Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey soracağim da bi kaç yerde denk geldim düzenli regl oluyorken bir anda geriye ya da ileriye atanlarda rahim gebeliğe hazırlanıyor gebelik yakın derlermiş var mı bir fikriniz
ben ilk gebelik düşünmeye başladığımda ilk denemelerde öyle oldu . ve daha stresli :KK43: sonra tekrar düzene girdi. hamile kalamadım daha 14 ay oldu.

hanımlar daha reglin 8.günü ama t gözle görülür bir koyulukta yumurtlama olması için en az c kadar koyuluğa ulaşması gerekiyor biliyorum. Ama normalde benim akıntılar kasık ağrıları falan reglin 12. Gününden itibaren başlardı. Test yapınca şaşırdım biraz,bu gidişle dokuzuncu onuncu gününde yumurtlama olacak gibi. Akıntı kasık ağrısı olmadan yumurtlama göreniniz oldu muEki Görüntüle 3352623
canım benim de geçen ay böyle oldu reglin hemen sonrası bi gün koyuluğu senin gibiydi sonra yumurtlamaya kadar olması gerektiği gibi silik devam ett. LH dalganmasından sanırım ama sen yine de ertesi gününü de takip et

canım benim de geçen ay böyle oldu reglin hemen sonrası bi gün koyuluğu senin gibiydi sonra yumurtlamaya kadar olması gerektiği gibi silik devam ett. LH dalganmasından sanırım ama sen yine de ertesi gününü de takip et
Benim de muhtemelen reglin 13. 14. Günü pik gösterecektir ama bir ihtimal diye kaçırmamak adına her gün yapacağım bakalım nasip

Akıntın kasık ağrın başlayınca test yap bari,ben özellikle pik gördükten sonra günde iki kere yapıp çatlamayı göreyim diyorum. Ameliyat sonrası henüz tam iyileşme olmadı o yüzden benim için gün aşırı zor olur. Yumurtlama zamanı gidip baktırsam mı acaba yumurta saglıklı büyümüş diye bakabilirler mi
Bakıyorlar canım kaç cm olmuş vs ama arkaşımda dün şöyle bir şey dedi yumurta büyüyüp çatlıyor ya bir tane sağlıksız yumurta olsa bile o ay bir şey tutmuyormuş yani yumurtlasakta bitmiyor yani herşey

Kızlar bende stres yaptm şu reglim hala gelmedi bugün günüm, günlerdir agrm sızımda var
Hayır yarn için doktor randevum var aşılama için 😁
Anam herşey mi ters gider yaa

Bakıyorlar canım kaç cm olmuş vs ama arkaşımda dün şöyle bir şey dedi yumurta büyüyüp çatlıyor ya bir tane sağlıksız yumurta olsa bile o ay bir şey tutmuyormuş yani yumurtlasakta bitmiyor yani herşey
Öyle tabi yumurta ve sperm buluşsa bile embriyo sağlıksız olabiliyor tutunamayabiliyor. Zor işler ya 😅

Eklentiler

• IMG_0872.jpeg
    IMG_0872.jpeg
    234,2 KB · Görüntüleme: 39
X