Olabilir canım, bu yüzden yakından Bi görmek istedimBunu biz de bi dusundük cnm ama tek basina sürmesi bana zor geldi genisligi acisindan. Yine de herkesin tercihi beklentisi farklidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım, bu yüzden yakından Bi görmek istedimBunu biz de bi dusundük cnm ama tek basina sürmesi bana zor geldi genisligi acisindan. Yine de herkesin tercihi beklentisi farklidir
Biraz ilerlesin gebelik ben de deneyecgim. Sabit ikililer bizim evin hem girisine hem de asansore sigmaz. O yuzden boyle tek tek kullanilan modellere bakmam gerektigini dusunmustum.Bunu biz de bi dusundük cnm ama tek basina sürmesi bana zor geldi genisligi acisindan. Yine de herkesin tercihi beklentisi farklidir
Canım ben cybex gazelle s aldımm. Önlü arkalı katlaması falan baya pratikti. Bide cybex z2 pusetini aldım hem oto koltuğu oluyo hemde bebek arabasına direk bağlanıyor en sonunda sadece tekerlek ve gövdesini arabaya koymak kalıyorDoğum yapan annelerım ıkız bebek arabası ne aldınız ne önerırsınız
Hafif olması çok iyi bir şeyBizde bunu aldık kızlar sürüşü çok hafifti e-bebekte şubat indiriminde almıştık pusetler birbirlerine de dönüyorlar
Benim bi doktor temmuz 8 dedi sezaryana aliriz ki 38 hafta yapıyor o zamana gidermiyiz bilmem. Baska bi doktor 35 i gorursek ikizlerde iyi diyoruz dedi. Ben de bilmiyirum ama şu an asiri sag kasigimda sanci var kızlar sizlerde de oluyor mu su an biraz haififledi ama 10 dakika önce bagirdim sancidan oglum bile cok korktuHanimlar doktorlariniz size dogum için tarih verdi mi hiç?Benimki 34 hafta hedefimiz dedi ilk önce sonra oglumu 35 te doğurdum diyince 30 dan sonra her hafta nts gelirsin dedi.Asil sorun merkeze gitmek bir buçuk saatimizi aliyor
Bizimkide ikizlerin %10u 36-37leri görüyor ortalama 33-34 haftalarda doğuyor dediHanimlar doktorlariniz size dogum için tarih verdi mi hiç?Benimki 34 hafta hedefimiz dedi ilk önce sonra oglumu 35 te doğurdum diyince 30 dan sonra her hafta nts gelirsin dedi.Asil sorun merkeze gitmek bir buçuk saatimizi aliyor
Maalesef sancı mi gaz mı beni de yokluyor ara ara..Bel ağrım yoktu bugün o da katıldı aralarına.Benim bi doktor temmuz 8 dedi sezaryana aliriz ki 38 hafta yapıyor o zamana gidermiyiz bilmem. Baska bi doktor 35 i gorursek ikizlerde iyi diyoruz dedi. Ben de bilmiyirum ama şu an asiri sag kasigimda sanci var kızlar sizlerde de oluyor mu su an biraz haififledi ama 10 dakika önce bagirdim sancidan oglum bile cok korktu
Hayirlisi olsun hakkimizda..Merkezde yaşıyor olsam stresi daha az olabilirdi benim için.Kuvözde kaldıklarında nasıl süt götürürüm,oglumu ne yaparım bilemiyorum.Olmazsa aylık ev kiralarım diyorum.Bizimkide ikizlerin %10u 36-37leri görüyor ortalama 33-34 haftalarda doğuyor dedi
34 hafta doğupta küvözde kalmayanlar da oluyor canım kötüyü çağırmayalımHayirlisi olsun hakkimizda..Merkezde yaşıyor olsam stresi daha az olabilirdi benim için.Kuvözde kaldıklarında nasıl süt götürürüm,oglumu ne yaparım bilemiyorum.Olmazsa aylık ev kiralarım diyorum.
Evet değişiyor gerçekten bebekten bebeğe..Oğlum 35 te dünyaya geldi,suyum azaldığı için ciğer geliştirici de vurulmuştum.Ona rağmen kuvozde kaldı.Kimisi 34 te bile girmiyor dediğiniz gibi..34 hafta doğupta küvözde kalmayanlar da oluyor canım kötüyü çağırmayalım
% 10 mu cok düsük bi rakammiş gercekten. Simdi iyice korktum. Yavastan hazirliklari tamamlasak iyi olurBizimkide ikizlerin %10u 36-37leri görüyor ortalama 33-34 haftalarda doğuyor dedi
Şöyle bi 35 olsaydik hayirlisi ileMaalesef sancı mi gaz mı beni de yokluyor ara ara..Bel ağrım yoktu bugün o da katıldı aralarına.
Benim hastane çantam hazır sayılır hatta eşime dedim her hastane gidişimizde yanımızda olsun ne olur ne olmaz% 10 mu cok düsük bi rakammiş gercekten. Simdi iyice korktum. Yavastan hazirliklari tamamlasak iyi olur
Yaa korkutmak istemedim ama iyice ağırlaşmadan hazır olmamızda fayda var tabiii miniklerimiz zamanlarını beklerler inşallah% 10 mu cok düsük bi rakammiş gercekten. Simdi iyice korktum. Yavastan hazirliklari tamamlasak iyi olur
Canım bana da hedef 37 ama 34den sonra kabulumuz demisti :)Hanimlar doktorlariniz size dogum için tarih verdi mi hiç?Benimki 34 hafta hedefimiz dedi ilk önce sonra oglumu 35 te doğurdum diyince 30 dan sonra her hafta nts gelirsin dedi.Asil sorun merkeze gitmek bir buçuk saatimizi aliyor
Aynen aynen 30dan sonra iyice karın ağırlaşıyor bel ağrıyor ayakta uzun süre kalmak zorlaşıyor. Erkenden hazırlayın dursunYaa korkutmak istemedim ama iyice ağırlaşmadan hazır olmamızda fayda var tabiii miniklerimiz zamanlarını beklerler inşallah