2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Kizlar sormak istedikleriniz varsa cevaplamak isterim 2021 subat ikiz annesiyim
Merhaba ben de ikiz gebelik yaşadıgımı öğrendim.iki kese görüldü 4+6 da fakat 7. Hafta olması gerekiyot sat a göre.geriden geliyor.geç döllenme değil iki hafta sonra gidicemdoktora.sizin uyumlu muydu sat a göre.yoksa ikizler daha küçük mü oluyor tek gebeliğe göre

Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Benim haftalariyla uyumlularidi ogrendigim zaman ileri haftalarda bi kac haftalik gerilik durumu olmustu sorun olmadı sukur

12 haftadan sonra epeyce rahatlayacaksin hatta tamamen bitme ihtimali cok yuksek
Canım 24 haftamdayım ben , kız çok hareketli oğlan ona kıyasla biraz daha sanki az hareket ediyor . Sende de böylemiydi, halk arasında erkek bebek çok oynamaz deniyor inşallh bir sıkıntı yokturdır

Bizimde 11. Hafta bi tanesi tamamen yüzüstü yatıyordu hiç oynamadı diğeri yerinde durmuyordu

Canım 24 haftamdayım ben , kız çok hareketli oğlan ona kıyasla biraz daha sanki az hareket ediyor . Sende de böylemiydi, halk arasında erkek bebek çok oynamaz deniyor inşallh bir sıkıntı yokturdır
Hareket oldugu surece az diye endiselenme allahin izniyle, benim oglum 10 hareket ediyosa kiz 4 ederdi mesela ikisi arasinda hareket farki vardi cok sukur bir sıkıntı sonucu degildu bu tamamen yapisal

Hareket oldugu surece az diye endiselenme allahin izniyle, benim oglum 10 hareket ediyosa kiz 4 ederdi mesela ikisi arasinda hareket farki vardi cok sukur bir sıkıntı sonucu degildu bu tamamen yapisal
Haklısınız az da olsa hissetmek bile yetiyor çok şükür sizin tersine bizim oğluş biraz tembel sanırım kıza göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…