2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Gözün aydın cnm insallah en kısa zamanda bebislerinle evine gecersin. Genel anestezi mi uygulandi acaba?

Bu sefer bir tane 50 değerinde vardı kasilmam hastaneye öyle yattım.Iyi gidiyordu aslında dün gece 80 leri buldu iki sanci,bugün de biri 100 u geçti.Yani ben de hissediyorum zaten nts dışında.Sana ciğer geliştirici yaptılar mi

50 degerindeki sanciya yatis veriyolar mi ya? Benim sancim da 77 gibi biseydi. Ama 1 tane oldu. 45 lerde gelen de oldu ama onu saymadilar bilemiyorum. Ciger gelistirici de yapmadilar. Sana yaptilar mi ciger gelistirici? Şu an ne kadar daha yatacagin belli mi?

Merhaba. Gözünüz aydın, Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebeklerinize
Sormak istediğim bir şey vardı yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim de 6 sene önce ikiz gebeliğim oldu ancak 20.haftada açıklık nedeniyle normal doğumla kaybettim maalesef. Size bu konuda bilgi verildi mi acaba? İkiz gebeliklerde sık olan bir durum mu bu erken açılma, kısalma vs? Şuan 19+4 günlük tek bebeğe hamileyim kontrollü ilerliyoruz rahim ağzı 44mm çıkıyor 11.haftadan beri acaba size sonraki gebeliğinizle alakalı bilgi verildi mi? Bu olası bir durum mu? Tam olarak net bir cevap alamıyorum, doktorlardan da Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

Gecen haftada yatış vermişti.Ciger geliştiriciyi o zaman yaptılar.Bu haftada kasılma çıkınca tekrar yatış verdi.Ama anladığım kadarıyla süresine de bakıyorlar.Uzun mu sürmüş kasılma diye

Gecen haftada yatış vermişti.Ciger geliştiriciyi o zaman yaptılar.Bu haftada kasılma çıkınca tekrar yatış verdi.Ama anladığım kadarıyla süresine de bakıyorlar.Uzun mu sürmüş kasılma diye
Anladim insallah bir an önce cikarsin evinde istirahete gecersin. Devlettemiydin sen

İnşallah eve gitmeye de korkuyorum ani bir durum olursa bir buçuk saatlik yol.Oglumu da cok özledim.Hayirlisi neyse o olsun diyorum artık.Arastirma hastanesindeyim
Haklısın baya da mesafe varmiş. Oglunla iyi ilgilenecek birileri varsa gozün arkada kalmaz. Ben de arastirma hastanesine gidiyorum cok fazla inceliyorlar gibime geliyo bana. Bugün bana oksijen bile taktilar

Haklısın baya da mesafe varmiş. Oglunla iyi ilgilenecek birileri varsa gozün arkada kalmaz. Ben de arastirma hastanesine gidiyorum cok fazla inceliyorlar gibime geliyo bana. Bugün bana oksijen bile taktilar
Kreşe gidiyor 5 e kadar orda sonra da babası bakıyor.Evet öyle gerçekten oksijen seviyen düşmüş olabilir belki ondan takmislardir.Bebek hareketlensin diye

Kreşe gidiyor 5 e kadar orda sonra da babası bakıyor.Evet öyle gerçekten oksijen seviyen düşmüş olabilir belki ondan takmislardir.Bebek hareketlensin diye
Oksijen seviyeme bakmadan taktilar ama sanirim bebeklerin nabizlari biraz dusuktü ondan olabilir 117-120 arada 140 oyleydi. Benim de oglum anaokuluna gidiyor. Bu arada senin bebislerin cinsiyeti ne?

Canım ikiz annneleri ve adayları bir konuda fikir isteyeceğim, yatak odam küçük yatak yanlarına iki tane anne yanı sığmıyor. Ucu ucuna da sığmıyorlar yani 2 tane anne yanı alamayacağım. Bir tane beşik gibi gördüm en azından ilk 3-4 ay birlikte yatırırım dedim. Fakat ayak ucuma koyacağım mecbur. Sizce problem olur mu?

Ben de ayni sekilde yatak odama tek besik sigiyor cnm cok ufak da degil ikizler sigarlar birini bi tarafa digerini diger tarafa koyacagim insallah. Tek sorun hareketlenmeye basladiklarinda birbirblerini uyandirirlar mi? Ama simdilik mecburen boyle cunku 2 besiklik yer yok

İlk gebeliğim olduğu için, servikal yetmezlik tanısı için bir gebelikte bu kisalmanin olması gerekiyormus. Yani genetik yatkınlıgim var mi bilmiyoruz ama doktorum ikizlerde sıklıkla karşılaşılan bir sey cok normal dedi. Her muayenemde tekrar tekrar ölçüm yapıldı ama düşük olculse de yatis yapilmadi normal dedi. 22. Haftaya kadar normal sınırlar içerisinde ilerlerken birden kısalma oldu, baska gebelik dusunmedigim icin acikcasi sormadim.

Anladım. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Oksijen seviyeme bakmadan taktilar ama sanirim bebeklerin nabizlari biraz dusuktü ondan olabilir 117-120 arada 140 oyleydi. Benim de oglum anaokuluna gidiyor. Bu arada senin bebislerin cinsiyeti ne?
Olabilir senin nabız da düşük gelmis olabilir.Bana da takıyorlar bazen düz yatirdiklarinda özellikle.Biri kız biri erkek

Bende annemlerın evınde olacağım 2 sene esım yanımda olmadığı ıcın annemlerın evı kucuk bı tane park yatak alsam olur demı ıkızlere en azından 3-4 ay bırlıkte yatırırım sonra bı tane daha park yatak alırım dıye düşündüm yoksa dırek baştan ıkı tane mı park yatak alsam bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…