2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Bence hic gerek yok başta bi yatir en az 5 ay idare eder sonra karar verirsin ne alacagina.

3-4 ay sonra aynı paralara alamazsınız maalesef ben olsam şimdi alır bir süre tekte yatırır sonrasında diğerini açardım. Ben 2 ay oldu park yataklari alalı yoykonun bir modelini aldım 2100e şimdi 3000e indirimli düşüyor daha sonra oda yapmayıp yeni park yatak alacaksanız bence şimdiden almak kârlı olur sizin için

Teşekkür ederım bıde ev tipi ana kucağı çok boşuma gıdıyor kullanırlar mı bılmıyorum hem çok gereklı hem de çok gereksız gıbı
Şu babyjorn tarzı olanları diyorsanız arkadaşım 1 yaşına kadar kullandı gaza ve kabızlıga da çok iyi geliyordu. Bebeği de o kadar çok seviyordu ki ilk aldığım şey oydu hatta benim ama muadil marka aldım ben arkadaşımdaki de muadiliydi

Haklısın canım her halukarda ayırcam Oda yapamayacağım malesef kendı evımde büyümeyecek çocuklar annemde olacaz 2 sene

Evet gaza ve motor gelısıme ıyı olduğunu duydum bıde ıkız oldukları ıcın ısımızı ne kadar kolaylaştırırsak o kadar ıyımuadıl olarak en ıyı mamma ve merfbaby I ıyı duydum sen ne aldın

Ay evet evet tcherchi diye bir marka önünde good luck yazıyor. Hepsiburadada falan da satılıyor ben alırken kendi sitesinde daha ucuzdu ordan almıştım. Gayet de güvenilir sağlam geldi. Belki onu ilk başta tek alabilirsin bir tane yetedebilir sevip sevmeyeceklerine bakarsin. Benim aklıma sonradan geldi tek alsam deneseydim keşke diye

Haklısın canım her halukarda ayırcam Oda yapamayacağım malesef kendı evımde büyümeyecek çocuklar annemde olacaz 2 sene
Ben de 3-4 yaşlarina kadar oda düşünmüyorum park yatakta olucaklar. Tayin vs olma durumumuz da var çünkü. Her türlü 2 yatak gerekecek içlerine de yataş twiny aldım uzun kullanmayı düşündüğüm için. Güzel güzel kullanmak nasip olur inşallah

Bızım de 2 sene sonra tayın işi olacak tayincı gıttıgımız yerde oda yaparım artık Elele almayı düşünüyorum bende yatak da gonderıyolar ıcınde amın ınsAllah

Bakayım o markaya sagolasın canım

Bnde ikiz emzirme yastığını terzi arkdasima yaptirdum canım. İnternetten resmini buldum yaptırdım

Belirtilerin nelerdi canım ödemden yürüyemiyorum artık resmen birde şu ödemler doğum yapınca geçiyor mu hemen
Cnm artık son haftalarda kasılmalar oluyrodu. Karnım taş gibi sert oluyordu. Bebekler kendilerini sertlestiriolardi. Karnım biraz aşağı inmişti. Ödem çok fazlaydi. Ayakbiliegim in kemigi gorunmuyordu ödemden. 34+6 da aniden suyum geldi acil sezeryan oldu. suyumun geldiği gün bebekelr aşırı derecede hareket etmeye başladılar. 58 kilo ile hamile kaldım 16 kilo aldim. Bebeklerim 3 aylik şuan 60 kiloyum. Ödem 2-3 haftada geçiyor.

Ayy Allah bağışlasınn küvezde kaldılar mı peki bakar mısın ayaklarım bu halde dün 15-20 dk terlik ayağımda durdu nasıl iz yapmış. Bende 65le hamile kaldım şu an 78im 31. Haftaya giricez bence 36ya kadar duramıcaklar

Eklentiler

• IMG_8942.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 47
12 gün kuvezdede kaldılar. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok zor canım Rabb'im sabrını artırsın. Bol bol dinlen Yorma kendini ben hep yattım 30. Haftadan sonra . Çok agirlasmistum. İnslalaj 36 ya gelirsin yorma kendink

Teşekkür ederım bıde ev tipi ana kucağı çok boşuma gıdıyor kullanırlar mı bılmıyorum hem çok gereklı hem de çok gereksız gıbı
Benim de onlar cok hosuma gidiyor almamak icin kendimi zor tutuyorum cünkü 2 adet puset var ve evde bunlari nereye koyacagim derdi var evim büyük degil. 2 adet de onlardan alirsam yer sıkıntısı oluyor. Yani ben artik ne alirsam önce nereye koyacagimi düsünüyorum bir de oglum var cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…