- 22 Eylül 2021
- 204
- 145
- 32
Hoşbuldum canım. Teşekkür ederim süreci sizlerlede paylaşacağım.Canım aramıza hoşgeldinumarım hayırlı haberlerini alacağız ilk olduğu için tedirginliğin çok çok normal. Burada Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz, aklına takılan bişey olursa ben ve buradaki arkadaşlarım ellerinden geldiğince yardımcı olacaklardır. Seni tablomuza ekliyorum
Canım kaç ml verebildi biliyor musun?Kızlar dün akşam doktor bizi çağırdığında aşılamayı yapmayı planlıyordu eşimden sperm alındı üç saatlik bi beklemeden sonra inceleyip yanımıza geldi. Eşimin meni miktarı olarak faha fazlasını yapabileceğine inandığını söyledibana da baya az gelmişti. Yarın yine sperm ver bu gece bal badem falan tüket dedi kafamıza takıldı sonuçta perhize giriyoruz ertesi gün tekrar istemiş olması sıkıntı değil mi ki yani Allah izin verirse bu akşam 7 gibi olacak aşılama
Hoşgeldin canımcanımedahandro bu konunu yeni farkettimmm. Ben aşılama hiç yaptırmadım, şuanda da yaptırmayacağım ama yine de takip edeyim yaa. Klomen kullanıyorum şuan yumurta büyütme için, reglin 2. günü 4 yumurtam vardı, biri 9mm diğerleri 3'er mm. 2 solda 2 sağda. Klomeni ilk kez kullanıyorum, burada kullanan arkadaşlar var sanırım. Aşılamada da kullandırılıyor yani anladığım. Ptesi kontrolüm var ama merak ediyorum işe yarıyordur umarım. Herşey yolunda giderse opu olacak haftaya benim, toplanacak ve laboraturarda döllenecek yani yumurtalar. Aşılamayı da hiç şimdiye kadar bana öneren doktor olmadı ya, yaşım 39 diye heralde hep tüp bebeğe yönlendirdiler. Çok da mantıklıymış aslında. Görünen tek sorun amh ımın düşük olması çünkü aslında.
Canım kaç ml verebildi biliyor musun?
Evet cinsel perhiz önerilir aslında.
Sana şöyle açıklayayım;
Geçen ay bir günlük perhizle sperm verdi eşim. Cumartesi değerlendirmiştik. Pazartesi verdi yani. Sadece pazar dinlendik. Toplamda 40 milyon sperm eksikliğimiz çıktı. Ama doktorun yönlendirdiyse bir bildiği vardır kuzum. Önemli olan içindeki hareketli sperm sayısı. Morfolojisininn iyi olması... benim doktorum bir örnek verir; 1500 (bin beş yüz) spermle aşılama yapmış ve tutmuş. Bu işler hep kısmet meselesi canım
Ml ne kadar hiç söylemedi ama baya azdı. Bugün de az olursa yapmaz diye korkuyoruz canımHayvanseverbiri şunu demeyi unutmuşum. Az gün dinlendik ve 40 milyon eksik olmasına rağmen doktorum aşılamamızı yaptı. Sorun görmedi yani. Sen gönlünü ferah tut
İnşallah olan biri çıkar.Yok istenilen ilaç çok pahali durumum sıkışık alamadım elinde oln var midir
Herşeyde hayır vardır canım. Yaparsa da yapmazsa da emin ol hayrına olacakMl ne kadar hiç söylemedi ama baya azdı. Bugün de az olursa yapmaz diye korkuyoruz canım
Evet az ama olacak olduktan sonra kaliteli 1 sperm 1 yumurta bile yetiyor. Önemli olan aslında ileri hareketliliği spermin ileri hareketi iyiyse sorun olmazKızlae eşimde sperm hareketli 20 milyon çıkmış yıkanıcna 800 bin kalmış az galiba ya
Canım 20 toplam mı ml'de mi? Hemen üzülme. Doktorun en doğru şekilde yönlendirecektir kuzum. Hiç merak etme. Benim doktorum toplamda 1500 (bin beş yüz) spermle hamile kalan hastam oldu. Bir sperm yetiyor der hep. Moralini yüksek tutKızlae eşimde sperm hareketli 20 milyon çıkmış yıkanıcna 800 bin kalmış az galiba ya
Acaba fazla para için mi yatış verdi dedim. Ama uyguna da yapmisiniz bayaEvet canım ilk aşılamam olacak
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur canımhepimize dua ediyorum
Canım 5850 tl aşılama ekstralarla sanırım 8-9 u buldu
Canım aşılamada söylüyorlar mi ne kadar spremin çıktığını ?Canım 20 toplam mı ml'de mi? Hemen üzülme. Doktorun en doğru şekilde yönlendirecektir kuzum. Hiç merak etme. Benim doktorum toplamda 1500 (bin beş yüz) spermle hamile kalan hastam oldu. Bir sperm yetiyor der hep. Moralini yüksek tut
Canım benimde yaş 37canımedahandro bu konunu yeni farkettimmm. Ben aşılama hiç yaptırmadım, şuanda da yaptırmayacağım ama yine de takip edeyim yaa. Klomen kullanıyorum şuan yumurta büyütme için, reglin 2. günü 4 yumurtam vardı, biri 9mm diğerleri 3'er mm. 2 solda 2 sağda. Klomeni ilk kez kullanıyorum, burada kullanan arkadaşlar var sanırım. Aşılamada da kullandırılıyor yani anladığım. Ptesi kontrolüm var ama merak ediyorum işe yarıyordur umarım. Herşey yolunda giderse opu olacak haftaya benim, toplanacak ve laboraturarda döllenecek yani yumurtalar. Aşılamayı da hiç şimdiye kadar bana öneren doktor olmadı ya, yaşım 39 diye heralde hep tüp bebeğe yönlendirdiler. Çok da mantıklıymış aslında. Görünen tek sorun amh ımın düşük olması çünkü aslında.
Canım kadın bünyesi yılın 12 ayı sağlıklı yumurtlamaya müsait değilmiş aslında. 8-9 Muş ideal olan. Belki senin de o aya denk geldiğinden buyumemistir.7 gündür gonal f kullanıyorum ve doktorun bana dediği hiç gelişme yokmuş o kadar moralim bozulduki sabahtan beridoz yükseltti güya pazar günü tekrar kontrol. Yeterince gelişme olmazsa iki günde aşılama bile iptal olucak dedi. Direk kendi özeldeki doktorumu aradım onunla devam edeceğim bu eğitim araştırma hastaneleri ne bilgi veriyor ne ilgileniyor gittiğim doktora benim yumurtalıklarım 100 e zor cevap veriyor dememe rağmen beni 75 le başlattı 7 günde gelişmeyen iki günde 112.5 la gelişir mi ya resmen bu ayım vurduğum iğneler çöp olucak moralim sıfır yarın inşallah kendi doktorumdan güzel şeyler duyarım
Ya malesef devlette bu iş zor kuşum yaa. Ne desen haklısın. Deneme tahtası gibi yapıyorlar insanı. Halbuki öncesinde denemişsin. Umarım yumoşların gelişir canım7 gündür gonal f kullanıyorum ve doktorun bana dediği hiç gelişme yokmuş o kadar moralim bozulduki sabahtan beridoz yükseltti güya pazar günü tekrar kontrol. Yeterince gelişme olmazsa iki günde aşılama bile iptal olucak dedi. Direk kendi özeldeki doktorumu aradım onunla devam edeceğim bu eğitim araştırma hastaneleri ne bilgi veriyor ne ilgileniyor gittiğim doktora benim yumurtalıklarım 100 e zor cevap veriyor dememe rağmen beni 75 le başlattı 7 günde gelişmeyen iki günde 112.5 la gelişir mi ya resmen bu ayım vurduğum iğneler çöp olucak moralim sıfır yarın inşallah kendi doktorumdan güzel şeyler duyarım