2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Bunu biz de bi dusundük cnm ama tek basina sürmesi bana zor geldi genisligi acisindan. Yine de herkesin tercihi beklentisi farklidir
Biraz ilerlesin gebelik ben de deneyecgim. Sabit ikililer bizim evin hem girisine hem de asansore sigmaz. O yuzden boyle tek tek kullanilan modellere bakmam gerektigini dusunmustum.

Doğum yapan annelerım ıkız bebek arabası ne aldınız ne önerırsınız 🥰
Canım ben cybex gazelle s aldımm. Önlü arkalı katlaması falan baya pratikti. Bide cybex z2 pusetini aldım hem oto koltuğu oluyo hemde bebek arabasına direk bağlanıyor en sonunda sadece tekerlek ve gövdesini arabaya koymak kalıyor

Bizde bunu aldık kızlar sürüşü çok hafifti e-bebekte şubat indiriminde almıştık pusetler birbirlerine de dönüyorlar

Eklentiler

• 110000043178807.jpg
    110000043178807.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 51
Hanimlar doktorlariniz size dogum için tarih verdi mi hiç?Benimki 34 hafta hedefimiz dedi ilk önce sonra oglumu 35 te doğurdum diyince 30 dan sonra her hafta nts gelirsin dedi.Asil sorun merkeze gitmek bir buçuk saatimizi aliyor

Hanimlar doktorlariniz size dogum için tarih verdi mi hiç?Benimki 34 hafta hedefimiz dedi ilk önce sonra oglumu 35 te doğurdum diyince 30 dan sonra her hafta nts gelirsin dedi.Asil sorun merkeze gitmek bir buçuk saatimizi aliyor
Benim bi doktor temmuz 8 dedi sezaryana aliriz ki 38 hafta yapıyor o zamana gidermiyiz bilmem. Baska bi doktor 35 i gorursek ikizlerde iyi diyoruz dedi. Ben de bilmiyirum ama şu an asiri sag kasigimda sanci var kızlar sizlerde de oluyor mu su an biraz haififledi ama 10 dakika önce bagirdim sancidan oglum bile cok korktu

Bizimkide ikizlerin %10u 36-37leri görüyor ortalama 33-34 haftalarda doğuyor dedi

Benim bi doktor temmuz 8 dedi sezaryana aliriz ki 38 hafta yapıyor o zamana gidermiyiz bilmem. Baska bi doktor 35 i gorursek ikizlerde iyi diyoruz dedi. Ben de bilmiyirum ama şu an asiri sag kasigimda sanci var kızlar sizlerde de oluyor mu su an biraz haififledi ama 10 dakika önce bagirdim sancidan oglum bile cok korktu
Maalesef sancı mi gaz mı beni de yokluyor ara ara..Bel ağrım yoktu bugün o da katıldı aralarına.

Canım bana da hedef 37 ama 34den sonra kabulumuz demisti :)
Ben 2 hafta da bir kontrole gidiyorum, şuan 32yim. Her gidişimde önce nst ye bağlıyorlar.

X