- 31 Ağustos 2012
- 21.811
- 35.101
Canım ben aşılamanın 2. Günü ve 4. Günü değerlendirdik. Sonra hastalandım hiç degerlendirme olmadı. Daha bugün iyiyim. Bugün değerlendirebilirimKıızzlllaaarrr hayır böyle demeyin lütfen. Umutsuz olmayın.
Aşılamadan sonra (aşılama günü hariç)
Genel olarak 11. Gün negatif çıkıyor (arada istisnalar elbette pozitif çıkacaktır… elbette 10. Gün 11. gün pozitif gören arkadaşlarımız da var),
ancak;
11. Gün negatif çıkan 12. Gün pozitif çıkabiliyor.
4. Aşılamasını yaptıran ve 8 aydır bu işin içinde araştıran, okuyan ,soran biri olarak söylüyorum. 12. Güne güvenin.. aşılamadan sonra 12. Günde de çıkmazsa genelde negatif oluyor zaten (tabiki 14.-16. Günlerde pozitifi gören istisnalar da var, geç döllenmeyi es geçemem). Kritik olan 12. Gündür
teşekkür ederim bitanem hakkımızda hayrılısı olsun hepimiz için bu grup bana şifa oldu destek oldu umut oldu tek başıma olmadıgımı hissettim hepiniz sayesindee kalpp kalpp kalpp bilgisayardan emoji koyamıyorummmKıızzlllaaarrr hayır böyle demeyin lütfen. Umutsuz olmayın.
Genel olarak 11. Gün negatif çıkıyor (arada istisnalar elbette pozitif çıkacaktır… elbette 10. Gün 11. gün pozitif gören arkadaşlarımız da var),
ancak;
4. Aşılamasını yaptıran ve 8 aydır bu işin içinde araştıran, okuyan ,soran biri olarak söylüyorum. 12. Güne güvenin.. aşılamadan sonra 12. Günde de çıkmazsa genelde negatif oluyor zaten (tabiki 14.-16. Günlerde pozitifi gören istisnalar da var, geç döllenmeyi es geçemem). Kritik olan 12. Gündür
Tabikiii dediğim gibi her insanda farklı oluyor doktorum bana 14. 15. Gün yap demişti burda yine aynı zamanlarda aşılama yaptığımız arkadaşların ısrarı üzerine yapmıştım. Geç döllenme vs ile daha geç düşüyor idraraKıızzlllaaarrr hayır böyle demeyin lütfen. Umutsuz olmayın.
ancak;
Canım cumartesi Aşılamanın 12. Günü (ilk aşılama gününü saymıyoruz) evet çıkabilir inşallah. Bence gün olarak çok güzel değerlendirmişsiniz kuzum. İnşallah pozitifi göreceğizCanım ben aşılamanın 2. Günü ve 4. Günü değerlendirdik. Sonra hastalandım hiç degerlendirme olmadı. Daha bugün iyiyim. Bugün değerlendirebilirim
Ondan cumartesi 13. Günü yaparsam net olur inşallah
Ay seni yerim sana da kalp kalp kalp kalp. Allah mucizeni sana kavuştursun inşallah. Bakteşekkür ederim bitanem hakkımızda hayrılısı olsun hepimiz için bu grup bana şifa oldu destek oldu umut oldu tek başıma olmadıgımı hissettim hepiniz sayesindee kalpp kalpp kalpp bilgisayardan emoji koyamıyorummm
İnşallah canımm aminnAy seni yerim sana da kalp kalp kalp kalp. Allah mucizeni sana kavuştursun inşallah. BakHayvanseverbiri de hamile çıkarsa o da bize örnek olacak. 11. Gün negatif, 12. Gün pozitifi gördü inşallah devamı da gelir de hamişliği netleşir
Aşılama öncesi gonal f ve çatlatma iğnesi ovitrelle aşılama sonrası duphaston kullandım şuan hala kullanıyorum duphaston ve folik asitmerhaba aşılama için öncesi ve sonrasında hangi ilaç ve hapları kullandınız progestan estrofem vs
Kızlar dua edin nolur.. dün akşam ağlaya ağlaya dua ettim o gün negatif çıktı diye.. ertesi gün test böyle çıktı ama yine de unutlanamıyorum yarın da pozitifi görürsem çok şükür diyebilicemAy seni yerim sana da kalp kalp kalp kalp. Allah mucizeni sana kavuştursun inşallah. BakHayvanseverbiri de hamile çıkarsa o da bize örnek olacak. 11. Gün negatif, 12. Gün pozitifi gördü inşallah devamı da gelir de hamişliği netleşir
merhaba hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi akıntı oldu mu çok ya da azKızlar dua edin nolur.. dün akşam ağlaya ağlaya dua ettim o gün negatif çıktı diye.. ertesi gün test böyle çıktı ama yine de unutlanamıyorum yarın da pozitifi görürsem çok şükür diyebilicem
Kaç yumurtan vardı canımKızlar az önce doktordan çıktım. 3 tane nur topu gibi kocaman kistim olusmuş. Demek ki ağrılarımın sebebi oymuş
Canım mucizeler de bizim içinBen üzüldüm ama şu an 12.gun muhabbetinebugün 13.gun ve yine negatif çıktı.. yarın gidip kan vericem. Ümidim kalmadı..
Aaaa sen hissetmiştinKızlar az önce doktordan çıktım. 3 tane nur topu gibi kocaman kistim olusmuş. Demek ki ağrılarımın sebebi oymuş
Yani siz denemeye devam edersiniz ama aşılamayı sonraki ay yapar muhtelemenKızlar az önce doktordan çıktım. 3 tane nur topu gibi kocaman kistim olusmuş. Demek ki ağrılarımın sebebi oymuş
4 yumurta vardıKaç yumurtan vardı canım
Aynen aşılama durduruldu. Sonra ki ay hastalanınca tekrar görüsülecekYani siz denemeye devam edersiniz ama aşılamayı sonraki ay yapar muhtelemen
Ederiz kuzum ederiz İnşaallah çok ümitliyimKızlar dua edin nolur.. dün akşam ağlaya ağlaya dua ettim o gün negatif çıktı diye.. ertesi gün test böyle çıktı ama yine de unutlanamıyorum yarın da pozitifi görürsem çok şükür diyebilicem