Anladım çok TeşekkürlerEvet bnde öyle kullanıyorum. Ama bir ara kalp çarpıntısı çok olunca doktorum günde iki kullan demişti. Biraz öyle kullandım. Sonra tekrar günde bire düşürdüm.
Geçmiş olsun canım. Alttan mı muayene etti anladı belirtin var mıydı?Kızlar merhaba 25 haftalık ikiz gebeyim doktor çok hafif açılman var dinlen dedi başına gelen var mı
Alttan değil ultrasonda gördü bi dahaki sefere alttan muayene edebilirim dedi açıklığın artmışsa belirtim de yoktu aslındaGeçmiş olsun canım. Alttan mı muayene etti anladı belirtin var mıydı?
Dinlenin düzelir inşallahAlttan değil ultrasonda gördü bi dahaki sefere alttan muayene edebilirim dedi açıklığın artmışsa belirtim de yoktu aslında
Dinleniyorum inşallah çok sağolunDinlenin düzelir inşallah
Bana da oluyor yemeklerden sonra özellikle, doktorum normal dedi. Bu sefer demir ilacımı aile hekimine yazdırırken yanlıslıkla gyno ferron yerine gyno ferro sanol yazmıs etken madde aynı bi tek oranları daha fazla ptesi doktoruma sorcam bi sıkıntı olur mu değiştireyim mi diye yoksa bi de o ilacı denicem daha iyi geleceğini düşünüyorum kendimce.Kızlar 18+3 deyim bu aralar kalbim fazla çarpıntı yapıyor , nefes nefese çok kalıyorum .. benzer durumu yaşayan oldu mudoktor normal dedi de ne bileyim insan bir endişeleniyor
Mart anneleri konusunda başına gelenler olmuştu, ikiz gebe birisine serklaj yapmışlardı ama onun önceki gebeliğinden gelen bi durumu vardı sanki, başka birisinin yapısal demişti doktor dinlenmeyle düzeldi herhangi bir işlem yapılmadan. İnsallah sizinki de düzelir, güzelce dinlenmenize bakınKızlar merhaba 25 haftalık ikiz gebeyim doktor çok hafif açılman var dinlen dedi başına gelen var mı
Geçmiş olsunKızlar merhaba 25 haftalık ikiz gebeyim doktor çok hafif açılman var dinlen dedi başına gelen var mı
bende gyno ferro sanol kullanıyorum , doktora ilacı arttırmaya vs gerek varmı dedim . İkiz gebeliklerde böyle olur sıkıntı yapma dedi bakalım zamanla azalır en azından inşallahBana da oluyor yemeklerden sonra özellikle, doktorum normal dedi. Bu sefer demir ilacımı aile hekimine yazdırırken yanlıslıkla gyno ferron yerine gyno ferro sanol yazmıs etken madde aynı bi tek oranları daha fazla ptesi doktoruma sorcam bi sıkıntı olur mu değiştireyim mi diye yoksa bi de o ilacı denicem daha iyi geleceğini düşünüyorum kendimce.
Mart anneleri konusunda başına gelenler olmuştu, ikiz gebe birisine serklaj yapmışlardı ama onun önceki gebeliğinden gelen bi durumu vardı sanki, başka birisinin yapısal demişti doktor dinlenmeyle düzeldi herhangi bir işlem yapılmadan. İnsallah sizinki de düzelir, güzelce dinlenmenize bakın
Çok teşekkür ederim öyle yapıyorumBana da oluyor yemeklerden sonra özellikle, doktorum normal dedi. Bu sefer demir ilacımı aile hekimine yazdırırken yanlıslıkla gyno ferron yerine gyno ferro sanol yazmıs etken madde aynı bi tek oranları daha fazla ptesi doktoruma sorcam bi sıkıntı olur mu değiştireyim mi diye yoksa bi de o ilacı denicem daha iyi geleceğini düşünüyorum kendimce.
Mart anneleri konusunda başına gelenler olmuştu, ikiz gebe birisine serklaj yapmışlardı ama onun önceki gebeliğinden gelen bi durumu vardı sanki, başka birisinin yapısal demişti doktor dinlenmeyle düzeldi herhangi bir işlem yapılmadan. İnsallah sizinki de düzelir, güzelce dinlenmenize bakın
Alırsam bunu düşünüyorum ben de , birleşip ayrılabiliyor isteğe göreKızlar bebek arabası hangisni alacaksınız baktınız mi
Teşekkür ederum canımCanım yan yana olanlara bakıyorum genelde ben . Eki Görüntüle 3174473
Teşekkür ederim canımAlırsam bunu düşünüyorum ben de , birleşip ayrılabiliyor isteğe göre
Merhaba bana da ikiz gebelik dediler dün bugun de kesenin birisinde bebek görünmüyor dediler sizin ultrason sonuçları nasıl olmuştu hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum ikiz bebek çok istiyordumHayırlı olsun 2021 ikiz annesiyim merak ettiğiniz her şeyi bilgim dahilinde seve seve cevaplarım
Üzülmeyin benzer durumu yaşadım bir hafta sonra bebek görünmüştüMerhaba bana da ikiz gebelik dediler dün bugun de kesenin birisinde bebek görünmüyor dediler sizin ultrason sonuçları nasıl olmuştu hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum ikiz bebek çok istiyordum
Üzülmeyin benzer durumu yaşadım bir hafta s
sizin bebişleriniz bu durumu yaşadığınız da kaç haftaydıÜzülmeyin benzer durumu yaşadım bir hafta sonra bebek görünmüştü
Benimkilerin biri hep geriden geldiMerhaba bana da ikiz gebelik dediler dün bugun de kesenin birisinde bebek görünmüyor dediler sizin ultrason sonuçları nasıl olmuştu hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum ikiz bebek çok istiyordum
Birisi 6+1 işte görünmeyen bebek 5+1 dedi ama direkt ex yazdıBenimkilerin biri hep geriden geldi
Keseyi bebeği kalp atışını hep diğerinden bir hafta sonra gördük
İçiniz rahat olsun eğer 10 12.haftalarda falan değilseniz kesenin birinde bebek görünmemesi olağan bir şey
Genellikle sonradan gelişiyor