Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+1 çok erken amaBirisi 6+1 işte görünmeyen bebek 5+1 dedi ama direkt ex yazdı
Direkt ex yazdı inanır mısın sabahtan beri ağlamaktan öldüm evde yalnızım eşim şehir dışında5+1 çok erken ama
Ben şu an 5+2yim daha kese görünmedi bırak bebeği
Senin doktoruna kalsa o zaman hemen bugün kürtaj olmam lazım öyle şey olur mu
Belki geç döllendi görünmeyen bebek belki biri 3.gün biri 5.gün embriyosuydu
Israrla olumsuz konuşuyorsa kesinlikle doktoru değiştir o doktorla devam etme derim
Bu kadar strese sokma tatlım kendini hayırlısıyla güzel haberi alacaksın daha çok erkenDirekt ex yazdı inanır mısın sabahtan beri ağlamaktan öldüm evde yalnızım eşim şehir dışında
İnşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi değişik bir doktor hem yok bebek dedi direkt ölmüş dedi teki için hem 2 hafta sonra tekrar gel dediBu kadar strese sokma tatlım kendini hayırlısıyla güzel haberi alacaksın daha çok erken
Ben 5+5te yolk kesesi görmüştüm ikizlerde birinin içi bostu 6+5te birinin kalp atışını duydum birinin yolk kesesini gordjm
5+1 de bebek gözükmez zaten hemen ex ne ya bence doktorunuzu değiştirin anca sizi üzmüşBirisi 6+1 işte görünmeyen bebek 5+1 dedi ama direkt ex yazdı
İnşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi değişik bir doktor hem yok bebek dedi direkt ölmüş dedi teki için hem 2 hafta sonraBu kadar strese sokma tatlım kendini hayırlısıyla güzel haberi alacaksın daha çok erken
Ben 5+5te yolk kesesi görmüştüm ikizlerde birinin içi bostu 6+5te birinin kalp atışını duydum birinin yolk kesesini gordjm
biraz içimi rahatladınız teşekkür ederim5+1 de bebek gözükmez zaten hemen ex ne ya bence doktorunuzu değiştirin anca sizi üzmüş
Bir hafta sonra başka bi doktora gidin bence 2 hafta beklemek de zor şu süreçte Allahım sağlık versin inşallahİnşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi değişik bir doktor hem yok bebek dedi direkt ölmüş dedi teki için hem 2 hafta sonra
biraz içimi rahatladınız teşekkür ederim
Ben olsam tam 6+0da başka bir doktora giderdimİnşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi değişik bir doktor hem yok bebek dedi direkt ölmüş dedi teki için hem 2 hafta sonra
biraz içimi rahatladınız teşekkür ederim
Öyle yapıcam canımBen olsam tam 6+0da başka bir doktora giderdim
Bu doktorla da bi daha devam etmezdim canım
Nasil bir Doktor ki ölmüş diyebilir,sisteme kalp atışı duyuluncaya kadar gebelik teşhisi bile yazmıyor doktorlar.Ben daha önce kaybolan ikiz sendromu yaşadım.6.haftada kalp atışı için gittiğimizde diğerinin kalp atışını duyamadık.Doktor diğer bebek gelişmemiş dedi.Rahmin içinde kendiliğinden kaybolacak dedi.Siz de iki hafta sonra gidince kesinleşir.Insallah gönlünüzden geçen olur.İnşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi değişik bir doktor hem yok bebek dedi direkt ölmüş dedi teki için hem 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Şuan 5 haftalıkmış ölmüş dediNasil bir Doktor ki ölmüş diyebilir,sisteme kalp atışı duyuluncaya kadar gebelik teşhisi bile yazmıyor doktorlar.Ben daha önce kaybolan ikiz sendromu yaşadım.6.haftada kalp atışı için gittiğimizde diğerinin kalp atışını duyamadık.Doktor diğer bebek gelişmemiş dedi.Rahmin içinde kendiliğinden kaybolacak dedi.Siz de iki hafta sonra gidince kesinleşir.Insallah gönlünüzden geçen olur.
Tekrar gitmezsin keyfi yerinde değilmiş heralde.Ben de 7 haftaligim acikcasi her söyleşisinde şimdilik ikiz deme ihtiyacı hissediyorum.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınŞuan 5 haftalıkmış ölmüş dedi
Ne zaman gideceksin tekrarŞuan 5 haftalıkmış ölmüş dedi
2 hafta sonra gel dediNe zaman gideceksin tekrar
Benim transfer in 16. Gün tek kese vardı. 27. Gün iki kese göründü.Hanimlar merhaba öncelikle herkese hayirli olsun
5. gün 2 embryo transferi oldum
9.gün 517.6
11. gün 2223 degerim cikti
Artis ikiz olabilme ihtimalini mi gösteriyor acaba keseleri hangi haftada gördünüz siz
Bebişinizide gördünüz mü kesede göründümüBenim transfer in 16. Gün tek kese vardı. 27. Gün iki kese göründü.
Evet canim şuan 22 haftalık oldularBebişinizide gördünüz mü kesede göründümü