Yaa bendede bu korseden var ama gün içinde rahatsız oluyorum emzirirken vs o yüzden ne kadar takmaya niyetlensemde kısa sürede çıkarıyorum, gerçekten incelme yapıyor mu ?Ben yamunayı 1.aydan sonra kullanmaya başladım s beden almıştım şimdi ikinci kanca kısmına geçtim.Genelde pantolonlarıma girmek için onu giyiyorum, yeni pantalon almadım sayesinde eski pantolonlarıma giriyorum bence etkisi var
Çıkarınca incelme yapıyor mu bilmiyorum ölçülerimi almadım ama onu giydiğimde eski pantolonlarımı giyebiliyorum yani benim lömbür lömbür sezeryan göbeğimi güzel topluyorYaa bendede bu korseden var ama gün içinde rahatsız oluyorum emzirirken vs o yüzden ne kadar takmaya niyetlensemde kısa sürede çıkarıyorum, gerçekten incelme yapıyor mu ?
Yaa benimde lömbür lömbürÇıkarınca incelme yapıyor mu bilmiyorum ölçülerimi almadım ama onu giydiğimde eski pantolonlarımı giyebiliyorum yani benim lömbür lömbür sezeryan göbeğimi güzel topluyor
Bende yarına ne yapsam diye düşünüyordum aynı menüyü yapayım iyi kurtuldum düşünmektenYarın akşama,
Brokoli çorbası
Tavuk sote
Bulgur pilavı yapacağım.
Sabah standart bir kahvaltı yaparım, öğleyin meyveli yulaf.
Ara öğün benlik bir şey değil ama akşam yemeğinden sonra bir kase kefir içerim.
Benim de en büyük dertlerimden biri, menüye karar veren önceden yazsınBende yarına ne yapsam diye düşünüyordum aynı menüyü yapayım iyi kurtuldum düşünmekten
Fırında kabak mücver diyet yemeği sayılır mı ?Yarın akşama,
Brokoli çorbası
Tavuk sote
Bulgur pilavı yapacağım.
Sabah standart bir kahvaltı yaparım, öğleyin meyveli yulaf.
Ara öğün benlik bir şey değil ama akşam yemeğinden sonra bir kase kefir içerim.
Gel gel çoğumuz Ekim annesiyiz bende dahilBen ekim annesi olduğum için az ötede zayıflayayım bari…
Ooo daha neFırında kabak mücver diyet yemeği sayılır mı ?
Ben ekim annesi olduğum için az ötede zayıflayayım bari…
Ohh tamam o zamanGel gel çoğumuz Ekim annesiyiz bende dahil
Ahahah biliyorum canım konuyu senin açtığını görünce öyle takılayım dedim hdşdjdlOoo daha ne
Ben de ekim annesiyim. Diyet yapacak olunca beynim error verdi
Bizimkide bi 4 aylık olsun bakalım doktorumuz tamam derse bende başlayım bari diyeteHayır kuzum 4 aylık olduktan sonra baslayabılırsın dedı bı dıyetısyenle görüşmüştümÇok katı dıyet yapmıyorum zaten emzirdiğim için zararlı seylerı çıkardım hayatımdan
36+5 te doğum yaptım ama bebişimde küçüktü benimm 2445 gram doğduSen kac haftalık doğum yaptın
Bunuda atın gruptanEvet doğum günü davetinden geldim şimdi ama bence çok iyi performans sayılabilirsadece 4 tanecik soğuk baklava, sayısını bilmediğim kadar börek ve buğdaylı yoğurt çorbası içtim.
Öncesinde de ara öğün sayılmaz ama bir muz yemiştim gitmeden önce
Benim ki 1400 gramdı36+5 te doğum yaptım ama bebişimde küçüktü benimm 2445 gram doğdu
Midem tok tok ama ruhum aç aç diye söyleniyorum evin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?