2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

S seyma0617 7. Haftadaydım , biri göründü diğeri yok dedi kese büyük ama boş dedi . Tek gebelik artık dedi , bir hafta sonra kontrolde göründü diğer bebek

Birisi 6+1 işte görünmeyen bebek 5+1 dedi ama direkt ex yazdı
5+1 çok erken ama
Ben şu an 5+2yim daha kese görünmedi bırak bebeği
Senin doktoruna kalsa o zaman hemen bugün kürtaj olmam lazım öyle şey olur mu
Belki geç döllendi görünmeyen bebek belki biri 3.gün biri 5.gün embriyosuydu
Israrla olumsuz konuşuyorsa kesinlikle doktoru değiştir o doktorla devam etme derim

5+1 çok erken ama
Ben şu an 5+2yim daha kese görünmedi bırak bebeği
Senin doktoruna kalsa o zaman hemen bugün kürtaj olmam lazım öyle şey olur mu
Belki geç döllendi görünmeyen bebek belki biri 3.gün biri 5.gün embriyosuydu
Israrla olumsuz konuşuyorsa kesinlikle doktoru değiştir o doktorla devam etme derim
Direkt ex yazdı inanır mısın sabahtan beri ağlamaktan öldüm evde yalnızım eşim şehir dışında

Direkt ex yazdı inanır mısın sabahtan beri ağlamaktan öldüm evde yalnızım eşim şehir dışında
Bu kadar strese sokma tatlım kendini hayırlısıyla güzel haberi alacaksın daha çok erken
Ben 5+5te yolk kesesi görmüştüm ikizlerde birinin içi bostu 6+5te birinin kalp atışını duydum birinin yolk kesesini gordjm

Bu kadar strese sokma tatlım kendini hayırlısıyla güzel haberi alacaksın daha çok erken
Ben 5+5te yolk kesesi görmüştüm ikizlerde birinin içi bostu 6+5te birinin kalp atışını duydum birinin yolk kesesini gordjm
İnşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi değişik bir doktor hem yok bebek dedi direkt ölmüş dedi teki için hem 2 hafta sonra tekrar gel dedi

İnşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi değişik bir doktor hem yok bebek dedi direkt ölmüş dedi teki için hem 2 hafta sonra
5+1 de bebek gözükmez zaten hemen ex ne ya bence doktorunuzu değiştirin anca sizi üzmüş
biraz içimi rahatladınız teşekkür ederim

İnşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi değişik bir doktor hem yok bebek dedi direkt ölmüş dedi teki için hem 2 hafta sonra

Bir hafta sonra başka bi doktora gidin bence 2 hafta beklemek de zor şu süreçte Allahım sağlık versin inşallah 🥰🙏🏻

Ben olsam tam 6+0da başka bir doktora giderdim
Bu doktorla da bi daha devam etmezdim canım

İnşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi değişik bir doktor hem yok bebek dedi direkt ölmüş dedi teki için hem 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Nasil bir Doktor ki ölmüş diyebilir,sisteme kalp atışı duyuluncaya kadar gebelik teşhisi bile yazmıyor doktorlar.Ben daha önce kaybolan ikiz sendromu yaşadım.6.haftada kalp atışı için gittiğimizde diğerinin kalp atışını duyamadık.Doktor diğer bebek gelişmemiş dedi.Rahmin içinde kendiliğinden kaybolacak dedi.Siz de iki hafta sonra gidince kesinleşir.Insallah gönlünüzden geçen olur.

Nasil bir Doktor ki ölmüş diyebilir,sisteme kalp atışı duyuluncaya kadar gebelik teşhisi bile yazmıyor doktorlar.Ben daha önce kaybolan ikiz sendromu yaşadım.6.haftada kalp atışı için gittiğimizde diğerinin kalp atışını duyamadık.Doktor diğer bebek gelişmemiş dedi.Rahmin içinde kendiliğinden kaybolacak dedi.Siz de iki hafta sonra gidince kesinleşir.Insallah gönlünüzden geçen olur.
Şuan 5 haftalıkmış ölmüş dedi

Hanimlar merhaba öncelikle herkese hayirli olsun
5. gün 2 embryo transferi oldum
9.gün 517.6
11. gün 2223 degerim cikti
Artis ikiz olabilme ihtimalini mi gösteriyor acaba keseleri hangi haftada gördünüz siz

X