- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.586
19.haftadan sonra tamamen geçti canım benimkiSelamlar ikiz anneleri bulantısı olan anneler bulantılarınız ne zaman geçti acaba 12+4üz hala devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19.haftadan sonra tamamen geçti canım benimkiSelamlar ikiz anneleri bulantısı olan anneler bulantılarınız ne zaman geçti acaba 12+4üz hala devam ediyor
Benimde halen devam ediyor canımSelamlar ikiz anneleri bulantısı olan anneler bulantılarınız ne zaman geçti acaba 12+4üz hala devam ediyor
Ay 7 hafta daha....19.haftadan sonra tamamen geçti canım benimki
Senin kaç hafta olmuştuuBenimde halen devam ediyor canım
14.haftadan bildiriyorum daha bitmedi.Hatta arttı bu hafta.20.haftalara inşallah diyorum.Her ihtimalle karşı bugun doktora gidiyorum.Idrar yolu enfeksiyonu da artmasına sebep olabiliyormuş bazenSelamlar ikiz anneleri bulantısı olan anneler bulantılarınız ne zaman geçti acaba 12+4üz hala devam ediyor
çok geçmiş olsun umarım güzel sonuçla gelirsiniz bize de haber verin14.haftadan bildiriyorum daha bitmedi.Hatta arttı bu hafta.20.haftalara inşallah diyorum.Her ihtimalle karşı bugun doktora gidiyorum.Idrar yolu enfeksiyonu da artmasına sebep olabiliyormuş bazen
Allah gönlünüze göre versinKızlar dua edin benim de olsun sağlıklı ikiz olsun
13 hafta oldu bugün bitmiyor çok kötüyümAy 7 hafta daha....
Senin kaç hafta olmuştuu
Aramızda bir hafta var o zaman canım ben de bugün 14. hafta oldu tam.21 Ekim son adet tarihi seninki kaçtı?13 hafta oldu bugün bitmiyor çok kötüyüm
Çok sevindim bende sizin adınıza benim tek kese ama değerim çok yüksek göründü ve ikiz gebelikle ilgili hiç bilgim yok benmde tek kesede bir kalp atışı göründü ama ultrasonum böyle doktorum ya yolk kesesi olabilir ama embriyoda benziyor dedi ama tek kalp atışı vardı görüntümde bu şekildesizce
Canım ben de çalışıyorum esnek çalışma saatleri var işimin ama , doktorum istersem 29.haftada izine ayrılabileceğimi söyledi . İkiz gebeliklerde izine ayrılma süresi daha erken oluyormuş 2 hafta falan fark ediyormuş
Yormamaya çalış kendini aynen Allah’a emanet bebişlerimiz kolaylıkla geçsin inşallah
Yatış pozisyonunu ayarlayamıyorum sola dönsem belim boşlukta ağrıyor sağa dönsem aynı ..sen napıyorsun ?
Kızlar dua edin benim de olsun sağlıklı ikiz olsun
Yaaaa çok memnun oldum benimde tek yumurta gibi görünüyor tek kesem var ultrasan görüntüsğnde göründüğü gibi 2 beyazlık var doktorumda tam emin olamadı ve benim ikiz gebeliği bırak normal gebelik ile şlgilş bi bilgim olmadığı için ultrasan görüntüsünde tek gebelikte de böyle mi oluyor olmuyor çok merak ettim hiç bi yerde cevap bulamadım sizinde mi böyleydi ultrason görüntüleriniz ay inşallah dediğiniz gibi olur tabi süreçleri göreceğim şimdi doktorum yurt dışına çıktı son kontrolümden sonra o yizden ayın 7sinde kontrolümüz son 9 gün kaldı aşırı heycanlıyım valla kafamda o kadar çok soru var ki anlatamam heycandan ölücemsiz şuan kaçıncı haftadasınızGerçekten de iki bebek var gibi görünüyor zamanla daha iyi anlaşılır tabi Allah gönlünüze göre versin hayırlısını benim tek yumurta ikizi bebeklerim ikisi de erkek. Ben 7+5 e kadar gitmedim doktora kendim hastanede bhcg artışını takip ettim, gittiğimde ikisinin de kalp atışını duymuştuk. Tek kesede mi iki ayrı kesede mi 10. Haftada vajinal ultrasonlar görünmüştü. Benimki tek plasenta- çift amniyon monokoryonik-diamniyotik olarak geçiyor amniyon keseleri ayrı olduğu için nispeten daha rahatız. Dilerim seninki de ikizse benim tiptendir
Bende sırt bel ağrısı yok ama göbeğim aşırı ağrıyordu uyurken anca e bebekten aldığım hamile yastığıyla rahat edebildim.
Allah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla gönlünüze göre versin
Benim 4 aylıkken geçti canımSelamlar ikiz anneleri bulantısı olan anneler bulantılarınız ne zaman geçti acaba 12+4üz hala devam ediyor
Merhaba 32. Haftadayım evet bende de oluyor maşallah haftanız iyi aslında 32 de oluyor muydu sizdeBenim gibi 30 .haftanın üstünde olanlar ,karnınız sertlesiyor mu Benim bugün sık sık olmaya başladı normalde günde bir iki kez olurdu ,34.haftaya girdik erken dogmalarindqn korkuyorum ,ayrıca hangi ilaçları kullanıyorsunuz,
Yorulduğum zaman , oturup aniden kalktığım zaman sertleşme hissediyorum. Bir defa geçen hafta (24.hafta) kasılma hissettim 5 sn falan sürdü , doktor normal dedi . Daha da olmadı şükürBen 26+6 yım bir kaç haftadır sertleşme var karnımda, herhangi bir kasılma yok ama. Semsert oluyor şişiyor patlayacak balon gibi sanki. Doktorum normal dedi bacaklarda kramplar da başlayınca magnezyum verdi ondan içiyorum arada. Sizlerde sertleşmeyle birlikte kasılma oluyor mu?
Kasılma da oluyor bebişlerdeBen 26+6 yım bir kaç haftadır sertleşme var karnımda, herhangi bir kasılma yok ama. Semsert oluyor şişiyor patlayacak balon gibi sanki. Doktorum normal dedi bacaklarda kramplar da başlayınca magnezyum verdi ondan içiyorum arada. Sizlerde sertleşmeyle birlikte kasılma oluyor mu?
Benimde çok setleşiyor ağrı sızı yok Allahtan ama bazen geriliyor gibi oluyor 24+3 ümBen 26+6 yım bir kaç haftadır sertleşme var karnımda, herhangi bir kasılma yok ama. Semsert oluyor şişiyor patlayacak balon gibi sanki. Doktorum normal dedi bacaklarda kramplar da başlayınca magnezyum verdi ondan içiyorum arada. Sizlerde sertleşmeyle birlikte kasılma oluyor mu?