- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Topla 6 köfte oldu ama küçüktü yani köftelerTruecum kendini neden 3 köfte ile sınırlıyorsun ki zaten. Köfte sağlıklı bir protein. Aç kalırsan sonra karbonhidrata düşersin. Sebze yemekleri ve proteinlerde emzirme döneminde sınırlamaya gerek yok.
Şekeri keserek ve karbonhidratı azaltarak bile çok güzel kilo vermek mümkün.
Sürdürülebilir şekilde besleneceğiz
Hayır kuzum 4 aylık olduktan sonra baslayabılırsın dedı bı dıyetısyenle görüşmüştümEe sana doktor demedimi diyet yapma diye bana diyet yapma emziriyorsun biraz daha büyüsün sonra yaparsın yapmak istersen dedi
Kesınlıkle ve emzırdıgıızız içinde extra kalorı gıdıyor benımde bu aksam menüm 3 köfte bir dilim uno denge kızarmış ekmek bır tabak gobek salataTruecum kendini neden 3 köfte ile sınırlıyorsun ki zaten. Köfte sağlıklı bir protein. Aç kalırsan sonra karbonhidrata düşersin. Sebze yemekleri ve proteinlerde emzirme döneminde sınırlamaya gerek yok.
Şekeri keserek ve karbonhidratı azaltarak bile çok güzel kilo vermek mümkün.
Sürdürülebilir şekilde besleneceğiz
Sen kac haftalık doğum yaptınEe sana doktor demedimi diyet yapma diye bana diyet yapma emziriyorsun biraz daha büyüsün sonra yaparsın yapmak istersen dedi
Bugün çıkamadım dışarıya normal ekmek vardı evde onuda yemedim malum yedikçe yediriyor kendini yarın inşallah alırımKesınlıkle ve emzırdıgıızız içinde extra kalorı gıdıyor benımde bu aksam menüm 3 köfte bir dilim uno denge kızarmış ekmek bır tabak gobek salatatrueliving_ ekmek al sağlıklı olarak bır ıkı dılım tüket
SüperrrKızlar bende bugün
14 kahvaltı
3 dilim yumurtalı ekmek
4 kaşık sürk salatası(Hataylı olan varsa bilir çökelek baharatlı bir şey)
7 yeşil zeytin yedim.
17 ara öğün 3 incir kurusu 3 tam ceviz
19 akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
5-6 adet yaprak sarma
4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
21 gibi Türk kahvesi ve küçük bir tane cocostar yedim.
Sağlıklı yiyenleri okudukça frenleri kendimi
Ben bugün göbeğimi de çektim ama taytlı olduğu için belli olmuyor minik jelibon1 hafta sonraki tartıyı merak ediyorum kızlar herkes ona göre gaza gelsin ben şimdiden heyecan yaptım
Yav avakado nasıl yenmez limon tuz göm gitsinŞu avokado ile bir benim yıldızım barışmadı. Tatsız tuzsuz yesem ne yemesem ne bişey benim için
Kolejen emzırırkenBen sadece kolajenli bir kupa kahve içtimbenim kız dün gece yatmadığı için geç uyandık bugün öğle uykusuna yatırdığımda kahvaltımı yapacağım inşallah
Aslında yasak değil sadece emzirme dönemi için yeterli bilimsel araştırma yok bu sebeple doktorlar ikiye ayrılıyor. Benim doktorum kullanacağım kolejene izin verdi meselaYav avakado nasıl yenmez limon tuz göm gitsin
Kolejen emzırırkenBen yasak diye biliyorum.
Yaa bende alayım o zamanAslında yasak değil sadece emzirme dönemi için yeterli bilimsel araştırma yok bu sebeple doktorlar ikiye ayrılıyor. Benim doktorum kullanacağım kolejene izin verdi mesela
Ben yamunayı 1.aydan sonra kullanmaya başladım s beden almıştım şimdi ikinci kanca kısmına geçtim.Genelde pantolonlarıma girmek için onu giyiyorum, yeni pantalon almadım sayesinde eski pantolonlarıma giriyorum bence etkisi varBen bugün göbeğimi de çektim ama taytlı olduğu için belli olmuyor minik jelibonyarın yamunayı da giyiyim de bakalım işe yarayacak mı
Benim başlama sebebim eklem ağrılarımdı magnezyum içemediğim için valla faydasınıda gördümYaa bende alayım o zaman
Yaa bende çok ön yargılıydım ama çok güzelll tadı bence üf ğff canım çekti bak şimdiŞu avokado ile bir benim yıldızım barışmadı. Tatsız tuzsuz yesem ne yemesem ne bişey benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?