Özel muayene Ankara’da da aynı hatta daha fazlaBn özel muayene hocaya 1600 TL veriyorum bnce orda muayene ücreti çok uygun burda seçenek çok çok az perinotolojide hekim sayısı az bu yüzden birazda isim yapmislar
Ferro sanol benimde 2 kez içiyorumHangi kan ilacını kullaniyorsun? Benim kanım 8.3 dü sonra günde 2 kez ferro sanol kullanmya basladim 9.2 oldu. Devam ediyorum 10 küsüre ciikmisti ama hala gunde 2 kez almaya devam ediyorum.
Senin kanım kac şu an cnmFerro sanol benimde 2 kez içiyorum
Cnm doktorun neden beklemedi daha bi sıkıntında yok sanirim 35+6 guzel bi tarih ama benim gittigim bi doktor giderse 38 de alirim demisti. Her doktor farkli düşünüyor sanırım.Amin canım inşallah, 2.5 kilolari
Hangi değer ile bakılıyordu canım hemogram testindeSenin kanım kac şu an cnm
Aynen her doktorun görüşü farklı, tekil gebelikte 37den sonra doğum olabilir diyorsak, ikizlerde de 35 36 bizim için yeterli dedi. Ben insülin kullanıyorum riske atmak istemiyor. Bu gittiğim perinatoloji doktoru . Hayırlısı olur inşallahCnm doktorun neden beklemedi daha bi sıkıntında yok sanirim 35+6 guzel bi tarih ama benim gittigim bi doktor giderse 38 de alirim demisti. Her doktor farkli düşünüyor sanırım.
Insülin kullaniyorsan tamam cnm ben bilmiyordum. Diyette yapiyormusun? Benim sekerimde sınırda bazen yukseliyor simdilik insülın vermeyecegim ama diyet yaoacaksin dedi. Diyetisyen de diyet listesi verdi bana. Ama ondan beri kilo alimim durdu kilo almiyorum.Aynen her doktorun görüşü farklı, tekil gebelikte 37den sonra doğum olabilir diyorsak, ikizlerde de 35 36 bizim için yeterli dedi. Ben insülin kullanıyorum riske atmak istemiyor. Bu gittiğim perinatoloji doktoru . Hayırlısı olur inşallah
Hgb ye bakılıyor cnmHangi değer ile bakılıyordu canım hemogram testinde
Evet diyet listem var ona göre besleniyorum. Hamileliğim toplami 5 kilo aldım oda karnimInsülin kullaniyorsan tamam cnm ben bilmiyordum. Diyette yapiyormusun? Benim sekerimde sınırda bazen yukseliyor simdilik insülın vermeyecegim ama diyet yaoacaksin dedi. Diyetisyen de diyet listesi verdi bana. Ama ondan beri kilo alimim durdu kilo almiyorum.
Hgb ye bakılıyor cnm
Ay cnm sen benden de az almissin ben 9 kilo aldim diyetisyen hic kilo almamissin biraz kilo alsan iyi olur dediEvet diyet listem var ona göre besleniyorum. Hamileliğim toplami 5 kilo aldım oda karnim
Senin de düşük cnm 11 olsa en azindan doguma girmeden iyi olur
Kesinlikle bulundur canım reflü yatağını ben almadım , pişman oldum oğlum çok kusuyor diye kendi yatağına eğim verdim baş kısmına reflü yatağı görevini görsün diye . Ve tavsiye edeceğim ikinci şey , biberon tercihin kesinlikle kolik serisi olan bir marka olsun . Aksi durumda aynı biberonun anti kolik olanını kullanabilirsin . Uykularımız kaçtı günlerdir perişanız diyebilirim.Kızlar 23 haftalık ıkızlere hamıleyım yavaştan başlayacağım alısverıse reflü yatağı almamız gerekmı ıcınde reflü yatağı olan babynestler var ondan almak daha mantıklı geldı.sallanma aparatı olan 2 tane park yatak almayı düşünüyorum
ilaç yükseltir umarım doğuma kadar 30'a giriyoruz pazartesi. Pekmez kuru erik kuru üzüm yiyorum et, tavuğu biraz arttırdım bakalımSenin de düşük cnm 11 olsa en azindan doguma girmeden iyi olur
Gaz sancısı olabilir bence oğlum da sabah karşı başladı,kakasini yapınca rahatlardi.Ben ayaklarına karnına masaj yapardım zeytinyağı ile.Ya da işte süpürge sesi falan dinletirdim.Tabi arabayla gezdirmek de çözüm olabilir.Kızlar merhaba , yarın kırkımız çıkıyor , ama bu aralar çok stresliyiz oğlum geceleri uymuyor , katıla katıla ağlıyoryapmadığımız şey almadığımız damla kalmadı , sorunu kullandığımız kan ilacı D vitamini mi , yoksa genel bir gaz ve kolik bebek olışumu bilmiyoruz farklı bir tavsiyesi olan var mı ? Gündüz idare eder ama gece uykumuz kalmadı
Ah canim, telefona indirebileceğin kolik müzik sesleri uygulaması var belki faydası olur. İnşallah biran önce düzelir.Kızlar merhaba , yarın kırkımız çıkıyor , ama bu aralar çok stresliyiz oğlum geceleri uymuyor , katıla katıla ağlıyoryapmadığımız şey almadığımız damla kalmadı , sorunu kullandığımız kan ilacı D vitamini mi , yoksa genel bir gaz ve kolik bebek olışumu bilmiyoruz farklı bir tavsiyesi olan var mı ? Gündüz idare eder ama gece uykumuz kalmadı