2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Çoğul gebelikler de hep erken doğum riskini göz ününde bulunduruyorlar , benim doktorum da 10.haftadan itibaren günde ikişer vajinal fitil , 3 günde bir 100 mg Progestan iğne vurunmamı istedi . İkiz çok hastam vardı 37.haftayı gördük hep bu şekilde dedi . Gittiğim hastahaneyi seçmemdeki en büyük etken yeni doğan yoğun bakımı olmasıydı . Her ultrasonumda rahim ağzına bakıyor bir açıklık söz konusumu diye . Yani bence ikiz , üçüz gebeliklerde biraz daha dikkat ediyor doktorlar

Kesinlikle katılıyorum. Bende özelde gidiyorum birde araştırma hastanesine perinatolojiye gidiyorum. Her seferinde serviks ölçümü yapılıyor. Bende progestan kullanıyorum normalde 12. Haftada bıraktırılır ama ben hala devam ediyorum.

Kanama olmadığı halde yine de kullandiriyorlar mi?

Kanama olmadığı halde yine de kullandiriyorlar mi?
Evet canım , tedbir olarak 28.haftaya kadar kullanacağız dedi . Aslında proloton diye bir ilaç kullanmamı önerdi , bir kaç sayfada baktım hep o iğne önerilmiş ama bulamadık . Stoklarda depolarda yok , alternatif olarak Progestan iğne kullanıyorum ben . Her doktorun tedavi şekli farklı olabiliyor

Evet anladım canım ben oglumda da erken doğum yaptım 35 haftalikken o sürece alışkınım maalesef süt sagma makinem hazir

Evet anladım canım ben oglumda da erken doğum yaptım 35 haftalikken o sürece alışkınım maalesef süt sagma makinem hazir
İnşallah bu defa hayırlısıyla zamanında gelirler bebişler tedbiri elden bırakmamak lazım benimde hazır sağma makinesi inşallah gerek duymayız

İnşallah bu defa hayırlısıyla zamanında gelirler bebişler tedbiri elden bırakmamak lazım benimde hazır sağma makinesi inşallah gerek duymayız
İnşallah oğlum çok emmek istemedi o yüzden hastanede biberonun rahatlığına alismisti,ben de genelde sagıp içiriyordum.

Arkadaşlar bnim de inşallah ikizlerim olacak malum ikizler 2 buçuk kiloyu pek gecemiyorlar ,hastane çantasına ne koydunuz prematüre mi aldınız ,alt üst takım mı tulum mu ,tavsiye ettiğiniz bir marka var mi

Kızlarr selam Nasıl gidiyor hamilelik ? Ben ilk doz Tetanoz aşımı oldum
gebeliğin başından beri kaç kilo aldınızz?

Kızlarr selam Nasıl gidiyor hamilelik ? Ben ilk doz Tetanoz aşımı oldum
gebeliğin başından beri kaç kilo aldınızz?
Gelmiş mi aşı canım bir ara toplatılmıştı.
Benim iyiydi bu ara boğaz ağrım var çok onla uğraşıyorum umarım öksürük başlamaz diyorum
3 kilo aldım yarın tam 20 haftalığız
Sen ?

Gelmiş mi aşı canım bir ara toplatılmıştı.
Benim iyiydi bu ara boğaz ağrım var çok onla uğraşıyorum umarım öksürük başlamaz diyorum
3 kilo aldım yarın tam 20 haftalığız
Sen ?
evet canım geçen hafta toplatılmış , dün gelmiş yenileri. Aman dikkat et kendine odanı nemli tutmaya çalış , petek yanına suluk falan koy boğazın kurumasın ağrı da varmış . İnşallah çevirmez öksürüğe .
Ya sen ne güzel az almışsın kiloyu Ben 6 kg almışım 21.haftamdayım, 54 le hamile kalmıştım 60’ı gördüm

Ben kilolu hamile kaldım ama ondan az almam daha hayırlı bundan sonra hızlanır almamız galiba

Ben kilolu hamile kaldım ama ondan az almam daha hayırlı bundan sonra hızlanır almamız galiba
konu hakkında tecrübe sahibi olan bir kaç kişide öyle dedi artık hızla gelişecek kilo artışı olabilir diye . Aman sağlıklı sıhhatli olsun tosun gibi olsunlarda onlar biz ikizlerden uğraşmadan veririz doğumdan sonra kiloları muhtemelen

Aynen öyle canım onlar sağlıklı olsun da

Ben de 30 haftalığım 8-9 kilo aldım. Bebişler büyüdü baya ağırlaştık artık. Ne kadar az kilo o kadar iyi bence

Ben de 30 haftalığım 8-9 kilo aldım. Bebişler büyüdü baya ağırlaştık artık. Ne kadar az kilo o kadar iyi bence
Kuzum merhaba bende 8 haftalık oldum ikizlere hamileyim cinsiyeti ne zaman belli olur acaba mesala fazla kilo almamk için neler yemediniz çok mu agrilastiniz dışarı cikabiliyormisunuz

Kuzum merhaba bende 8 haftalık oldum ikizlere hamileyim cinsiyeti ne zaman belli olur acaba mesala fazla kilo almamk için neler yemediniz çok mu agrilastiniz dışarı cikabiliyormisunuz
Benim kızlar kendilerini geç belli ettiler 17de kesinleşti ama Kilo almamak için hiçbir şey yapmadım ben canım ne isterse yedim farketmeksizin hatta mide bulantım nerdeyse hiç olmadı beyaz ve kırmızı etten tiksindim uzun süre sanırım o yüzden çok kilo almadım. Hala çalışıyorum hatta çalışabilir rapor aldım dün 35. Haftaya kadar çalışmak için. İşim rahat masa başı olduğu için izinlerimi doğum sonrasına bırakmak istiyorum. Onun dışında dışarı rahatça çıkıyorum hala maşallah olumsuz düşünmeyin hiç

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Avrupa yakasında doğum için hastane arıyorum. İkiz bebek tecrübeli, yenidoğan yoğunbakımı olan vs… önerebileceğiniz Doktor+Hastane var mı?

Kahverengi benim 8-10 gün sürdü doktor kahverengiden korkma dedi. Progestan kullanıyor musunuz?
Evet kullaniyorum ancak 12 haftada tekrar yoğun bir kanama yasadim
Kahverengi benim 8-10 gün sürdü doktor kahverengiden korkma dedi. Progestan kullanıyor musunuz?
Kullanıyorum ancak 12 haftamda tekrar yoğun kanama yaşadım yani benim geçmiyor koyulasiyor sonra tekrar kanama oluyor ve artık çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…