiniz kız
Kahvaltım bu sekılde 1.5 lt su içtim şimdiye kadar
soyasosu bir şey sorucam sana
Ben uno tam tahıllı ekmek yıyorum bazıları tava bazıları küçük kare şeklinde gram olarak kahvaltıda kac gramı geçmemek gerekır
Tava ekmeği olan 30 grammış bazen iki tane yiyordum boyle ama bıraz tıkadı fazla tüketmeyeyim dıye soruyorum
Anam neyı sunum kız pişirdiğim yumurtayı ekmeğin üstüne koydum sadeceGün içinde yediklerine bağlı olarak değişir bu sorunun cevabı.
Her öğün 2 dilim gibi düşünebilirsin. Kahvaltıda çok yersen akşam azaltabilirsin mesela.
Günlük 6-8 dilim ekmek veya karbonhidrat.
Ben daha çok senin iki çocuğun varken hazırladığın tabaklara takıldım. Ben tek çocukla tabağa tıkıştırırken sen kendine sunum yapıyorsun
Saygı duyuyorum bordo bereliAnam neyı sunum kız pişirdiğim yumurtayı ekmeğin üstüne koydum sadececanım kızartma istedi bugün ama tabiki kızartmadım airfreyde yaptım üstüne yumurta kırdım
Sabahtan beri yaptığım işlerden bahsetsemmmm bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?