Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki de diyet değil ki mantı yiyerek diyet olmaz biraz daha dikkat etmeye çalışmak aslındaHelal olsun düzenini oturtmuşsun demekki benim bebem biraz erken doğdu o yüzden diyete noo şimdilik
Ben de eve geldim. Mantı çok iyi fikirKızlar yemek masasından bildiriliyorum bir buçuk tabak mercimek çorbası bir tabak mantı bir bardak diyet kola yarın annem gelirse inşallah sağlıklı yemekler yapabilir
Yanında da kola çok iyi gidiyorBen de eve geldim. Mantı çok iyi fikir
İmam mantı yiyor cemaatBen de eve geldim. Mantı çok iyi fikir
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişlerİmam mantı yiyor cemaat
Ee sana doktor demedimi diyet yapma diye bana diyet yapma emziriyorsun biraz daha büyüsün sonra yaparsın yapmak istersen dediBende 35 haftalık doğum yaptım
Daha çok kilo alıcaksınız diye korkuyorumBizimki de diyet değil ki mantı yiyerek diyet olmaz biraz daha dikkat etmeye çalışmak aslında
Yok yok yazarken utanıyor insan o yüzden durduruyorum kendimiDaha çok kilo alıcaksınız diye korkuyorum
Shshshs tamam sen de yaz işte belki senden feyz alırızBen sizden (diyet yapanlardan) daha sağlıklı beslenmişim 3 köfte yeşillikli salata, çok az cacık ve bulgur pilavı
Hamileyken ne yemişim ya o eski iştah gitti bende 13 kilo verdim kaldı 4 kilo başlangıç noktama ama ben 5 kilo versem çok iyi olucak yaza kadar vericem inşallahShshshs tamam sen de yaz işte belki senden feyz alırız
İmam seferi bugün ama, ona zorunlu değilİmam mantı yiyor cemaat
Siz diyetisyenlerin sadece salata mı yediğini düşünüyorsunuzİmam mantı yiyor cemaat
Truecum kendini neden 3 köfte ile sınırlıyorsun ki zaten. Köfte sağlıklı bir protein. Aç kalırsan sonra karbonhidrata düşersin. Sebze yemekleri ve proteinlerde emzirme döneminde sınırlamaya gerek yok.Ben 3 köfte daha gömdüm desem ekmeksiz doymuyorum psikolojik mi anlamadım çok aç hissettim kendimi 3 köfte daha yedim çünkü gece çok uzun