2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Erzurum'da öyle sabah erkenden gidip hocalara muayene olmak istiyorsunuz vezneden sıra alıp parasını ödüyorsunuz bnm gittiğim hocanın muayenesi var o yüzden fazla veriyorum ama doğum gene üniversitede olyyor
Ne kadar guzel bi uygulama keske burda da olsa ama hic duymadim Istanbul da. Hem de burda ozel hastaneler ikiz oldugu icin riske girmek istemiyorlar muayene ucretleri de 550 civari daha lüks hastaneler daha pahali.

Mhrs den mi aliyorsun cnm. Biraz bilgi verirmisin acaba her hastanede var midir.
Yok canim arastirma hastanesinin kendi İnternet sitesinden alıyorum.Kimisi 3 ten sonra belirli günler bakıyor.Hocalar özel muayene ediyordur bence her arastirma hastanesinde bazılarında telefonla aramak gerekebilir.

Hadi haberdar et bizi de cnm evt 35 haftadan sonra küveze de girmiyolar büyük ihtimal. Doktor tlfla hizmet vermiyor cnm ben hem ozelde hem devlette takibimi yapitoryorum ama ozeldeki pek onda dogum yapmami istemiyor gibi ben de kansizlik oldugu icin risk almak istemiyor.
Günaydınn kansızlığın ne kadar acaba bende de kansızlık var kan ilacı yükseltmedi yine sanırım doktorum geldiğinde konuşuruz dedi ama endişeleniyorum nasıl bir süreç oluyor

Hadi haberdar et bizi de cnm evt 35 haftadan sonra küveze de girmiyolar büyük ihtimal. Doktor tlfla hizmet vermiyor cnm ben hem ozelde hem devlette takibimi yapitoryorum ama ozeldeki pek onda dogum yapmami istemiyor gibi ben de kansizlik oldugu icin risk almak istemiyor.
Bugün kontrol lumuzu olduk. 31 Mayis a doğum için tarih verdi.

Ne kadar guzel bi uygulama keske burda da olsa ama hic duymadim Istanbul da. Hem de burda ozel hastaneler ikiz oldugu icin riske girmek istemiyorlar muayene ucretleri de 550 civari daha lüks hastaneler daha pahali.
Bn özel muayene hocaya 1600 TL veriyorum bnce orda muayene ücreti çok uygun burda seçenek çok çok az perinotolojide hekim sayısı az bu yüzden birazda isim yapmislar

Bn özel muayene hocaya 1600 TL veriyorum bnce orda muayene ücreti çok uygun burda seçenek çok çok az perinotolojide hekim sayısı az bu yüzden birazda isim yapmislar
550 fiyat perinatoloji degil onlar cok fazla burda da. Bu fiyat ozel hastanelerin kadin dogum doktorlari oyle tlfla falan ulasamiyorsun 5 dakika muayene tabii bu dedigim ortalama fiyat. Ozel muaynehaneler daha pahali ve bazi daha lüks hastaneler de 1000 tl buluyor.

550 fiyat perinatoloji degil onlar cok fazla burda da. Bu fiyat ozel hastanelerin kadin dogum doktorlari oyle tlfla falan ulasamiyorsun 5 dakika muayene tabii bu dedigim ortalama fiyat. Ozel muaynehaneler daha pahali ve bazi daha lüks hastaneler de 1000 tl buluyor.
Aynn bnmde öyle bide ikiz diyince direk 1000 TL'den 1600 e çıktı 🙄 rabbim bebeklerimizi sağlıkla dogurmayi nasip etsinde ins

Kızlar bnm bu hfta çok kasik ağrım arttı heleki işten çıkıp eve gelip dinlenirken 12. Hftadayim norml mi ki kanama fln yok

Kızlar bnm bu hfta çok kasik ağrım arttı heleki işten çıkıp eve gelip dinlenirken 12. Hftadayim norml mi ki kanama fln yok
Rahim yavaş yavaş büyýmeye başlarken olabiliyor cnm. Doktora gittiginde söyle yine progestan verebilir. Ben 12. Haftaya kadar progestan kullandim igne ve vajinal

Günaydınn kansızlığın ne kadar acaba bende de kansızlık var kan ilacı yükseltmedi yine sanırım doktorum geldiğinde konuşuruz dedi ama endişeleniyorum nasıl bir süreç oluyor
Hangi kan ilacını kullaniyorsun? Benim kanım 8.3 dü sonra günde 2 kez ferro sanol kullanmya basladim 9.2 oldu. Devam ediyorum 10 küsüre ciikmisti ama hala gunde 2 kez almaya devam ediyorum.

Rahim o haftalarda hızlıca büyüyor zaman zaman artıyor zaman zaman Azaliyor ağrılar doktoruna danış dinlen su iç bolbol kasilmayi önlüyor

X