Ay sorma ya gerçektenBende cok korkmustum hatta doktorun dediğine rağmen beni rahatlatmak icin söylüyor diye inanasım bile gelmedi.herşeyden birşey arıyoruz.
Bizim doktor hollandalı onlarda öyle birşey yok ne varsa söylüyorlar. Çok düz insanlar o yüzden inandım yoksa kendimi inandırmazdım. Kesin ben üzülmeyim diye öyle dediler kesin tutmayacak hep aktı falan diye içim içimi yerdi.Ay sorma ya gerçektenben de muhtemelen alacağım cevaptan tatmin olmayacağım diye sormadım bile. Ama mantıklı geldi sen söyleyince
Evett canım iyiki zaten o dogumhaneye girince bile tansiyonum düştüCanım iğne de çok yapıyor kasık bel ağrılarını Normalde aşılamadan sonra vajina ağrısı çok az rastladım ben buralarda ama senin hassasiyetin sebebiyle hissediyorsun demek ki. İyiki anestezili olmuşsun canım kendini iyi tanıyorsun
Canım hakkında hayırlısı olsunMerhaba bende elendim regl oldum . Tüp bebek için konuşmaya gittik bugün nasipse baslayacagiz
Oyy buna şükür diyelimEvett canım iyiki zaten o dogumhaneye girince bile tansiyonum düştü3 kere damar yolu açtılar neyseki iğneden korkmuyorum damarım patladı heryerim delik deşikk
M Milkamzzgr canım var mı bi gelişme
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. AşılamaM minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. AşılamaN -nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaM Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. AşılamaHayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılamaedahandro 4 Ekim Klomen
4. Aşılama@GRCLK Gonal-F
1. Aşılama@ELIF7007
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 N -nelly @kardrbc @fresa @esray35
Hakkında hayırlısı olsun. Bende tüp bebek başlamıştım. Hatta 2 embriyom bekliyor transfer olmak nasip olmadı. Merak ettiğin birşey varsa yardımcı olurum.Merhaba bende elendim regl oldum . Tüp bebek için konuşmaya gittik bugün nasipse baslayacagiz
Şuan daha denemedimHakkında hayırlısı olsun. Bende tüp bebek başlamıştım. Hatta 2 embriyom bekliyor transfer olmak nasip olmadı. Merak ettiğin birşey varsa yardımcı olurum.
Teşekkür ederim canım benim hepimiz için çok güzel olsun herşey inşallah. Etrafımdaki insanlar bana beyin gücüyle kendini hamile olduğuna ikna et sürekli hamile olduğunu söyle ve hisset diyorlar. Ya beyin gücüne inanırım evet ama sonuç olumsuz olduğunda bu inancın yıkımı daha büyük olur gibi geliyor. Hayalkırıklığı yaşamak çok zor. Yine de bunu denesem mi denesek miOyy kuzum hayırlı uğurlu olsunsana bebişine kavuşmanda vesile olsun inşallah. Dinlen şimdi bol bol. Yarın da dinlen. Ani ve ağır hareketler yapma. Sonra normal rutinine dönersin
canım, tüp bebek süreci psikolojik olarak yıpratıcı gerçekten hak veriyorum baştan önyargılı olmana. ben 2 deneyimimde de bayaa yıprandım. ilkinde bir başta kendime yediremedim, bir başarısızlık duygusu geldi. Yani ben beceremedim de tüp bebek yapıyoruz gibi saçma sapan, orda bi psikolojik olarak yenik başladım zaten. Üstüne bir de iğnelerimi kendim yapamayacağımı anladım, iğneyi görünce bile tansiyonum düşüyordu. 3-4 arası da iğneyi olmam lazım, şirkettekilere söyleyemiyorum falan. Fizik tedaviye gidiyorum diye uydurdum hergün hastaneye gidip yaptırdım. neyse yumurtalar toplandı opuya gitti, o 5 gün laboratuardan hergün arayıp bilgi veriyorlar ya, tüm gün tel başındayım zaten. Çalıyor kalbim duracak gibi oluyordu kaygıdan, ilk deneme ya tabi :) Neyse geçti gitti donduruldu 1 yumurta orta kalite de olsa. 2. tedavide yumurtalarım iğnelere cevap vermedi büyümedi, hadi hadi diye diye dr, tam 17 gün iğne oldum. İğneleri yine kendim yapamıyorum tahmin edersin. Bir de hormon bunların hepsi nasıl dengem şaştı duygularım karmakarışık, bi ağlıyorum bi gülüyorum :) yumurtaların iğnelere tepki vermeyeceği gibi bir ihtimalin varlığından bile haberdar değildim oysa ki. Hadiii o da bir yıkım oldu. Dedim sen bir dur naapıyorsun, sakinleş. Koşa koşa tüp bebeğe başladık. -benim spiralim vardı, bebek düşünüyoruz dedik çıkarttırdım ocakta, amh bakalım dedi dr baktık 0,06 çıktı, koş koş koş tüp bebek yapcaz dedi. Biz öyle daldık sürece. yani kendimiz doğal hiiiç denememiştik bile. -Canım hakkında hayırlısı olsunRabbim kucağını doldursun inşallah. Tüp bebek süreci benim psikolojik olarak direnç gösterdiğim birşey. Sen bence çok güzel bir adım atmşsın kaç yaşındasın ve kaç yıldır deniyordunuz kuzum? Sebep olarak birşey diyorlar mıydı canım?
biraz önce de çok detaylı yazdım ama evet doktorlar hep bir üst işleme yönlendiriyor aynen. Ben doğal siklus takip edelim iğne olmak istemiyorum diye ilk tüp bebek yaptırdığım doktora geri gittim, bana dedi ki "hah işte bana bunlarla gel" :)Canım benimde yaş 37
Doktora yumurta takibi istediğim direk aşılamaya yonlendirdi. Demekki yastan dolayı bir üst işleme yonlendiriliyor hep.
Ben yapmıştım hatta aşermiştim yani sanki hamile gibiydim. Adetim bile gecikmişti resmen hamileydim öyle hissediyordum. Ama test negatif cıktı. Sonra hasta oldum bu seferde beynimi hamile olmadığıma ikna etmeye çalıştım. Psikolojik olarak sıkıntılıydı yani. Tabii herkesin yapısı farklı ama bende böyle olmuştu. Şimdilerde kendimi kandırmıyorum hiç zaten ya tutacak ya tutmayacak. Tutarsa cok mutlu olup gebeliğimi en iyi şekilde gecirmek icin uğrasırım. Tutmazsa da sonraki sürecte nasıl yol izlerim ona bakarım. Sürecimiz zorlu yorucu bizi en iyi biz anlarız. İnşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz. Deneyip denememek sana kalmış ama benim tavsiyem kendini cok kaptırma.Teşekkür ederim canım benim hepimiz için çok güzel olsun herşey inşallah. Etrafımdaki insanlar bana beyin gücüyle kendini hamile olduğuna ikna et sürekli hamile olduğunu söyle ve hisset diyorlar. Ya beyin gücüne inanırım evet ama sonuç olumsuz olduğunda bu inancın yıkımı daha büyük olur gibi geliyor. Hayalkırıklığı yaşamak çok zor. Yine de bunu denesem mi denesek mi
Ya maşallah oldun mu canım nasılsınYatış diye geçiyor ama tam olarak yatış değil yarım günlüksaat 10 gibi olacak aşılamam. Gonal f kullandım ovitrelle vuruldum. Maalesef verimli olarak şuan bir yumurtam var. Doktor çok mutluydu bugün çok güzel olmuş dedi yumurtama ama bakıcaz
Çok haklısın ben de bundan korkuyorum işte. Daha fazla hayalkırıklığı daha fazla üzüntü oluyor çok kötü.Ben yapmıştım hatta aşermiştim yani sanki hamile gibiydim. Adetim bile gecikmişti resmen hamileydim öyle hissediyordum. Ama test negatif cıktı. Sonra hasta oldum bu seferde beynimi hamile olmadığıma ikna etmeye çalıştım. Psikolojik olarak sıkıntılıydı yani. Tabii herkesin yapısı farklı ama bende böyle olmuştu. Şimdilerde kendimi kandırmıyorum hiç zaten ya tutacak ya tutmayacak. Tutarsa cok mutlu olup gebeliğimi en iyi şekilde gecirmek icin uğrasırım. Tutmazsa da sonraki sürecte nasıl yol izlerim ona bakarım. Sürecimiz zorlu yorucu bizi en iyi biz anlarız. İnşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz. Deneyip denememek sana kalmış ama benim tavsiyem kendini cok kaptırma.
Evet canım dün yapıldı iyiyim çok şükür arada kasıklarımda hafif ağrılar oluyor geçiyor. İşyerim izin için sorunlu olunca doktorum on gün rapor yazdı dinlen sen dedi sağolsun yatıyorum ben de evdeYa maşallah oldun mu canım nasılsın
Hayalkırıklığıyla baş etmek benim için zor canım. Dördüncü denemedeyim. Sanırım ben yapamamTeşekkür ederim canım benim hepimiz için çok güzel olsun herşey inşallah. Etrafımdaki insanlar bana beyin gücüyle kendini hamile olduğuna ikna et sürekli hamile olduğunu söyle ve hisset diyorlar. Ya beyin gücüne inanırım evet ama sonuç olumsuz olduğunda bu inancın yıkımı daha büyük olur gibi geliyor. Hayalkırıklığı yaşamak çok zor. Yine de bunu denesem mi denesek mi
Canım tüp bebek fikrine psikolojik olarak hazır değilimBu aradaedahandro canım senin daha önceki yorumlarında görmüştüm kaç aşılama yaptırdın? Bide niçin tüp bebek istemiyorsun olasılık daha yüksek biliyorsun. Bu aşılama süreci baya yıpratıcı oluyor maalesef yani tüp bebekte de yorucu ama ihtimal yüksek en azından. Ben sanırım bu olmaz ise tüp bebeğe geçebilirim