- 9 Mart 2023
- 3.485
- 6.182
- 78
Kız şu an evde hem halka tatlısı hem de soğuk baklava var, gruba ihanet etmeyeyim diye gittim muz yedimBunuda atın gruptanHayır 4 taneyi nasıl yidin nasıllll Ben ismi lazım olmayandan 2 tane yedim az kalsın ters dönecektım
Bu tatlı krizleri tahmini kaç gün de geçerBenim de öyle vallahi ama kiloları ruhumuza yazmıyorlar maalesef
Meşhur bir laf var karın kası mutfakta yapılır diye hedefim karın kası yapmak değil belki ama karnımın eskisi gibi sıkı olması o yüzden ilk etapta sağlıksız karbonhidratı kesmek amacım sonrasına bakacağız artıkYaa benimde lömbür lömbürdiyete başlamışken onuda takayım bari.. bu göbek nasıl gidecek ya
+1 de benSende benim gibi açlıktan gözü dönmüş gibi uyanıyorsun anladığımve kahvaltı en sevdiğim öğün
Bu tatlı krizleri tahmini kaç gün de geçer
Ben 31.haftada doğum yaptım 2 kg doğdu doktor hiç diyetle ilgili birşey demedi bana.36+5 te doğum yaptım ama bebişimde küçüktü benimm 2445 gram doğdu
Yaa bende s beden aldım ilk aldığımda baya zor takıyordum kancaları şimdi takıyorum rahat ama ikinciye asla geçemedimBen yamunayı 1.aydan sonra kullanmaya başladım s beden almıştım şimdi ikinci kanca kısmına geçtim.Genelde pantolonlarıma girmek için onu giyiyorum, yeni pantalon almadım sayesinde eski pantolonlarıma giriyorum bence etkisi var
Ben ilk 1-2 hafta sabah kahvaltıdan sonra takıyordum öğleden sonraya kadar o zaman 6 saat rahat oluyordu.Şimdi evde takmıyorum sadece dışarı giderken takıyorum çok güzel göbek gizliyor çünküYaa bende s beden aldım ilk aldığımda baya zor takıyordum kancaları şimdi takıyorum rahat ama ikinciye asla geçemedimbencede etkisi var unutuyorum ama toplamda en fazla 10 kez takmışımdır. 6 saat mi kullanıyorsun
Gerçekten öyleBen ilk 1-2 hafta sabah kahvaltıdan sonra takıyordum öğleden sonraya kadar o zaman 6 saat rahat oluyordu.Şimdi evde takmıyorum sadece dışarı giderken takıyorum çok güzel göbek gizliyor çünkü
Ben 4-5 saat rahat taktım dışarda o olmasa göbekten dolayı dolabımı yenilemem lazımdıGerçekten öyleben dışarda bir kez taktım iki çocukla kan ter gözyaşı içinde kaldım arabada çıkardım sonra sinirlenip kısa mesafede takılır da tüm gün dışarda zorluyor
7de bir muz yedim. Şimdi kahvaltı etmeye çalışıyorumAaa hiç kahvaltısını yazam olmamış
Aaa hiç kahvaltısını yazam olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?