Nts yi iki bebek icin de ayrı ayri mı takıyorlar?Canım bana da hedef 37 ama 34den sonra kabulumuz demisti :)
Ben 2 hafta da bir kontrole gidiyorum, şuan 32yim. Her gidişimde önce nst ye bağlıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nts yi iki bebek icin de ayrı ayri mı takıyorlar?Canım bana da hedef 37 ama 34den sonra kabulumuz demisti :)
Ben 2 hafta da bir kontrole gidiyorum, şuan 32yim. Her gidişimde önce nst ye bağlıyorlar.
Evet canim ayrı ayrı bağlıyor, 20 dk.birisi 20 dk.birisi içinNts yi iki bebek icin de ayrı ayri mı takıyorlar?
Uzun sürüyormuş gerçekten..Yan yatabiliyoruz değil mi nts deEvet canim ayrı ayrı bağlıyor, 20 dk.birisi 20 dk.birisi için
Bende öyle sancı olmuyor ama sol böbrek tarafıma 2 defa kiramp gibi ağrı oluştu cuma günü başka da olmadı. Doktora soyledim idrar tahlili ver dedi. Enfeksiyon çıktı toz ilaç verdi onu kullandım.Benim bi doktor temmuz 8 dedi sezaryana aliriz ki 38 hafta yapıyor o zamana gidermiyiz bilmem. Baska bi doktor 35 i gorursek ikizlerde iyi diyoruz dedi. Ben de bilmiyirum ama şu an asiri sag kasigimda sanci var kızlar sizlerde de oluyor mu su an biraz haififledi ama 10 dakika önce bagirdim sancidan oglum bile cok korktu
Rahim ağzı uzunluğunuzla ilgili bilgi verdi mi hiçAynen aynen 30dan sonra iyice karın ağırlaşıyor bel ağrıyor ayakta uzun süre kalmak zorlaşıyor. Erkenden hazırlayın dursun
Evet yatabiliyoruz,Uzun sürüyormuş gerçekten..Yan yatabiliyoruz değil mi nts de
Alttan hiç bakmadilar. Kontrole gittiğim de ultrason muayenesinde ustten bakıyor. Ölçümü şu kadar demedi. Uzunluğu iyi dedi sadeceRahim ağzı uzunluğunuzla ilgili bilgi verdi mi hiç
Estagfrullah cnm. Oyle hazirliklari yavastan tamamlasak iyi olur. E bebekten hastane cikisi almistim istanbuĺ ici 9 gündur teslim etmediler cok sinir oldum. Onla ugrasiyorum simdi kargonun ne oldugu belli degil.Yaa korkutmak istemedim ama iyice ağırlaşmadan hazır olmamızda fayda var tabiii miniklerimiz zamanlarını beklerler inşallah
bu ara bir yoğunluk olabilir ben hep e-bebek internetten aldım ertesi gün evdeydi en son verdiğim sipariş 4 günde geldi ama ne cevap veriyorlarEstagfrullah cnm. Oyle hazirliklari yavastan tamamlasak iyi olur. E bebekten hastane cikisi almistim istanbuĺ ici 9 gündur teslim etmediler cok sinir oldum. Onla ugrasiyorum simdi kargonun ne oldugu belli degil.
Cnm aradim iste kargo zimmete almis araca koymuş getirmek icin ama 4 gün olmuş hala ses yok. Iste sikayet kaydi acti kargoyla gorusecegiz dediler bugün bakalim. Kargocu isi falan mi birakti anlamadim. 2 gün icinde size donüş yapilacak dendi bakalim ne diyecekler.bu ara bir yoğunluk olabilir ben hep e-bebek internetten aldım ertesi gün evdeydi en son verdiğim sipariş 4 günde geldi ama ne cevap veriyorlar
Gayet normal artik hepimiz yasiyoruz neredeyse o dolulugu. Ben artik geceleri de rahat yatamıyorum. Yorgun kalkiyorum sabahları. Ne tarafa dönsem rahat edilmiyor.Merhaba
28. Hafta tek yumurta ikizlere hamileyim.
Doktora dün gittik normal görünüyor dedi rahim uzunluğu sordum ama hiç bir zaman bana bir sayı söylemedi nedense. Ben sakıncalı durum görmedim dedi. Bugün inanılmaz bir hareket var karnımda özellikle vajinaya doğru doluluk, sanki hep idrarım varmış gibi bir his ve bebekler çok tekmeliyor.
Sizce bu haftalarda normal mi bu durum?
Ben de aynı sekildeyim. Ne tarafa dönsem olmuyor kac kez kalktım bilmiyorumGayet normal artik hepimiz yasiyoruz neredeyse o dolulugu. Ben artik geceleri de rahat yatamıyorum. Yorgun kalkiyorum sabahları. Ne tarafa dönsem rahat edilmiyor.
Cihazı iyiyse görüyordur uzunluğunu.Ben yaşadığım ilçede de gidiyorum devlete kadın doğuma o cihazının iyi olmadığı söyledi.Hatta bana sordu arastirmada rahim uzunluguyla ilgili size bilgi verdiler mi diyeMerhaba
28. Hafta tek yumurta ikizlere hamileyim.
Doktora dün gittik normal görünüyor dedi rahim uzunluğu sordum ama hiç bir zaman bana bir sayı söylemedi nedense. Ben sakıncalı durum görmedim dedi. Bugün inanılmaz bir hareket var karnımda özellikle vajinaya doğru doluluk, sanki hep idrarım varmış gibi bir his ve bebekler çok tekmeliyor.
Sizce bu haftalarda normal mi bu durum?
Al benden de o kadar, salonda ki kanepede daha rahat yatar oldum. Sırtımı dayanınca az da olsa iyi geliyor.Gayet normal artik hepimiz yasiyoruz neredeyse o dolulugu. Ben artik geceleri de rahat yatamıyorum. Yorgun kalkiyorum sabahları. Ne tarafa dönsem rahat edilmiyor.
Bende cift yastik koyuyorum cnm yuksek yatiyorum daha rahat oldu benim icinAl benden de o kadar, salonda ki kanepede daha rahat yatar oldum. Sırtımı dayanınca az da olsa iyi geliyor.
Siz kaçıncı haftadasınız?Şöyle bi 35 olsaydik hayirlisi ile
Ben bugün 29+3 üm. Ama gebelik sekerim sınırda normalde zayif bi insan olmama ragmen ve bebeklerin suyu fazla. Bu yüzden erken dogumdan biraz korkuyorum. Diyet yapmaya calisiyorumSiz kaçıncı haftadasınız?
Canım nasıl gidiyor diyet, kontrole gittin mi tekrarBen bugün 29+3 üm. Ama gebelik sekerim sınırda normalde zayif bi insan olmama ragmen ve bebeklerin suyu fazla. Bu yüzden erken dogumdan biraz korkuyorum. Diyet yapmaya calisiyorum