Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence olabilir canım , benimki 94,5 di 4 gün sonra 838 çıkmıştı. Seninki maşallah daha da yüksekKızlar merhaba,adetin 35.günündeyim 5+0 haftalığım bugün beta 1105 çıktı, 4 gün önce 99.47 çıkmıştı sizce ikiz olabilir mi
Ayy inş hayırlısı olur canımBence olabilir canım , benimki 94,5 di 4 gün sonra 838 çıkmıştı. Seninki maşallah daha da yüksek
Benim kızımda değerler 2 yerine 6 katına çıkmıştı doktorum kendisi arayıp çağırmıştı ikiz ya da üçüz olabilir gel bi an önce bakalım diye. O baştan sona tek bebekti. Şimdi değerlerim haftasına göre gayet normal yükselirken tek yumurta ikizlerine gebeyim Allah gönlünüze göre versinKızlar merhaba,adetin 35.günündeyim 5+0 haftalığım bugün beta 1105 çıktı, 4 gün önce 99.47 çıkmıştı sizce ikiz olabilir mi
Ayy inş hayırlısı olur canımBence olabilir canım , benimki 94,5 di 4 gün sonra 838 çıkmıştı. Seninki maşallah daha da yüksek
Teşekkür ederim canım,benimde bi 5 katı yükselmiş bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim,bu kadar yükseleceğini tahmin etmemiştim doğrusu en fazla 300 400 felan bekliyordum bunu görünce şok oldum.Benim kızımda değerler 2 yerine 6 katına çıkmıştı doktorum kendisi arayıp çağırmıştı ikiz ya da üçüz olabilir gel bi an önce bakalım diye. O baştan sona tek bebekti. Şimdi değerlerim haftasına göre gayet normal yükselirken tek yumurta ikizlerine gebeyim Allah gönlünüze göre versin
Merhaba sorum olacak adetime 3 gün kala kan testi verdim 399 çıktı çoğul gebelikmidirKizlar sormak istedikleriniz varsa cevaplamak isterim 2021 subat ikiz annesiyim
Hcg degerine gore yorum yapmak zor, cogul gebeliklerde 2 gunde bir 3 - 4 kat gibi bir artış oluyor genelde mesela benim tam 2 kati artmıştı cok yuksek sayilmayacak bir degerle ogrenmistim hatta hamileligimi. Sizinki evet çoğul gebelik ihtimalini dusuncerecek yukseklikte ama dedigim gibi çok yuksek degerle tek gebelik yasayan tanidiklarim olduMerhaba sorum olacak adetime 3 gün kala kan testi verdim 399 çıktı çoğul gebelikmidir
O zaman hakkımda hayırlısı olsun 1 Aralık'ta test yapmıştım yarına randevu aldımHcg degerine gore yorum yapmak zor, cogul gebeliklerde 2 gunde bir 3 - 4 kat gibi bir artış oluyor genelde mesela benim tam 2 kati artmıştı cok yuksek sayilmayacak bir degerle ogrenmistim hatta hamileligimi. Sizinki evet çoğul gebelik ihtimalini dusuncerecek yukseklikte ama dedigim gibi çok yuksek degerle tek gebelik yasayan tanidiklarim oldu
Eger istiyosaniz insallah ikizdir
Merhaba 6+4ten once gitmismiydiniz dr.o zaman ne görülmüştü.uzerinde cok geçmiş ama. 4+5te tek kese vajinal usgde göründü bu cuma kontrol var ama icimde nedense hep ikiz varmış gibi hissediyorum çok tuhafCanım benimde 6+4 . Bende ikiz bekliyorum. Bugün kalp atışı için gittim ikiz olduğunu öğrendim iki hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedim doktor
Ilk öğrendiğinizde beta hcg kaçtı ve kaçıncı haftadaydınız benim regl günümün ertesi günü 30 du 2 gün sonra 89 ama sonra bi anda 3461 oldu o gün 1400 falan olması gerekirken...Hcg degerine gore yorum yapmak zor, cogul gebeliklerde 2 gunde bir 3 - 4 kat gibi bir artış oluyor genelde mesela benim tam 2 kati artmıştı cok yuksek sayilmayacak bir degerle ogrenmistim hatta hamileligimi. Sizinki evet çoğul gebelik ihtimalini dusuncerecek yukseklikte ama dedigim gibi çok yuksek degerle tek gebelik yasayan tanidiklarim oldu
Eger istiyosaniz insallah ikizdir
Benimki tüp bebek 9.gun 250 11.gun 500duIlk öğrendiğinizde beta hcg kaçtı ve kaçıncı haftadaydınız benim regl günümün ertesi günü 30 du 2 gün sonra 89 ama sonra bi anda 3461 oldu o gün 1400 falan olması gerekirken...
Keseye baktı dr. Vajinal usg ile ama 2 kese falan demedi.sonradan görünen vs olabiliyor mu?
Sağlıklı olsubn yeter tek yada çift ama ben ikiz hissediyorum neden bilmiyorum
Maşallah saglıkla büyüsünler inşallahBenimki tüp bebek 9.gun 250 11.gun 500du
Sonrada evet kucuk olan kese buyuyup gorunur hale gelebiliyor insallah gonlunuzce olsun
Amin insallah hepimizin yavrulariMaşallah saglıkla büyüsünler inşallah
Canım daha önce karında bakmıştı tek kese görmüştü. Açıkçası bn ikiz hissediyordum bozulmuştum biraz sonra ikiz olduğunu öğrendik.Merhaba 6+4ten once gitmismiydiniz dr.o zaman ne görülmüştü.uzerinde cok geçmiş ama. 4+5te tek kese vajinal usgde göründü bu cuma kontrol var ama icimde nedense hep ikiz varmış gibi hissediyorum çok tuhaf
Yaa kaçıncı haftada ögrendiniz ikiz olduğunu. Maşallah sağlıkla büyüsünlerCanım daha önce karında bakmıştı tek kese görmüştü. Açıkçası bn ikiz hissediyordum bozulmuştum biraz sonra ikiz olduğunu öğrendik.
Canım kaçıncı hafta olduğunu bilmiyorum da. Transfer in 16. Günü tek kese idi. 27. Günü çift kese oldu. 30. Gün kalp atışını dinledik. Benim son adet tarihi 12 temmuz idi. 27 Ağustos ta iki kese olduğunu öğrendik.Yaa kaçıncı haftada ögrendiniz ikiz olduğunu. Maşallah sağlıkla büyüsünler
Bndede oluyordu kansizliktan. Demir kullandım düzeldiKızlar 18+3 deyim bu aralar kalbim fazla çarpıntı yapıyor , nefes nefese çok kalıyorum .. benzer durumu yaşayan oldu mu doktor normal dedi de ne bileyim insan bir endişeleniyor
Sabahları aç karnına bir tane kullanıyorum ben , sizde öyle mi kullandınız ?Bndede oluyordu kansizliktan. Demir kullandım düzeldi
Evet bnde öyle kullanıyorum. Ama bir ara kalp çarpıntısı çok olunca doktorum günde iki kullan demişti. Biraz öyle kullandım. Sonra tekrar günde bire düşürdüm.Sabahları aç karnına bir tane kullanıyorum ben , sizde öyle mi kullandınız ?