2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Kızlar merhaba , yarın kırkımız çıkıyor , ama bu aralar çok stresliyiz oğlum geceleri uymuyor , katıla katıla ağlıyor 🥺 yapmadığımız şey almadığımız damla kalmadı , sorunu kullandığımız kan ilacı D vitamini mi , yoksa genel bir gaz ve kolik bebek olışumu bilmiyoruz 😔farklı bir tavsiyesi olan var mı ? Gündüz idare eder ama gece uykumuz kalmadı 😔
Doktor ne diyor cnm büyük ihtimal kolik oldugu icin hergün aynı saatlerde başlar. Benim oglumda 2.5 aya kadar aksan 7 gibi baslar saat 11 e kadar aglardi nerdeyse. Yani belli saatlerde basliyorsa bu durum kolik oldugu soyleniyor. Bi de sen de rezene cayi ic sütünün gazını alır ben rezene cayı iciyordum 1 cay kasigi da bebege veriyordum. Doktoruna sorararak kullanabilirsin.

Ben de bugün tekrar nts gittim yasadigim yerdeki devlet hastanesine ağrılarım devam ediyor çünkü.Doktor dogum sancısı değil dedi.Doguma kadar böyle sancılar devam ediyor mu anlamadım.
Nasil sancı yani yurürken bi anda giren sancilar mi kasiklarda olan. O tarz sancilar bende de oluyor. Devamli mi ara ara mi oluyor bir de? Nst de sanci gozükmüyor sanırım.

Nasil sancı yani yurürken bi anda giren sancilar mi kasiklarda olan. O tarz sancilar bende de oluyor. Devamli mi ara ara mi oluyor bir de? Nst de sanci gozükmüyor sanırım.
Ağrımayan yerim yok artık kuyruk sokumu ağrısı mi dersin,regl sancisi gibi karnıma yayılan agri mi dersin.Ara ara oluyor.Agri kesici içiyor musun diye sordu.Sancida agri kesici içsen bile fayda etmez dedi.

Ağrımayan yerim yok artık kuyruk sokumu ağrısı mi dersin,regl sancisi gibi karnıma yayılan agri mi dersin.Ara ara oluyor.Agri kesici içiyor musun diye sordu.Sancida agri kesici içsen bile fayda etmez dedi.
Bende de hem kasiklarda agri oluyor bi 10 dakka falan bazen daha fazla suruyor. Bazen de regl agrisi. Bi de afedersin vajinama igne batirip cekiyolar saniyelik sanki ama cok cnmımi yakiyor. Hemen geciyor ama neden oldugunu bilmiyorum

Canım youtube dan Buzuki Orhan diye aratırsan kolik bebekler için müzik var benim oğullarım kolik değil ama baya kriz atlattık sayesinde
Kızlar merhaba , yarın kırkımız çıkıyor , ama bu aralar çok stresliyiz oğlum geceleri uymuyor , katıla katıla ağlıyor 🥺 yapmadığımız şey almadığımız damla kalmadı , sorunu kullandığımız kan ilacı D vitamini mi , yoksa genel bir gaz ve kolik bebek olışumu bilmiyoruz 😔farklı bir tavsiyesi olan var mı ? Gündüz idare eder ama gece uykumuz kalmadı 😔

Kızlar merhaba
30 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Ağırlıkları arasında fark var (çift yumurtada bu problem değilmiş fakat tek plesenta olunca riskli gebelik kategorisinde olduğu söylendi) Normal kadın doğuma takip oluyordum fakat artık sen perinatolojiye takip ol haftalık dedi bana. Sizce doğumu da orada mı yap diyecek? Var mı böyle bir şey deneyimleyen?

F fadih canım son 2 gündü sanırım doğuma dimi nasılsın hazır mısın :)
Aynen canım bugün kontrol vardi, nst de 2 tane sancı çıktı. Ben hissetmedim ama agrimda yok. Alttan uzunluğa baktı 40 dedi. Eve git yat dinlen, bisey olursa ara hemen gel. Yoksa çarşamba bekliyorum dedi. Besiklerimizi hazırladık. Cantamiz da hazırdı.

Eklentiler

• IMG-20230528-WA0024.jpeg
    IMG-20230528-WA0024.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar merhaba
30 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Ağırlıkları arasında fark var (çift yumurtada bu problem değilmiş fakat tek plesenta olunca riskli gebelik kategorisinde olduğu söylendi) Normal kadın doğuma takip oluyordum fakat artık sen perinatolojiye takip ol haftalık dedi bana. Sizce doğumu da orada mı yap diyecek? Var mı böyle bir şey deneyimleyen?
Canım benimkiler çift yumurta ama takibimizi perinatoloji doktoru yapıyor

Aynen canım bugün kontrol vardi, nst de 2 tane sancı çıktı. Ben hissetmedim ama agrimda yok. Alttan uzunluğa baktı 40 dedi. Eve git yat dinlen, bisey olursa ara hemen gel. Yoksa çarşamba bekliyorum dedi. Besiklerimizi hazırladık. Cantamiz da hazırdı.
Ay masallah cnm saglikla gelsinler besiklerine. Nasilsin sen heyecan var mi?

Maşallah Allahım kolaylıkla kurtarsın sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah 😍😍

X