- 4 Mayıs 2023
- 75
- 40
- 38
İstersen ara bi doktorunu sor bakalım en iyi cevabı o verir sana kuzum benimde 3 ay ara verdi doktorum ocakta gel gebelik olmazsa dediBugün 6. Günüm hamilelik bu kadar erkende olmaz. O yüzden şüpheye düştüm. Kasıklarıma batmalar şiddetli oluyor. Bel ağrım sanki adetliymişim gibi. Bir yerde okudum kadında kasık ağrılarıma dayanamadım gittim. Doktor yumurtan kiste cevirmis dedi yazmış.
Bu tutmazsa sanırım ben ara veririm bir süre. Aşılamalardan sonuc alamazsak kışın türkiyeye gidicez transfer icin. Benim 2 embriyom var dondurulmus. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalımİstersen ara bi doktorunu sor bakalım en iyi cevabı o verir sana kuzum benimde 3 ay ara verdi doktorum ocakta gel gebelik olmazsa dedi
Banada vermiyorlar. Bende evde avakado, yumurta falan yiyorum. Dün arkadaş fıstık yazmıştı onu aldırdım. İncir sevmiyorum yiyemiyorum.kızlar herkes ilaç kullanıyor doktorum bana hiç bişey vermediiii ya
İnşallah gerek kalmaz ve sonuç alırsın kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallahBu tutmazsa sanırım ben ara veririm bir süre. Aşılamalardan sonuc alamazsak kışın türkiyeye gidicez transfer icin. Benim 2 embriyom var dondurulmus. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
İnşallah teşekkür ederimİnşallah gerek kalmaz ve sonuç alırsın kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah güzel haberlerini alırız kuzum. Arkadaşımın da adeti gelir gibi oldu sonra gelmedi. Meğer hamişmişbenim geldi regl yoğunlaşmadı ama pıhtı pıhtı geliyor ve tam kırmızı değil doktorum kan tahlili istedi yarın sağlık ocağında vereceğim kendim ovülasyon testi aldım
ama pıhtı pıhtı geliyor benim anlamadım ne yaşıyorumİnşallah güzel haberlerini alırız kuzum. Arkadaşımın da adeti gelir gibi oldu sonra gelmedi. Meğer hamişmiş
Asilamadan 2 hafta sonra kan ver dedi benim doktorum. Yalancı pozitif görmemek için idrar resti yapmamaya çalışcam ben
Benimde 2. Aşılamam test iğnenin etkisinden pozitif cıkıyor.Aşılamanın 6.günündeyim kızlar bende 2.denemem bu. Dünden beri sağ kasığım ağrıyor. Dün test yaptım 2.çizgi cıktı belirdi iğneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum açıkcası. Hemen belli olmaz hamilelik diye. Aramızda varmı hamıle kalan aşılama ile
Progestan verdi ama çok gerekli mi bilmiyorum. Gebelik oluşursa eğer rahim kalinlassin bebek dusmesin diye.kızlar herkes ilaç kullanıyor doktorum bana hiç bişey vermediiii ya
Canım 10. Güne kadar iğne etkisiymis.Aşılamanın 6.günündeyim kızlar bende 2.denemem bu. Dünden beri sağ kasığım ağrıyor. Dün test yaptım 2.çizgi cıktı belirdi iğneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum açıkcası. Hemen belli olmaz hamilelik diye. Aramızda varmı hamıle kalan aşılama ile
merhaba kullandınız mı bana da verdiProgestan verdi ama çok gerekli mi bilmiyorum. Gebelik oluşursa eğer rahim kalinlassin bebek dusmesin diye.
Bir gebe olalım da, rahmi kalinlastirmayi sonra düşünürüz. Bende düzenli kullanmiyacam sanırım.
Kullaniyorummerhaba kullandınız mı bana da verdi
Çok ayakta olunca veya cok yürüyünce olabiliyor. Bende dün yemek yaparken ağrı cok olunca biraz uzanıp öyle devam ettim.Kızlar akşamları yemek yaparken oluyor kasıklarım adet olcak gibi agrıyor ya
Canım topiğimize hoşgeldin. İlk sayfada aşılama tablomuz var birlikte süreçlerimizi takip ediyoruz. Dilersen seni de ekleyeyimmerhaba kullandınız mı bana da verdi