- 28 Nisan 2015
- 6.387
- 13.531
- 248
Noooo paketli gıdalara dur demeliyiz%54 eti karamın yarısı gitti
Hurmayı ez bir kaşık kakao ekle. Al sana tatlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noooo paketli gıdalara dur demeliyiz%54 eti karamın yarısı gitti
Canım kolajen i biz içebiliyor muyuz ben anneme aldım kolları ağrıyor diye çok memnunmuş bende kullanmak istiyorum ama emzirirken kullanılır mı emin olamadımBen sadece kolajenli bir kupa kahve içtim benim kız dün gece yatmadığı için geç uyandık bugün öğle uykusuna yatırdığımda kahvaltımı yapacağım inşallah
Ben doktoruma sordum canım kullanabilirsin dedi 1 aydır kullanıyorumCanım kolajen i biz içebiliyor muyuz ben anneme aldım kolları ağrıyor diye çok memnunmuş bende kullanmak istiyorum ama emzirirken kullanılır mı emin olamadım
Ay harika bunu mu kullanıyorsun bundan almıştım ben anneme koku da olmuyormuş kahveyle yprumlarda bazıları iştah açtığını bazıları kapattığını yazmış umarım kapatıyordurBen doktoruma sordum canım kullanabilirsin dedi 1 aydır kullanıyorum
Evet bunu kullanıyorum canım sabah kahvesine ekliyorum tat ve koku değişimi olmuyor. Sabah içince kilo vermeye yardımcı oluyormuşAy harika bunu mu kullanıyorsun bundan almıştım ben anneme koku da olmuyormuş kahveyle yprumlarda bazıları iştah açtığını bazıları kapattığını yazmış umarım kapatıyordur
Canım kolajen i biz içebiliyor muyuz ben anneme aldım kolları ağrıyor diye çok memnunmuş bende kullanmak istiyorum ama emzirirken kullanılır mı emin olamadım
Bak yine doktorun hemfikir olmadığı bir konu benimki yeterli araştırmalar yok, en az 1 yıl bu tarz şeyleri tavsiye etmem dedi. Milletin doktoru botoksa bile evet derken benimki her şeye tavsiye etmem diyorEvet bunu kullanıyorum canım sabah kahvesine ekliyorum tat ve koku değişimi olmuyor. Sabah içince kilo vermeye yardımcı oluyormuş
Noooo paketli gıdalara dur demeliyiz
Benim çok fazla ağrılarım oluyordu ve magnezyum içemiyorum çok çeşitini denedim ama olmadı, son çare doktoruma sordum izin vermez diye düşündüm ama verdiBak yine doktorun hemfikir olmadığı bir konu benimki yeterli araştırmalar yok, en az 1 yıl bu tarz şeyleri tavsiye etmem dedi. Milletin doktoru botoksa bile evet derken benimki her şeye tavsiye etmem diyor
Bende alıyorum şimdi çok teşekkür ederimEvet bunu kullanıyorum canım sabah kahvesine ekliyorum tat ve koku değişimi olmuyor. Sabah içince kilo vermeye yardımcı oluyormuş
Ya benim çok katı kurallarım yok tamam botoks yaptırmam daha hiç denemedim onu zaten de vitamin bu bir şey olmazBak yine doktorun hemfikir olmadığı bir konu benimki yeterli araştırmalar yok, en az 1 yıl bu tarz şeyleri tavsiye etmem dedi. Milletin doktoru botoksa bile evet derken benimki her şeye tavsiye etmem diyor
Kuzum bizde smoothie içecek kişi çok eşim de kayınvalidem de içer o yüzden büyük sürahili istiyorum.Canım bende Electrolux cam sürahili model var ama o sürahi çok ağır Şöyle sabah kendime hemen bi smoothie yapayım diyemiyorum. Hızı falan güzel hatta alırsan ben farketmemiştim sürahinin altı açılıp bıçaklar çıkıyor temizliği baya kolaylaştırıyor, galiba smoothie aparatlı modeller de var onlar daha mantıklı olabilir. O bıçaklar çıktığı için bi kere bıçaksız takıp motor kısmına kadar yulaf dökmüşüm ama hala çalışıyor xjxjdj
Hurma da sevmem ki hem paketli değildi. Çıkardım attım paketiNoooo paketli gıdalara dur demeliyiz
Evet hatırlıyorum seni arada ekim grubuna da yazardım erkenci kuşlarBenimki de Ekim görünümlü Ağustos aslında Oğlum sabırsız çıktı 31.haftada geldi
Ayy benim botoksa ihtiyacım var, genetik olarak derin kırışıklıklar oluyor anne tarafında ve bende onlara çekmişim. E bir de malum öğretmen olunca sürekli minik yapmaktan kaz ayaklarım çok kötü durumdaBende alıyorum şimdi çok teşekkür ederim
Ya benim çok katı kurallarım yok tamam botoks yaptırmam daha hiç denemedim onu zaten de vitamin bu bir şey olmaz
Hurma da sevmem ki hem paketli değildi. Çıkardım attım paketi
Benimde var vallaAyy benim botoksa ihtiyacım var, genetik olarak derin kırışıklıklar oluyor anne tarafında ve bende onlara çekmişim. E bir de malum öğretmen olunca sürekli minik yapmaktan kaz ayaklarım çok kötü durumda
Limon ve z.yagi ile alıştım ben tadına canım bi deneŞu avokado ile bir benim yıldızım barışmadı. Tatsız tuzsuz yesem ne yemesem ne bişey benim için