Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu canım benimde iğne batması gibi. Hep birşey oluyor ikiz gebelik zor Allah yardımcımız olsun sağlıkla tamamlayalım inşallah 12. Haftada kanama 14 de de lekelenme yaşadım 1 haftaMerhabalar ben de 11 haftalık ikiz gebelik bu zamana kadar çok zor geçti 6. Haftada yoğun kanama başladı ve bir hafta hastanede yattım azaldı ancak hala devam ediyor şimdi de kasıklarımda iğne batma hissi başladı nasıl desem zonklama yapıyor sanki sizde de oluyor mu
Amin inşallah sağlıkla kucağımiza alsak benim kanama da çok uzun sürdü koyulasti ama hala kesilmediOldu canım benimde iğne batması gibi. Hep birşey oluyor ikiz gebelik zor Allah yardımcımız olsun sağlıkla tamamlayalım inşallah 12. Haftada kanama 14 de de lekelenme yaşadım 1 hafta
Kahverengi benim 8-10 gün sürdü doktor kahverengiden korkma dedi. Progestan kullanıyor musunuz?Amin inşallah sağlıkla kucağımiza alsak benim kanama da çok uzun sürdü koyulasti ama hala kesilmedi
Benim kasık tarafında oluyor canım ağrı normaldir inşallahKızlar 5.aylık oluyoruz bu hafta itibariyle , yürürken karnımda hafif ağrılar hissediyorum dik bir şekilde yürürken oluyor ağrı yaşayan var mı ? Doktor kontrolüne 4 gün var endişeleniyorum biraz
Kasık değilde tam karnımda oluyor inşallah canımBenim kasık tarafında oluyor canım ağrı normaldir inşallah
Tok gidilebilir diye biliyorum sonuçta 1 saate yakın sürer ikiz olunca ben 20+5 te gideceğimKızlarr ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz ? Gitmeden aç/tok durumunuz neydi ?
bende 20+6 oluyor gidince bakar o zaman 1 ay sonra gel demişti ama ultrasonla ilgili bilgi almadığım için sordumTok gidilebilir diye biliyorum sonuçta 1 saate yakın sürer ikiz olunca ben 20+5 te gideceğim
bende 20+6 oluyor gidince bakar o zaman 1 ay sonra gel demişti ama ultrasonla ilgili bilgi almadığım için sordum
Bugün gittim canım ben de doktora , perinatoloji bakıyor dedi ama ben gerek görmedim bir sıkıntı yok dedi . Masraf etmenize gerek yok dedi sağolsun . İnşallah sağlıklılardır bir sıkıntı olmazDetaylı diye ayrıca randevu aldım ben canım perinatolojiye yönlendirdi doktorum
İyi o zaman canım benimki kesin önerdi detaylı muaneyi üniversite hastanesinde perinatolojiye gideceğim bi tık daha uygun oluyor.Bugün gittim canım ben de doktora , perinatoloji bakıyor dedi ama ben gerek görmedim bir sıkıntı yok dedi . Masraf etmenize gerek yok dedi sağolsun . İnşallah sağlıklılardır bir sıkıntı olmaz
Prego ibiza pro aldık bu haftaBebek arabası aldınız mı Kızlar ? Tercihiniz nedir bu konuda
inşallah güzel geçer ultrasonunuzİyi o zaman canım benimki kesin önerdi detaylı muaneyi üniversite hastanesinde perinatolojiye gideceğim bi tık daha uygun oluyor.
Prego ibiza pro aldık bu hafta
Bizimki de 2071 di herhalde valla bize çok kullanışlı geldi sağlıkla bebişlerimizi bindirmek nasip olur inşallahinşallah güzel geçer ultrasonunuz
Bende Prego İbiza 2072 modelini aldım henüz gelmedi , kullanışlı olur umarım . Forumdaki ikiz anneleri hep Prego tercih etmişler , uzun süre kullanılıyormuş
İnşallahhhBizimki de 2071 di herhalde valla bize çok kullanışlı geldi sağlıkla bebişlerimizi bindirmek nasip olur inşallah
Benimkiler daha 9 haftalık araştırma hastanesine gidiyorum doçent doktorum şimdiden perinatolojiden randevu aldırdı,mart ayı için.İnsallh sagliklila kucağımıza aliriz evlatlarımıziBugün gittim canım ben de doktora , perinatoloji bakıyor dedi ama ben gerek görmedim bir sıkıntı yok dedi . Masraf etmenize gerek yok dedi sağolsun . İnşallah sağlıklılardır bir sıkıntı olmaz
Maşallah , Allah kolaylıklar versin canım şimdiden ilk zamanlarım biraz zorlu geçmişti benim , Allah sağlıka sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinBenimkiler daha 9 haftalık araştırma hastanesine gidiyorum doçent doktorum şimdiden perinatolojiden randevu aldırdı,mart ayı için.İnsallh sagliklila kucağımıza aliriz evlatlarımızi
Evet kendimi iyi hissettiğimde de hep bir şüphe,daha önce 3 farklı doktora gittim.3 u de erken doğum konusunda uyardı.En son gittiğimiz hedefimiz 34 dedi.O yüzden araştırmaya geçtim,yeni doğan yoğun bakımı olduğu için.Sizin doktorlariniz da böyle mi?Maşallah , Allah kolaylıklar versin canım şimdiden ilk zamanlarım biraz zorlu geçmişti benim , Allah sağlıka sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin