Canım merhaba beni de ekler misin gruba hergün girip okuyorum yorumları benim ilk aşılama gonalf kullandım 4 ünde aşılama oldum 17 sinde kan ver dedi doktorum bekliyorum heyecanla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba beni de ekler misin gruba hergün girip okuyorum yorumları benim ilk aşılama gonalf kullandım 4 ünde aşılama oldum 17 sinde kan ver dedi doktorum bekliyorum heyecanla
Ben umutlanmaktan yoruldum yani belirsizlik beni en cok yıpratan şey hayatta ondan olumlu veya olumsuz bir sonuc benım için daha ıyıBende aksine o gün gelecek diye korkuyorum
Hoşgeldin canım hemen ekliyorum. Kaç yumurtan oldu kuzum?Canım merhaba beni de ekler misin gruba hergün girip okuyorum yorumları benim ilk aşılama gonalf kullandım 4 ünde aşılama oldum 17 sinde kan ver dedi doktorum bekliyorum heyecanla
Sen içiyomusun ben fitil olarak kullanıyorumHeyecandan heyecandan Normalde heyecandan uyuyamam bile ama gece progestanı içinci beni mışıl mışıl uyutuyor
İnşallah canım hayırlısı herşeyin. Pozitifler yükselsin allahım nolurrrr hepimizie çok dua ediyorum
Geçen iki ay gonal f ve ovitrelle kullanmama rağmen gördüğüm negatiflerden bende çok yorulmuştum. Psikolojik olarak çok kötü hissettim kendi kendime hep diyodum yani doktora gidiyorum bişeyin yok diyor rahim filmi çekildim herşey normal sebepsiz infertilite. İnsanın beynini yiyor. Sonra bir ay ara verelim dedik ben artık kendiliğinden olana kadar doktora gitmicem dedim sürekli git gel o çatala yat falan beni de çok etkilemişti. Ama sonra allah çabalamadan mükafatlandırmıyor dedim elimde olduğunca ilaçların etkisini de vücudumdan atmadan devam edicem dedim. En azından aşılamayı bir kere denemek istedim. Yorgun hissetmen çok normal kuzum. Ama biraz sabır. Hem şöyle düşün doktora git gel git gel daha çok şey hakkında bilgi sahibi oluyosun vücudunu tanımaya başlıyosun ona göre hareket etmeye başlıyosun. Sonunda mükafatını görürsün inşallah Şuan bile aşılamanın 3.günündeyim ama negatifi görürsem nasıl olurum acaba diye düşünüyorum. Modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama içimde de hep bi korku.
Hemde koşa koşa nefessiz yaptım ama malesef kızlarrr koskaca negatif ya
Canım ikincide çizgi varHemde koşa koşa nefessiz yaptım ama malesef kızlarrr koskaca negatif ya
Yavru kuşum görüyor musunnnnnnHemde koşa koşa nefessiz yaptım ama malesef kızlarrr koskaca negatif ya
Aaa evett ama göremedim bakıncaCanım ikincide çizgi var
Yaaaa ciddiii misin ama gözle göremedim ya gidip bidaha bakıp çekiceemYavru kuşum görüyor musunnnnnn
İyi baaaaakkk test yanlış değilse hamilesinnn innşalahhAaa evett ama göremedim bakınca
Bende 2. Çizgiyi gördüm ınsallahh cok heycanlandımmHemde koşa koşa nefessiz yaptım ama malesef kızlarrr koskaca negatif ya
Tek yumurta oluştu canım 20mm dedi aynı gün sabah 6 da iğne oldum tam 36 saat sonra aşılama yapıldıHoşgeldin canım hemen ekliyorum. Kaç yumurtan oldu kuzum?
Bir tane daha yapp ay hadi inşallahAaa evett ama göremedim bakınca
İnşallah güzel hamişlerini alırız kuzum çok güzel gelişmiş yumoşunTek yumurta oluştu canım 20mm dedi aynı gün sabah 6 da iğne oldum tam 36 saat sonra aşılama yapıldı
Ben de her zamanki gibi hiç hissiyat yok kuzum öyle şeyleri hiç bilmiyorum. Ama benzer şeyler yaşayanlar vardır illaki cevap vereceklerdirKızlar birde bir sorum var benim belim bugün daha kötü kasıklarım daha kötü belim sanki yanıyor gibi
Teşekkürler ama henüz kesin değil maalesef bişey diyemiyorum. Ağrılarım çok oldu benim akıntım da son iki gündür var. Ağrım bugün geçti sanıyodum akşama doğru yine başladı ağrılar.merhaba hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi akıntı oldu mu çok ya da az
Sabah yaparım bitanem adet olmazsam çişimi yaptım çünküBir tane daha yapp ay hadi inşallah
İnanır mısın benimde akşama dogru başladı tekrarrTeşekkürler ama henüz kesin değil maalesef bişey diyemiyorum. Ağrılarım çok oldu benim akıntım da son iki gündür var. Ağrım bugün geçti sanıyodum akşama doğru yine başladı ağrılar.