2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ben de almadim süt sagma makinesi ilk dogumumda gerek kalmamisti ama ne olur simdi bilmiyorum. Ben de arada kaldim ihtiyac hasil olmadikca simdilik almayacagim.
İkiz oldukları ıcın gerek olurmu ıste bılemedım benım ılk gebelık bılgım yok daha 😂
Kızlar kesinlikle şart süt sağma makinesi . Sezaryen oldum , 4. Günü sütüm gelmeye başladı sürekli pompayla denemem sayesinde belkide . İlk zamanlar damla damla geldi , ağız sütü diyorlar ilk süt onu sağıp ikisine de içirmiştim. Bazı bebek hemen memeyi almayabiliyor siz tedbirinizi alın

Kızlar kesinlikle şart süt sağma makinesi . Sezaryen oldum , 4. Günü sütüm gelmeye başladı sürekli pompayla denemem sayesinde belkide . İlk zamanlar damla damla geldi , ağız sütü diyorlar ilk süt onu sağıp ikisine de içirmiştim. Bazı bebek hemen memeyi almayabiliyor siz tedbirinizi alın
Sagol canım ne kullanıyosun su anda manuel mı otomatıkmı Hangı marka bıde ayy çok sordum 😂

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor erken doğum riskim halka takıldı evde yatarak geçiriyorum bende hamieligimi çok şükür bugün 26+0 olduk 🥰 sizler nasılsınız sutlaacc sutlaacc lavin lavin sizler nasılsınız kzilar nasıl gidiyor bebislerle. çok Zormu Bakmak Hep yardımmı gerekiyor neler gerekli.neler gereksiz sizler daha tecrubelisiniz

Doğum yapan anneler sağlıkla büyütün yavrularınızı ınsAllah darısı bıze olsun 🥰bende 20+3 ıkız beklıyorum alısverıse ufaktan başlayacağım.süt sağma pompası sartmı şart ıse manuel mı elektrıklı mı onerıyosunuz bıde Hangı marka almalıyız avent dusunuyorum ama pahalı bayagı ya
Ben daha önce lansinoh elektrikli kullanmıştım,erken doğum riskim olunca dogumdan önce almıştım.Simdi tekrar almam lazım yine elektrikli almayi düşünüyorum,cok işime yaradı.

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor erken doğum riskim halka takıldı evde yatarak geçiriyorum bende hamieligimi çok şükür bugün 26+0 olduk 🥰 sizler nasılsınız sutlaacc sutlaacc lavin lavin sizler nasılsınız kzilar nasıl gidiyor bebislerle. çok Zormu Bakmak Hep yardımmı gerekiyor neler gerekli.neler gereksiz sizler daha tecrubelisiniz
Canım merhaba. İyi çok şükür dinlenerek 30 ları göreceksin inşallah 🥰🙏🏻
İyiyiz bizde. Bebekler çok güzel ama evet çok yorucu oluyot özellikle gece uykuya hemen dalmıyorlar birde gaz sancıları oluyor beni en çok o yoruyor . Onun dışında güzel tekte bakarsın elbet ama ilk zamanlar yardımcı bence şart.

Aynen Lansınoha da ıyı dıyolar oncekı bozuldumu canım senın
Bende ilk hamileliyimde lansinoh kullandım içinden çıkan beyaz bi parçası var çok önemli 2 tane oluyor ama zamanla deforme olabiliyor yedek parçalarını alıcam şimdi doğuma yakın bi bakıcam çalışır durumuna ona göre alıcam yedek parçalarını, genel olarak kullanışlıyfı tavsiye ederim sezaryan doğumdan 2. Gün bi kaç ssağmayla sütüm gelmişti tavsiye ederim ve olması şart şuan ikizlerde hepten şart bence ☺️

Bende ilk hamileliyimde lansinoh kullandım içinden çıkan beyaz bi parçası var çok önemli 2 tane oluyor ama zamanla deforme olabiliyor yedek parçalarını alıcam şimdi doğuma yakın bi bakıcam çalışır durumuna ona göre alıcam yedek parçalarını, genel olarak kullanışlıyfı tavsiye ederim sezaryan doğumdan 2. Gün bi kaç ssağmayla sütüm gelmişti tavsiye ederim ve olması şart şuan ikizlerde hepten şart bence ☺️
Doğru dıyosun canım elektrıklı avent var bıde o da pahalı lansınoha göre yA lansınoh alırım büyük ıhıtmal

Canım merhaba. İyi çok şükür dinlenerek 30 ları göreceksin inşallah 🥰🙏🏻
İyiyiz bizde. Bebekler çok güzel ama evet çok yorucu oluyot özellikle gece uykuya hemen dalmıyorlar birde gaz sancıları oluyor beni en çok o yoruyor . Onun dışında güzel tekte bakarsın elbet ama ilk zamanlar yardımcı bence şart.
Maşallah kuzum kuzum inşallah oda geçer yakın zamanda op yerime kuzulari

Merhaba canım rabbim şükrünü arttırsın zamanında doğumların olsun inşallah 🤲🏻 iyi gidiyor güzel ama zor tatbiki , bizimde yoğun gaz problemimiz var sabahlıyoruz günlerdir . Yanımda kv var ama genel olarak ben bakıyorum ikisine idare edip alıştırmaya çalışıyorum kendimi , kolay da diyemem ama .

Merhaba canım rabbim şükrünü arttırsın zamanında doğumların olsun inşallah 🤲🏻 iyi gidiyor güzel ama zor tatbiki , bizimde yoğun gaz problemimiz var sabahlıyoruz günlerdir . Yanımda kv var ama genel olarak ben bakıyorum ikisine idare edip alıştırmaya çalışıyorum kendimi , kolay da diyemem ama .
Gaz bitirdi bizi ya🙈 uykusuz geceler😀

merhaba hanımlar aranızda tüp bebek ikiz annesi olacak var mı,varsa kan testi yaptığınızda kaç çıkmıştı ve kaçıncı gün yaptırdınız yazarsanız çok sevinirim 🤗🌸
Benim 11. Gun 1000
13. Gun 2400 idi.
Tek sanmistim artis fazla olmayinca. 6+1 de kontrole gittim. Ikiz oldugunu ogrendik kalp atislarini da duyduk vajinal kontrol ile.
Embriyolardan biri iyi biri orta kaliteydi.

Kolay gelsin hanımlar. Siz tecrubelerinizi yazın bizlere de fikir oluyor. Mesela gogüs uclariniz icin kapak kullaniyormusunuz yara vs bisey oldu mu? Bebisleri ayri besiklerde mi uatiriyorsunuz. Benim beşık baya buyük simdilik ayni besige koymayi düşünuyorum ama emin de degilim

X