- 31 Ağustos 2012
- 21.717
- 35.024
Çok haklısın canım şuursuzca yorum yapan çok.Ben sadece güldüm. Lütfen moralini bozma. 30mm ile kist denilip ikize hamile kalan arkadaş gördüm ben burada.
Ben bu grubu bunun için açtım. Bazı arkadaşlar o kadar şuursuzca yorum yapıyor ki, hepimiz aynı süreçten geçiyoruz ve ben şahsen dokunsalar ağlayacak durumdayım. Bence kulak asma canım.
İdeal yumurta boyutu 18-22mm arasıdır. 25 evet biraz büyük ama doktorun uygun görmüş. Dediğim gibi 30mm ile ikize hamile kaldılar burada. Sen pozitif düşün. Heleki aşılama öncesi böyle bi üzüntüye sokma kendini. İnşallah gerek kalmaz ama sonra tekrar aşılama yaptıracak olursan o zaman bi gözden geçirirsin durumu. Şuan buna odaklanma.
Bazıları aşılama yaptırdım hamile kalmadım, aşılama çok gereksiz pişman oldum felan diyor.
Sanki yüzde yüz garantisi var da onlara olmamış gibi.
Sadece ovulasyon takibi yapıp hamile kalmayan lar da desin o zan ovulasyon hiçbir işe yaramiyor.
Yada cinsel ilişkiye girdik hamile kalamadim hiçbir işe yaramıyor cinsel ilişki buna da diyelim
Rabbim kısmet edecekse bir şey bahane oluyor işte. Biz de bir bahane arıyoruz, birinin bahanesi her gün ceviz yediği ay hamile kalması, diğerinin ovulasyon testi, bir diğerinin aşılama.....