2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ah hiç söyleme 🙉 günlerdir ilk defa 3,4 saat kesintisiz uyumuşum 😀

Rekor ya maşallah 🤣 bide mesele gündüz uyuyp gece asla dalmıyorlar seninde öylemi ikiside ağlıyor😳😳
Hanımlar bir sorum olacak, bebisler dogmadan önce karninizxayken de gece çok hareket edip, gündüz hareketleri az miydi.
Benim genel olarak öyle de doğunca da acaba böyle mi olur :)

12. Gün degerim 1857 di. Sizin kac degeriniz? deger her zaman ikiz mi degil mi bilgi vermeyebiliyor bazilari düşük degerle ikiz gebe olabiliyor.
Benim de 12. Gğn degerim 1600 dü henüz kese görmedik siz kaçta keseyi ve kalp atışını gördünüz acaba yada kaçıncı günde ☺️

Benim de 12. Gğn degerim 1600 dü henüz kese görmedik siz kaçta keseyi ve kalp atışını gördünüz acaba yada kaçıncı günde ☺️
Masallah degeriniz cok guzel büyük ihtimal ikiz gibi bence😊 benim doktorum 12. Gün degerinden sonra istemedi 5 gün sonra keseler icin cagirdi gittigimizde iki keseyide gördük ama vajinal bakıldı. Ama kalp atisi icin neredeyse ilk tahlilden 1 ay sonra cagirdi garanti olsun diye. Yine vajinal bakildi. Sizinde keseler vajinalde görünür diye dusunuyorum

Bende bebek arabası için şöyle bir model bakıyorum ama yakından görmedim. Yarın Ebebek felan gidip inceleme yapacam. Pierre cardin vovo modeli

Eklentiler

• Screenshot_20230506_235447_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230506_235447_Trendyol.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 44
Bende bebek arabası için şöyle bir model bakıyorum ama yakından görmedim. Yarın Ebebek felan gidip inceleme yapacam. Pierre cardin vovo modeli
Bunu biz de bi dusundük cnm ama tek basina sürmesi bana zor geldi genisligi acisindan. Yine de herkesin tercihi beklentisi farklidir

X