Merhaba ben de ikiz gebelik yaşadıgımı öğrendim.iki kese görüldü 4+6 da fakat 7. Hafta olması gerekiyot sat a göre.geriden geliyor.geç döllenme değil iki hafta sonra gidicemdoktora.sizin uyumlu muydu sat a göre.yoksa ikizler daha küçük mü oluyor tek gebeliğe göreKizlar sormak istedikleriniz varsa cevaplamak isterim 2021 subat ikiz annesiyim
Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alirsinizMerhaba ben de ikiz gebelik yaşadıgımı öğrendim.iki kese görüldü 4+6 da fakat 7. Hafta olması gerekiyot sat a göre.geriden geliyor.geç döllenme değil iki hafta sonra gidicemdoktora.sizin uyumlu muydu sat a göre.yoksa ikizler daha küçük mü oluyor tek gebeliğe göre
Cok agirmi geçiyor ikiz gebelikHayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Benim haftalariyla uyumlularidi ogrendigim zaman ileri haftalarda bi kac haftalik gerilik durumu olmustu sorun olmadı sukur
Saglıkla kucagınıza alınHayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Benim haftalariyla uyumlularidi ogrendigim zaman ileri haftalarda bi kac haftalik gerilik durumu olmustu sorun olmadı sukur
Tek gebelikten daha zor genel anlamda ama cok rahat hamilelik süreci yasayan ikiz annesi taniyorum icinizi ferah tutunCok agirmi geçiyor ikiz gebelik
Ellerinden operler teyzesi 2 yasina yaklasti benimkilerSaglıkla kucagınıza alın
İnşallah kuzum şuan ağır geçiyor kusmaylaTek gebelikten daha zor genel anlamda ama cok rahat hamilelik süreci yasayan ikiz annesi taniyorum icinizi ferah tutun
Ellerinden operler teyzesi 2 yasina yaklasti benimkiler
MasallahTek gebelikten daha zor genel anlamda ama cok rahat hamilelik süreci yasayan ikiz annesi taniyorum icinizi ferah tutun
Ellerinden operler teyzesi 2 yasina yaklasti benimkiler
12 haftadan sonra epeyce rahatlayacaksin hatta tamamen bitme ihtimali cok yuksekİnşallah kuzum şuan ağır geçiyor kusmayla
Ayyy canım insallahhh12 haftadan sonra epeyce rahatlayacaksin hatta tamamen bitme ihtimali cok yuksek
Canım 24 haftamdayım ben , kız çok hareketli oğlan ona kıyasla biraz daha sanki az hareket ediyor . Sende de böylemiydi, halk arasında erkek bebek çok oynamaz deniyor12 haftadan sonra epeyce rahatlayacaksin hatta tamamen bitme ihtimali cok yuksek
Hareket oldugu surece az diye endiselenme allahin izniyle, benim oglum 10 hareket ediyosa kiz 4 ederdi mesela ikisi arasinda hareket farki vardi cok sukur bir sıkıntı sonucu degildu bu tamamen yapisalCanım 24 haftamdayım ben , kız çok hareketli oğlan ona kıyasla biraz daha sanki az hareket ediyor . Sende de böylemiydi, halk arasında erkek bebek çok oynamaz deniyorinşallh bir sıkıntı yokturdır
Kacinci hafta canimBenim en çok solumda sanki birşey oynuyor
12 kuzum çok merak ediyorum cinsiyetini çift yumurtalarKacinci hafta canim
Suan hareket hissetmen cok kisitli canim ama zaman zaman balik kayiyor gibi olabiliyor12 kuzum çok merak ediyorum cinsiyetini çift yumurtalar
Evet canım dediğin gibi oluyor aslinda seninkiler çift yumurtami cinsiyetleri nedirSuan hareket hissetmen cok kisitli canim ama zaman zaman balik kayiyor gibi olabiliyor
Haklısınız az da olsa hissetmek bile yetiyor çok şükürHareket oldugu surece az diye endiselenme allahin izniyle, benim oglum 10 hareket ediyosa kiz 4 ederdi mesela ikisi arasinda hareket farki vardi cok sukur bir sıkıntı sonucu degildu bu tamamen yapisal
Cift yumurta canim bir kiz bir erkekEvet canım dediğin gibi oluyor aslinda seninkiler çift yumurtami cinsiyetleri nedir
Kiz tam bir tatli cadi olacak belli kiHaklısınız az da olsa hissetmek bile yetiyor çok şükürsizin tersine bizim oğluş biraz tembel sanırım kıza göre
Oyyy maşallah ne güzelCift yumurta canim bir kiz bir erkek
Kiz tam bir tatli cadi olacak belli ki